Haluatko mukaan Suomen suurimmille häämessuille?

11.02.2020
Love me do -häämessuille Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen n. 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.


Seuraavat Love me do -häämessut 1.-10.2022 

Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola

Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei oltu Suomessa ennen nähty. Tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Love me do:ssa on Suomen häämessutapahtumista eniten kävijöitä ja eniten näytteilleasettajia sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä. Kaapelitehtaan häämessutapahtumissa mukana on messukohtaisesti n. 180 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain n. 10 000 tyytyväistä kävijää

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan häätapahtumaan!

Tammikuun 2022 messut on siirretty. Seuraavat häämessut Kaapelitehtaalla Autumn Fair 1.10.2022. Uudet infot julkaistaan kesällä 2022.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!