Etsitkö kumppania jakamaan osastoa messuille?

08.05.2024

Haluaisitko osallistua messuille, mutta oman osaston buukkaaminen yksin tuntuu isolta päätökseltä? Haluaisitko jakaa messuosallistumisen kuluja, inspiroitua ja ideoida yhdessä toimivan osaston toisen yrittäjän kanssa tai varmistaa, ettet ole yksin sidottu olemaan osastolla pitkät messupäivät?

Voit ilmoittautua halukkaaksi osaston jakajaksi tällä lomakkeella. Mikäli sopiva kumppani löytyy, yhdistämme teidät jakamalla molempien ehdokkaiden yhteystiedot, ja voitte jatkaa keskustelua suoraan toistenne kanssa.

Käykää lukemassa näytteilleasettajainfo ennen paikan varaamista, osastovaihtoehtoihin voi tutustua varaamossa. Olkaa koska vain yhteydessä myynti@lovemedo.fi, autamme mielellämme! 

Huomioitavia asioita:

  • Jaettavan osaston tulee olla 6m2 tai suurempi kooltaan.
  • Osastolla voi olla useampi kuin yksi jakava yritys, tällöin valitun osaston tulee olla tarpeeksi suuri, jotta kaikki mahtuvat hyvin.
  • Jakamisesta veloitetaan 85€ (+ alv) lisämaksu jokaiselta uudelta, osastolle kimppaan tulevalta yritykseltä. (Esim. kun kaksi yritystä jakaa osaston, veloitetaan jakomaksu yhden kerran. Jos kolme yritystä jakaa osaston, veloitetaan jakomaksu kaksi kertaa.)
  • Love me do toimii asiassa match makerina ja cupidona, potentiaaliset kumppaniyritykset valitsevat ja varaavat paikan, sekä sopivat yksityiskohdat keskenään. Normaalit sopimusehdot pätevät osaston varaamisessa ja mahdollisissa peruutuksissa.