GLO Hotel Art

04.01.2020

- Lumoava kaupunkilinna! Helsingin uniikeimmat juhlatilat löydät GLO Hotel Artista. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista, jossa jokaisessa juhlatilassa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Meillä onnistuvat niin kymmenen hengen illalliset tunnelmallisissa kabineteissa kuin yli 100 hengen häät legendaarisessa Jugendsalissa.

Näyttävä Jugendsali on aito juhlasali, vieden aikamatkalle vuosisadan alkuun. Avara ja ilmava 8,5 metriä korkea sali lukuisine yksityiskohtineen, esiintymislavoineen ja yläparvineen mahdollistaa ikimuistoiset juhlat.

Dahlian ikkunoita koristavat kauniit lasimaalaukset tuoden juhlatilaan elegantin lisän. Tila sijaitsee sujuvasti ensimmäisessä kerroksessa.
Apila on valoisa, historiaa huokuva tila kauniine yksityiskohtineen sopien erinomaisesti juhlallisiin illallisiin. Tilaa somistaa rakennuksen alkuperäinen kaakeliuuni.


Fresco on saanut nimensä upeasta 1900-luvun alun kattomaalauksesta ja tilasta löytyy myös aito jugend-takka. Tiesitkö, että GLO Hotel Artissa kummittelee ja hotellin kummituksen epäillään asuvan Frescossa?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa apunasi unohtumattomat juhlat.


Upeiden juhlatilojen lisäksi hotellissamme on 171 viihtyisää ja modernia hotellihuonetta, jotka mahdollistavat kauempaa saapuville vieraille erityisen sujuvan oleskelun. Hääyötä ajatellen meillä on myös juhlaan sopiva Love GLO paketti!

Varaukset ja tilakyselyt:
events@glohotels.fi 
09 5840 9445

Tutustu tiloihimme:

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.