Katri Niskanen

11.09.2019

Vaatesuunnittelija Katri Niskanen on tunnettu veistoksellisista iltapuvuistaan sekä tunnistettavan elegantista ja pehmeän minimalistisesta tyylistään, joka tuo naisellisen siluetin kauniisti esiin.

Hänen KATRI NISKANEN -mallistostaan löytyy iltapukujen lisäksi niin juhla- kuin arkikäyttöön sopivia asuja, haalareita, mekkoja ja neuleita. Mallit ovat ajattomia ja tekevät pukeutumisesta niin helppoa tai niin juhlavaa kuin haluaa, tyyliä unohtamatta.

KATRI NISKANEN Bridal -malliston hääpuvut ovat linjoiltaan kauniin veistoksellisia ja naisellisia. Kokoelmassa on sekä klassikkomalleja että sesongeittain vaihtuvia hääpukumalleja. Hääpuvut ovat selkeän linjakkaita ja moderneja tuoden skandinaavisen morsiamen parhaat puolet esiin ja jättäen tilaa kantajansa persoonallisuudelle ja omalle tyylille. Materiaalit ovat tarkkaan valittuja: laskeutuvia satiineja, kreppejä ja pitsejä. Uniikki mittatilauspuku on myös mahdollista toteuttaa.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do -hääblogimiitti tuo ajankohtaisimmat hääbloggaajat yhteen Suomen suurimmille häämessuille. Lauantaina 5.10.2019 järjestettiin järjestyksessään jo kymmenennet Love me do -häämessut ja hääblogimiitti Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut toivat yhteen paitsi ajankohtaisimmat hääyritykset, myös ajankohtaisimmat hääbloggaajat hääblogimiitin...

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SULA mallisto

13.09.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.