Vuoden 2020 hääblogit on valittu!

24.01.2020

Yleisö ja hääbloggaajat ovat äänestäneet Vuoden hääblogeiksi kaksi hääblogia kategorioissa Vuoden Hääblogi 2020 ja Vuoden Hääblogi - Hääbloggaajien oma valinta 2020. Lisäksi Love me do -häämessujen yhteydessä pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa kilpailun järjestäjä palkitsi yhden hääblogin kunniakirjalla, jonka perusteena tänä vuonna oli hääblogin inspiroiva Instagram-tili tai instablogi.

Kuva: Alejandro Lorenzo
Kuva: Alejandro Lorenzo

Voittoisa kolmikko palkittavana Love me do -häämessuilla 19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla. Vasemmalla kuvassa pilkahtaa Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki. Voittajien suloiset kukkavanteet teki Kukitamme.fi.

Vuoden hääblogi 2020 -voittajat

Vuoden Hääblogi 2020

- eniten finaaliäänestyksessä yleisöääniä saanut hääblogi


Vuoden Hääblogi 2020: Hääbloggaajien oma valinta

- hääbloggaajien parhaaksi äänestämä hääblogi


Vuoden Hääblogi 2020: Kunniamaininta


- Love me do:n antama kunniakirja. Vuonna 2020 valintaperusteena on hääblogin Instagram-tili tai instablogi.
Bridelisa

Top 10 äänet

Kilpailussa annettiin yhteensä n. 2200 ääntä. joista 10 eniten ääniä saanutta blogia ovat:

Vuoden Hääblogi 2020 finalistit (yhteensä 19 eri hääblogia) äänestivät yksinoikeudella Hääbloggaajien oma valinta -kategoriassa, jossa äänet jakautuivat seuraavasti:

Hääbloggaajien oma valinta -kategoriassa ei saanut äänestää omaa hääblogiaan.

Kilpailun historia

Vuoden Hääblogi© valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä. Love me do on halunnut nostaa hääblogit esille omana genrenään muiden aiheblogien rinnalle. Hääblogien esillenosto ja palkitseminen alkoi Love me do:n ensimmäisten häämessujen myötä 14.2.2014, jolloin järjestettiin myös ensimmäinen hääblogimiitti Suomessa. Vuonna 2020 Hääblogit palkittiin jo seitsemännen kerran.

Vuoden Hääblogi© -äänestys alkaa vuosittain tuttuun tapaan nimeämisvaiheella, jossa kuka tahansa saa ehdottaa mitä tahansa ja millä tahansa julkaisualustalla julkaistavaa suomalaista hääblogia finaaliäänestykseen, johon päätyy maksimissaan 20 hääblogia. Äänestys toteutetaan ulkoistetussa palvelussa, eikä kilpailun järjestäjä voi vaikuttaa äänestystuloksiin.

Kiitos kaikille hääblogaajille ja kilpailussa äänestäneille hääblogien lukijoille. Tapaamisiin jälleen lokakuussa 2020 seuraavilla Love me do -häämessuilla ja hääblogimiitissä 3.10.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla

Vuoden hääblogi © yhteistyössä

Love me do -häätapahtuma, Hääideasivusto amoriini.com ja Häät.fi/Häät-lehti

Vuoden Hääblogit 2014-

2014 But I'm a human not a sandwich -hääversio
2015 How to be a Bridezilla!
2016 Häähullun haaveilua
2017 Kiss, Love & Get Married
2018 Mutsis on, Wedding Edition
2019 Mon Rêve d'Amour
2020 Minttupersikoita ja Proseccoa

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 1.10.2022 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 18:00. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa yli 130
hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Vuoden hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun finalistit ovat selvillä! Love me do järjestää yhteistyössä Häät-lehden ja Häät.fi:n kanssa jälleen Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun, nyt kuudetta kertaa, osana syksyn Love me do Autumn Fair -häämessutapahtumaa, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 1.10.2022.

Vuoden hääyritys 2022 on Kauniaisissa toimiva floristipalvelu ja kukkakauppa Home in Garden! Vuoden 2022 kilpailuun tuli n. 1100 ehdotusta, joista valikoitui 179 finalistia 12 eri kategoriaan. Finaalissa annettiin yli 48 000 ääntä.

Äänestä osaa suosikkiasi Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 kilpailussa ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa piristyspaketin, joka sisältää 20€ arvoisen lahjakortin Change Lingerien myymälään, VIP-liput kahdelle lokakuun 2021 Love me do -häämessuille sekä uusimman Häät-lehden näköisversion. Kilpailumallistoihin voi tutustua alla olevan...

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.