Eveliina Karhio 

03.09.2019

"On tuulinen päivä ja kävelen pitkin Helsingin katuja, ihastelen kivijalkaliikkeitä, niissä on tiettyä vanhanajan viehättävyyttä, sellaista, joka on monelta paikkakunnalta mennyttä modernien kauppakeskusten myötä.

Nousen loivaa rinnettä ylös Unioninkadulla ja seisahdun pienen putiikin eteen katselemaan juuri rakennettua näyteikkunaa - siitä tuli hyvä, hymyilen itsekseni. Tämä on minun kivijalkaliikkeeni. Se sijaitsee ihanassa vanhassa talossa, jossa on muhkea kiviseinä. Pidän kultasepänpajan arjen pyörittämisestä, asiakkaiden kohtaamisesta, korujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja korjaamisesta. Oman malliston korujeni inspiraation lähteenä on rakkaus vintageen, art decoon, rock & rolliin ja ihmisten tarinoihin."

Jatkuvasti laajenevan oman korumalliston lisäksi Eveliina Karhio valmistaa pajassaan koruja täysin asiakkaiden lähtökohdista, joko yhdessä suunnitellen tai "avaimet käteen"-suunnitteluna. Uusien korujen ohella on mahdollista korjauttaa lähes kaikkia koruja, silmälaseja ja metallisia pienesineitä. Aina ei tarvitse tehdä kokonaan uutta, sillä vanhoista koruista voi muutostyön jälkeen tulla täysin uusi koru, jonka tarina jatkuu edelleen sukupolvelta toiselle.

"Käsillä tekeminen on ollut minulle aina kaikki kaikessa ja olen ollut onnekas, että löysin oman kutsumukseni. Suunnittelin ja valmistin ennen korualalle päätymistä vaatteita, mutta kunnes tieni jalometallin kanssa kohtasi, tiesin löytäneeni sen oikean materiaalin. Tämä materiaali totteli käsiäni parhaiten, muodostaen konkreettiseksi ajatukseni. Ja niitä ajatuksia tuntuu onneksi riittävän, siksi muotoilijan ammatti tuntui aikoinaan luonnollisimmalta valinnalta. Muotoilijana koen olevani nimenomaan ongelmanratkaisija, en niinkään taiteilija. Varsinkin kun on kyse tilaustöistä, niissä pyrin tavoittamaan ja omaksumaan asiakkaan ajatuksenliikkeet, kun hahmottelemme hänen toiveidensa korua. Asiakkaani eivät pääse suunnittelutyössä helpolla, sillä vaadin pohjatyötä, jotta lopputulos olisi juuri sitä mitä on lähdetty hakemaan, ellei jopa enemmän."

"Minulle tärkeitä arvoja elämässä yleensä on avoimuus, oikeudenmukaisuus ja rehellisyys. Nämä haluan välittää asiakkaalleni kaikessa kanssakäymisessä. Tämän vuoksi toivon usean poikkeavan pajalleni vain kysymäänkin mieltä askarruttavaa koruasiaa, vaikkei juuri osto aikeissa olisikaan, konsultoin mielelläni parhaani mukaan. Nähdään!"

Parhain terveisin,

Eveliina


Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Love me do Winter Fair ohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa, mutta ohessa muutama makupala! Luvassa on satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttely ja kilpailu kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia,...

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Love me do -hääblogimiitti tuo ajankohtaisimmat hääbloggaajat yhteen Suomen suurimmille häämessuille. Lauantaina 5.10.2019 järjestettiin järjestyksessään jo kymmenennet Love me do -häämessut ja hääblogimiitti Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut toivat yhteen paitsi ajankohtaisimmat hääyritykset, myös ajankohtaisimmat hääbloggaajat hääblogimiitin...

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SULA mallisto

13.09.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.