Haluatko mukaan Suomen suurimmille häämessuille?

11.02.2020
Love me do -häämessutapahtuma kerää jälleen Kaapelitehtaalle Suomen parhaita juhla-alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.


Seuraavat Love me do -häämessut
30.9.2023 & 20.-21.1.2024

Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola

Love me do on 2013 perustettu ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville - messukonsepti jollaista ei Suomessa oltu ennen nähty.
2024 Winter Fairillä tammikuussa juhlimme kymmenettä vuotta LMD-häämessuja!

Tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava, kävijät viihtyvät paikalla pitkään eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Meidän tehtävämme häätapahtumien järjestäjänä on tarjota hääpareille vaihtoehtoja, inspiraatiota ja työkaluja, sekä alan yrityksille ja toimijoille alusta nousta esiin ja tavoittaa hääparit.

Me teemme asioita omalla tyylillämme, tärkeää meille on olla aidosti läsnä mukana oleville yrityksille ja auttaa heitä antamaan parastaan kävijöille. Olemme autenttisia viestinnässämme ja haluamme myös kehittää kokonaisuudessaan alaa, jolla toimimme. Meidän tehtävämme on tarjota alusta niille upeille palveluntarjoajille, joita Suomessa on. Kun onnistumme siinä, kävijätkin saavat tapahtumasta elämyksellisen kokemuksen.

Haluamme tarjota ja rakentaa yrityksillemme harkitun, kohdennetun palvelukokonaisuuden, jotta kukin uniikki yritys saa messuista parhaan mahdollisen kokemuksen ja tuloksen. Osallistumalla fyysisille messuille tuot yrityksesi ja tuotteesi lähelle potentiaalisia asiakkaita ja luot henkilökohtaisia kontakteja, sekä verkostoidut myös alan muiden toimijoiden kanssa. Onnistunut messumarkkinointi - somea unohtamatta! - kantaa pitkään, ja varmistaa sen, että häitä suunnittelevat parit kiinnittävät yritykseesi huomiota. Kun haluatte astua esiin, me tarjoamme teille siihen parrasvalot.   

Tutustu osastotarjontaan varaamossamme (painike alla) tai ole yhteydessä suoraan myynti@lovemedo.fi räätälöidyn suunnitelman tekemiseksi. Autamme mielellämme!

Love me do:ssa on Suomen häämessutapahtumista eniten kävijöitä, eniten näytteilleasettajia, sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä. Kaapelitehtaan häämessutapahtumissa mukana on n. 150-200 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain n. 8-10k kävijää

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan häätapahtumaan!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!