Wedding Garage

06.09.2019

Keski-Suomessa suosituimman hääpukuliikkeen aseman vallannut Wedding Garage laajentaa lokakuussa 2019 uusiin tiloihin. Yhteistyö Ompelimo Ateljé Iinan kanssa toi palveluihin mukaan kaikki ne palvelut, jotka autotalliputiikista kasvaneelta yritykseltä puuttui.

- Wedding Garagesta saa jatkossa kaiken mitä voi morsian tarvita. Meillä säilyy valikoimassa
käytettyjen hääpukujen myynti nyt ja aina, myymme myös outlet-hääpukuja, uusia hääpukuja, vuokraamme pukuja ja saman katon alla työskentelevä Iina tekee sekä muokkaukset tai tarvittaessa suunnittelee kokonaan uuden hääpuvun mittatilauksena.
- Valikoimamme kasvaa myös miesten pukuihin ja juhlapukuihin, myös lapsille. Myymälämme kasvaa 39m2 kivijalkaputiikista 170m2 myymäläksi, jonne mahtuu nyt myös useampi asiakas sovittamaan yhtä aikaa.

Wedding Garagen suosio liittyy yrityksen ekologisiin arvoihin ja kehopositiiviseen palveluun. Yritys perustettiin nöyryyttävän kokemuksen ja "meillä ei ole mitään sinun kokoistasi"-kommentin jälkeen. Wedding Garagen seinätauluksi laitettiin isolla tekstillä MORSIAN ON AINA OIKEAN KOKOINEN. Edelleen asiakkaaksi tulee morsiamia, jotka epäröivät peiliin katsoessaan ja ovat saaneet kuulla vaateliikkeissä liian monta kertaa, että ovat vääränlaisia. Hääpuvun ostamisen tulee olla ihanaa, ja Wedding Garagessa on panostettu siihen että morsiamia hemmotellaan. Kyseessä on huolellisesti suunniteltu ja harkittu palvelu, ei sattumanvarainen hyvä kokemus.

Wedding Garage tuo laajennuksen myötä valikoimiinsa Milanosta upeat Eddy K-malliston hääpuvut. Varsinkin laadukkaita plus-mallistoja etsittiin pitkin Eurooppaa, ja lopulta London Bridal Fashion Week- tapahtumasta kymmenien tuhansien pukujen joukosta perustaja Maija Putkonen valitsi laadukkaat, kansainvälisesti arvostetut ja upean yksityiskohtaiset morsiuspuvut liikkeeseen sovitettaviksi - vain isossa koossa. "Ehkä me voimme tilata näitä myös pienempiä kokoja myöhemmin, mutta ajattelin että jos kerrankin näin päin, isot ensin. Kokoja 32-40 meillä on liikkeessä valtavat määrät. Laadukkaita isokokoisia hääpukuja tulee käytettynä myyntiin ihan liian vähän, joten tähän panostaminen oli meille asiakaspalvelun näkökulmasta pakollinen askel. En halua enää joutua pyytämään anteeksi morsiamelta vähäistä valikoimaa."

Jos haluat kuulla lisää, tule tapaamaan Maijaa Love Me Do-häätapahtumassa osastolle p14. Voit myös tuoda mukanasi myyntiin käytetyn hääpuvun - sovi asiasta etukäteen info@weddinggarage.fi.

#morsianonainaoikeankokoinen

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.