Autumn Fair 2020 siirtyy ensi vuodelle

14.08.2020

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tilannetta erittäin huolellisesti kartoitettuamme, viranomaisia konsultoituamme ja kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja punnittuamme olemme päätyneet siirtoon, koska emme pysty järjestämään näin suurta tapahtumaa turvallisesti tässä tilanteessa, ilman että tapahtuman luonne ja tarkoitus muuttuu täysin. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin messuvierailijoiden, turvallisuus on meille tärkeää, emmekä voi ottaa riskiä, että kaikista varotoimenpiteistä huolimatta joku sairastuu.

Viranomaisten ohjeistusten mukaisesti joutuisimme tekemään valtavia käytännönjärjestelyitä turvallisuussääntöjen toteuttamiseksi, mm. siirtämään näyteilleasettajapaikkoja tilassa, peruuttamaan muotinäytökset, järjestämään poikkeuksellisia jonotusalueita sekä lisäämään sisään- ja uloskäyntejä. Näytteilleasettajien ja kävijöiden messukokemus poikkeaisi täysin totutusta. Ei ole mielestämme eettistä pitää tapahtumaa, kun olemme tilanteessa, jossa emme voi täysin taata asiakkaiden turvallisuutta. On myös erittäin todennäköistä, että hallitus tilanteen kehittyessä asettaa yli 500 hengen yleisötapahtumat jälleen kielletyiksi, emme halua jäädä odottamaan päätöstä.

Tammikuun Love me do Winter Fair 16.-17.1.2021 etenee normaalisti!

Tulevan tammikuun tapahtuma on ennallaan, suunnittelemme ja rakennamme sitä kovaa vauhtia. Seuraamme tilannetta erittäin tarkasti ja luotamme siihen, että tammikuuhun mennessä tilanne on taas helpottanut Suomessa. Tapahtumaa suunnitellessamme huomioimme varotoimenpiteet ja pysyvätkin muutokset, joita korona on tapahtumajärjestämiseen tuonut mukanaan.

Oletko ostanut lippuja tuleviin tapahtumiin?

Olemme kevään ja kesän aikana myyneet ennakkoon ainoastaan lippuja, joiden kelpoisuudessa on jo myyntihetkellä huomioitu koronatilanne siten, että liput ovat käytettävissä omavalintaisesti lokakuun messuille Autumn Fair 3.10.2020 tai tammikuun messuille Winter Fair 16.-17.1.2021. Autumn Fair 2020 siirtyessä, mikäli häittesi ajankohdan vuoksi tammikuun 2021 tai lokakuun 2021 häämessut ovat sinulle liian myöhään, voit hakea lipulle hyvitystä suoraan lippukaupastamme Livetosta 30.9.2020 mennessä.

Jo ostetut liput käyvät automaattisesti tammikuun Winter Fairille 16.-17.1.2021, sekä siirtyneeseen tapahtumaan Autumn Fair 2.10.2021.

Mikäli kuitenkin haluat peruuttaa lipun ja hyvityksen siitä, toimi yllämainittuun määräpäivään mennessä näin: Ole yhteydessä suoraan Liveton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liveto.io.

Viestissä tulee ilmoittaa sähköposti, jolla tilaus on tehty sekä tilausnumero.
Liveto palauttaa lippujen rahat automaattisesti maksupalvelu Paytrailin kautta, Paytrail kysyy asiakkaan tilinumeroa, mikäli he eivät pysty tekemään palautusta suoraan. Lipun hinta palautetaan ehtojen mukaan ilman palvelumaksuja. Palautuksen jälkeen asiakkaan tilaus poistetaan ja hyvitetyt liput mitätöidään.

Häitä pidetään edelleen ja rakkaus voittaa aina - ei lannistuta, eikä anneta periksi. Hallitus on ilmaissut, että se tekee kaikkensa, ettei kevään tiukimpiin rajoituksiin tarvitsisi mennä. Tämä toivottavasti tarkoittaa myös sitä, että perhejuhlia pystytään järkevällä suunnittelulla järjestämään. Pystymme kansalaisina myös vaikuttamaan koronan pysymiseen aisoissa omalla toiminnallamme. Me Love me do:ssa haluamme palvella hääalan yrityksiä ja teitä hääpareja edelleen parhaalla mahdollisella tavalla, ja odotamme innolla jälleennäkemistä taas tammikuussa.Pysytään turvassa, pidetään huolta toisistamme ja mielet positiivisina

Lämpimin terveisin Love me do Crew