Wedding Garage

06.09.2019

Keski-Suomessa suosituimman hääpukuliikkeen aseman vallannut Wedding Garage laajentaa lokakuussa 2019 uusiin tiloihin. Yhteistyö Ompelimo Ateljé Iinan kanssa toi palveluihin mukaan kaikki ne palvelut, jotka autotalliputiikista kasvaneelta yritykseltä puuttui.

- Wedding Garagesta saa jatkossa kaiken mitä voi morsian tarvita. Meillä säilyy valikoimassa
käytettyjen hääpukujen myynti nyt ja aina, myymme myös outlet-hääpukuja, uusia hääpukuja, vuokraamme pukuja ja saman katon alla työskentelevä Iina tekee sekä muokkaukset tai tarvittaessa suunnittelee kokonaan uuden hääpuvun mittatilauksena.
- Valikoimamme kasvaa myös miesten pukuihin ja juhlapukuihin, myös lapsille. Myymälämme kasvaa 39m2 kivijalkaputiikista 170m2 myymäläksi, jonne mahtuu nyt myös useampi asiakas sovittamaan yhtä aikaa.

Wedding Garagen suosio liittyy yrityksen ekologisiin arvoihin ja kehopositiiviseen palveluun. Yritys perustettiin nöyryyttävän kokemuksen ja "meillä ei ole mitään sinun kokoistasi"-kommentin jälkeen. Wedding Garagen seinätauluksi laitettiin isolla tekstillä MORSIAN ON AINA OIKEAN KOKOINEN. Edelleen asiakkaaksi tulee morsiamia, jotka epäröivät peiliin katsoessaan ja ovat saaneet kuulla vaateliikkeissä liian monta kertaa, että ovat vääränlaisia. Hääpuvun ostamisen tulee olla ihanaa, ja Wedding Garagessa on panostettu siihen että morsiamia hemmotellaan. Kyseessä on huolellisesti suunniteltu ja harkittu palvelu, ei sattumanvarainen hyvä kokemus.

Wedding Garage tuo laajennuksen myötä valikoimiinsa Milanosta upeat Eddy K-malliston hääpuvut. Varsinkin laadukkaita plus-mallistoja etsittiin pitkin Eurooppaa, ja lopulta London Bridal Fashion Week- tapahtumasta kymmenien tuhansien pukujen joukosta perustaja Maija Putkonen valitsi laadukkaat, kansainvälisesti arvostetut ja upean yksityiskohtaiset morsiuspuvut liikkeeseen sovitettaviksi - vain isossa koossa. "Ehkä me voimme tilata näitä myös pienempiä kokoja myöhemmin, mutta ajattelin että jos kerrankin näin päin, isot ensin. Kokoja 32-40 meillä on liikkeessä valtavat määrät. Laadukkaita isokokoisia hääpukuja tulee käytettynä myyntiin ihan liian vähän, joten tähän panostaminen oli meille asiakaspalvelun näkökulmasta pakollinen askel. En halua enää joutua pyytämään anteeksi morsiamelta vähäistä valikoimaa."

Jos haluat kuulla lisää, tule tapaamaan Maijaa Love Me Do-häätapahtumassa osastolle p14. Voit myös tuoda mukanasi myyntiin käytetyn hääpuvun - sovi asiasta etukäteen info@weddinggarage.fi.

#morsianonainaoikeankokoinen

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

SULA mallisto

03.10.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.

Olla Ehe Oy

12.09.2019

OLLA-ranneke - maailma suloisin kaasolahjaidea! Mitä kiitoslahjaksi kaasolle? Miten muistaa kaasoa ja bestmania? Näitä kysymyksiä minulle tuli vastaan useita kertoja sosiaalisessa mediassa erilaisissa häät-ryhmissä, sekä blogeissa kun vuosi takaperin suunnittelin omia häitäni. Huomasin, että tämä pieni mutta tärkeä asia häiden suuressa...