GLO Hotel Art

04.01.2020

- Lumoava kaupunkilinna! Helsingin uniikeimmat juhlatilat löydät GLO Hotel Artista. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista, jossa jokaisessa juhlatilassa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Meillä onnistuvat niin kymmenen hengen illalliset tunnelmallisissa kabineteissa kuin yli 100 hengen häät legendaarisessa Jugendsalissa.

Näyttävä Jugendsali on aito juhlasali, vieden aikamatkalle vuosisadan alkuun. Avara ja ilmava 8,5 metriä korkea sali lukuisine yksityiskohtineen, esiintymislavoineen ja yläparvineen mahdollistaa ikimuistoiset juhlat.

Dahlian ikkunoita koristavat kauniit lasimaalaukset tuoden juhlatilaan elegantin lisän. Tila sijaitsee sujuvasti ensimmäisessä kerroksessa.
Apila on valoisa, historiaa huokuva tila kauniine yksityiskohtineen sopien erinomaisesti juhlallisiin illallisiin. Tilaa somistaa rakennuksen alkuperäinen kaakeliuuni.


Fresco on saanut nimensä upeasta 1900-luvun alun kattomaalauksesta ja tilasta löytyy myös aito jugend-takka. Tiesitkö, että GLO Hotel Artissa kummittelee ja hotellin kummituksen epäillään asuvan Frescossa?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa apunasi unohtumattomat juhlat.


Upeiden juhlatilojen lisäksi hotellissamme on 171 viihtyisää ja modernia hotellihuonetta, jotka mahdollistavat kauempaa saapuville vieraille erityisen sujuvan oleskelun. Hääyötä ajatellen meillä on myös juhlaan sopiva Love GLO paketti!

Varaukset ja tilakyselyt:
events@glohotels.fi 
09 5840 9445

Tutustu tiloihimme:

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.