Havu ja Helmi

10.09.2019

Havu ja Helmi suunnittelee ja toteuttaa ylelliset ja yksilölliset hääjuhlan paperituotteet kutsuista paikkakortteihin sekä kalligrafiatyöt rakkauskirjeistä pöytäkarttoihin ja muihin kyltteihin.

Tuomme tuulahduksen maailman häätrendeistä Suomeen skandinaavisella kosketuksella. Yhdistämme vanhanajan romanttista kalligrafiaa, ultramoderneja kirjasintyylejä ja uniikkia vesiväritaidetta luodaksemme klassisen elegantteja ja trendikkäitä kokonaisuuksia. Taustamme on kaunotaiteissa ja meille on tärkeää suunnitella ja toteuttaa kaikki mahdollisimman pitkälle itse, käsityönä.

Valitkaa hääpäivänne tyyliä kuvastava kutsupohja valmiiksi suunnittelemistamme Semi-custom malleista tai teettäkää täysin uniikki, omannäköisenne kokonaisuus. Suunnitteluprosessimme lähtee vesivärisiveltimestä ja kalligrafiaterästä. Luomme kaikki kutsuissamme käytettävät kuvitukset ja kalligrafiat itse ja sommittelemme ne tarkasti. Nosta kutsujesi ylellisyys uudelle tasolle lisäämällä sinettejä, revittyjä reunoja, kullattuja yksityiskohtia, osoitekalligrafiaa, narua tai silkkinauhoja, joista värjäämme osan itse kasviväreillä.

Kiinnitämme erityishuomiota yksityiskohtiin ja varmistamme, että sama tyyli jatkuu kaikissa häihinne tulevissa paperituotteissa. Suosimme kotimaisia pienyrityksiä ja valitsemme käyttöömme vain laadukkaimmat materiaalit.

Hääkutsu on valtaosalle vieraistanne ensimmäinen kosketus hääjuhlanne tunnelmaan, joten tehkää siitä heille aivan erityinen kokemus. Kertokaa meille mitä haluatte, niin tehdään yhdessä haaveistanne totta!

Terveisin, Sini & Milla

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

SULA mallisto

03.10.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.