Haluatko mukaan Suomen suurimmille häämessuille?

02.03.2024
Love me do -häämessutapahtuma kerää jälleen Kaapelitehtaalle Suomen parhaita juhla-alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.


Seuraavat Love me do -hää- ja juhlamessut
 Autumn Fair 5.10.2024 & Winter Fair 18.-19.1.2025

Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola

Love me do on 2013 perustettu ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville - messukonsepti jollaista ei Suomessa oltu ennen nähty.
Vuonna 2024 juhlimme kymmenettä vuotta LMD-häämessuja!

Tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava, kävijät viihtyvät paikalla pitkään eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Meidän tehtävämme häätapahtumien järjestäjänä on tarjota hääpareille vaihtoehtoja, inspiraatiota ja työkaluja, sekä alan yrityksille ja toimijoille alusta nousta esiin ja tavoittaa hääparit.

Me teemme asioita omalla tyylillämme, tärkeää meille on olla aidosti läsnä mukana oleville yrityksille ja auttaa heitä antamaan parastaan kävijöille. Olemme autenttisia viestinnässämme ja haluamme myös kehittää kokonaisuudessaan alaa, jolla toimimme. Meidän tehtävämme on tarjota alusta niille upeille palveluntarjoajille, joita Suomessa on. Kun onnistumme siinä, kävijätkin saavat tapahtumasta elämyksellisen kokemuksen.

Haluamme tarjota ja rakentaa yrityksillemme harkitun, kohdennetun palvelukokonaisuuden, jotta kukin uniikki yritys saa messuista parhaan mahdollisen kokemuksen ja tuloksen. Osallistumalla fyysisille messuille tuot yrityksesi ja tuotteesi lähelle potentiaalisia asiakkaita ja luot henkilökohtaisia kontakteja, sekä verkostoidut myös alan muiden toimijoiden kanssa. Onnistunut messumarkkinointi - somea unohtamatta! - kantaa pitkään, ja varmistaa sen, että häitä suunnittelevat parit kiinnittävät yritykseesi huomiota. Kun haluatte astua esiin, me tarjoamme teille siihen parrasvalot.  

Kaudella 2024/2025 panostamme hää- ja juhla-alan poikkileikkaukseen; yksiltä messuilta löytyy kaikki mitä tarvitaan häihin, tai muihin elämän suuriin juhliin. 

Tutustu osastotarjontaan varaamossamme (painike alla) tai ole yhteydessä suoraan myynti@lovemedo.fi räätälöidyn suunnitelman tekemiseksi. Autamme mielellämme!

Haluatko osallistua jakamalla osaston jonkun toisen yrityksen kanssa, mutta kumppania ei löydy omasta takaa? Ilmoittaudu täältä, me autamme etsimään uuden yhteistyökumppanin.

Love me do:ssa on Suomen häämessutapahtumista eniten kävijöitä, eniten näytteilleasettajia, sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä. Messujen kohderyhmä on 25-50 -vuotiaat häitä ja juhlia suunnittelevat ihmiset läheisineen. Heitä kiinnostaa erityistuotteiden lisäksi kauneus ja hyvinvointi, muoti ja perheisiin liittyvät asiat. Kaapelitehtaan häämessutapahtumissa mukana on n. 150-200 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee n. 3000-5000 kävijää per messut.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan häätapahtumaan!


Haluatko pysyä kartalla Love me do:n uutisista yrityksille?

Tilaa rakkauskirjeemme, ja saat ensimmäisenä tietää tulevista tapahtumista, muista tilaisuuksista, sekä tarjoamistamme vaihtoehdoista ja tarjouksista.

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!