GLO Hotel Art

04.01.2020

- Lumoava kaupunkilinna! Helsingin uniikeimmat juhlatilat löydät GLO Hotel Artista. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista, jossa jokaisessa juhlatilassa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Meillä onnistuvat niin kymmenen hengen illalliset tunnelmallisissa kabineteissa kuin yli 100 hengen häät legendaarisessa Jugendsalissa.

Näyttävä Jugendsali on aito juhlasali, vieden aikamatkalle vuosisadan alkuun. Avara ja ilmava 8,5 metriä korkea sali lukuisine yksityiskohtineen, esiintymislavoineen ja yläparvineen mahdollistaa ikimuistoiset juhlat.

Dahlian ikkunoita koristavat kauniit lasimaalaukset tuoden juhlatilaan elegantin lisän. Tila sijaitsee sujuvasti ensimmäisessä kerroksessa.
Apila on valoisa, historiaa huokuva tila kauniine yksityiskohtineen sopien erinomaisesti juhlallisiin illallisiin. Tilaa somistaa rakennuksen alkuperäinen kaakeliuuni.


Fresco on saanut nimensä upeasta 1900-luvun alun kattomaalauksesta ja tilasta löytyy myös aito jugend-takka. Tiesitkö, että GLO Hotel Artissa kummittelee ja hotellin kummituksen epäillään asuvan Frescossa?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa apunasi unohtumattomat juhlat.


Upeiden juhlatilojen lisäksi hotellissamme on 171 viihtyisää ja modernia hotellihuonetta, jotka mahdollistavat kauempaa saapuville vieraille erityisen sujuvan oleskelun. Hääyötä ajatellen meillä on myös juhlaan sopiva Love GLO paketti!

Varaukset ja tilakyselyt:
events@glohotels.fi 
09 5840 9445

Tutustu tiloihimme:

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Vuoden hääpukusuunnittelija 2024 -kilpailun finalistihaku on auki!

Love me do järjestää jälleen Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun, nyt kahdeksatta kertaa, osana syksyn Love me do Autumn Fair -häämessutapahtumaa, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 5.10.2024.

Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun voittaja on Anna Lindh!

Love me do Autumn Fairin catwalkilla käytiin jälleen 30.9.2023 Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finaali, nyt seitsemättä kertaa.

Annan malliston Anna Lindh Unique Collectionin tavoite on korostaa yksilöllisyyttä ja mahdollistaa jokaiselle morsiamelle uniikki, UNELMIEN PUKU.

...

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.