Vuoden 2020 hääblogit on valittu!

24.01.2020

Yleisö ja hääbloggaajat ovat äänestäneet Vuoden hääblogeiksi kaksi hääblogia kategorioissa Vuoden Hääblogi 2020 ja Vuoden Hääblogi - Hääbloggaajien oma valinta 2020. Lisäksi Love me do -häämessujen yhteydessä pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa kilpailun järjestäjä palkitsi yhden hääblogin kunniakirjalla, jonka perusteena tänä vuonna oli hääblogin inspiroiva Instagram-tili tai instablogi.

Kuva: Alejandro Lorenzo
Kuva: Alejandro Lorenzo

Voittoisa kolmikko palkittavana Love me do -häämessuilla 19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla. Vasemmalla kuvassa pilkahtaa Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki. Voittajien suloiset kukkavanteet teki Kukitamme.fi.

Vuoden hääblogi 2020 -voittajat

Vuoden Hääblogi 2020

- eniten finaaliäänestyksessä yleisöääniä saanut hääblogi


Vuoden Hääblogi 2020: Hääbloggaajien oma valinta

- hääbloggaajien parhaaksi äänestämä hääblogi


Vuoden Hääblogi 2020: Kunniamaininta


- Love me do:n antama kunniakirja. Vuonna 2020 valintaperusteena on hääblogin Instagram-tili tai instablogi.
Bridelisa

Top 10 äänet

Kilpailussa annettiin yhteensä n. 2200 ääntä. joista 10 eniten ääniä saanutta blogia ovat:

Vuoden Hääblogi 2020 finalistit (yhteensä 19 eri hääblogia) äänestivät yksinoikeudella Hääbloggaajien oma valinta -kategoriassa, jossa äänet jakautuivat seuraavasti:

Hääbloggaajien oma valinta -kategoriassa ei saanut äänestää omaa hääblogiaan.

Kilpailun historia

Vuoden Hääblogi© valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä. Love me do on halunnut nostaa hääblogit esille omana genrenään muiden aiheblogien rinnalle. Hääblogien esillenosto ja palkitseminen alkoi Love me do:n ensimmäisten häämessujen myötä 14.2.2014, jolloin järjestettiin myös ensimmäinen hääblogimiitti Suomessa. Vuonna 2020 Hääblogit palkittiin jo seitsemännen kerran.

Vuoden Hääblogi© -äänestys alkaa vuosittain tuttuun tapaan nimeämisvaiheella, jossa kuka tahansa saa ehdottaa mitä tahansa ja millä tahansa julkaisualustalla julkaistavaa suomalaista hääblogia finaaliäänestykseen, johon päätyy maksimissaan 20 hääblogia. Äänestys toteutetaan ulkoistetussa palvelussa, eikä kilpailun järjestäjä voi vaikuttaa äänestystuloksiin.

Kiitos kaikille hääblogaajille ja kilpailussa äänestäneille hääblogien lukijoille. Tapaamisiin jälleen lokakuussa 2020 seuraavilla Love me do -häämessuilla ja hääblogimiitissä 3.10.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla

Vuoden hääblogi © yhteistyössä

Love me do -häätapahtuma, Hääideasivusto amoriini.com ja Häät.fi/Häät-lehti

Vuoden Hääblogit 2014-

2014 But I'm a human not a sandwich -hääversio
2015 How to be a Bridezilla!
2016 Häähullun haaveilua
2017 Kiss, Love & Get Married
2018 Mutsis on, Wedding Edition
2019 Mon Rêve d'Amour
2020 Minttupersikoita ja Proseccoa

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Äänestä osaa suosikkiasi Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 kilpailussa ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa piristyspaketin, joka sisältää 20€ arvoisen lahjakortin Change Lingerien verkkokauppaan, VIP-liput kahdelle joko tammi- tai lokakuun 2021 Love me do -häämessuille sekä uusimman Häät-lehden näköisversion. Kilpailumallistoihin voi...

Yleisö ja hääbloggaajat ovat äänestäneet Vuoden hääblogeiksi kaksi hääblogia kategorioissa Vuoden Hääblogi 2020 ja Vuoden Hääblogi - Hääbloggaajien oma valinta 2020. Lisäksi Love me do -häämessujen yhteydessä pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa kilpailun järjestäjä palkitsi yhden hääblogin kunniakirjalla, jonka perusteena tänä vuonna oli...

Ensimmäistä kertaa käydyssä hääkampauskilpailussa voiton vei Punavuoren Velvet-kampaamossa työskentelevä Ida Kolari. Sunnuntaina 19.1. kisattiin 11 taitavan kampaajan voimin kovatasoinen kampauskilpailu, jota häämessujen kävijät saivat seurata ensin työskentelyn aikana kampauksien syntyessä ja lopuksi upeassa finaalinäytöksessä.

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.