Häät-lehti & Häät.fi

11.09.2019

Aloita häiden suunnittelu nyt, Häät-lehti ja Häät.fi tarjoavat äärettömästi inspiraatiota omien valintojesi tueksi.

Häät-lehti ja Häät.fi auttavat verrattomien häiden suunnittelussa

Seuraavat lehdet ilmestyvät Lehtipisteisiin lokakuussa 2019 ja tammikuussa 2020. Upea, tuore 2/2019 Häät-lehti on ennakkomyynnissä Love me do:ssa, joten messuilla pääset lukemaan lehteä ennen kuin se edes ehtii kauppoihin! Luvassa on mielenkiintoisia teemoja; mm. häiden etkoista ja unelmien häämatkasta purjehtien, parisuhdeonnea tai tulevaa 2020 häämuotia unohtamatta!

Rajaa vaihtoehtoja Sormuskoneen ja Hääpukukoneen avulla

Löydä Häät.fi Sormuskoneen avulla oma kihla- ja vihkisormus satojen Suomessa saatavilla olevien sormusten joukosta. Selaa ja suodata, tallenna ja jaa itsellesi täydellinen timanttisormus tai kivetön sormus ja suuntaa ostoksille.

Hääpukukone näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset, Suomessa saatavilla olevat häämekot ja niiden ostopaikat. Selaa ja suodata, tallenna ja jaa kavereille itsellesi mieluiset morsiuspukuehdokkaat.

Ota hyödylliset häiden suunnittelutyökalut käyttöösi

Hääpolku on helpoin tie kohti mainioita häitä. Ota tämä häiden suunnittelusovellus käyttöösi Häät.fissä. Se on ilmainen mutta edellyttää rekisteröitymistä. Hääpolku on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava häiden suunnittelun muistilista, joka ohjaa sinua kohti hääpäivää selkeää reittiä pitkin.

Muistilistan lisäksi Hääpolulta löytyy työkalu, jonka avulla määrittelet helposti häiden budjetin ja seuraat yhdessä paikassa rahan kulua. Hääpolulle kirjautuneena pääset myös luomaan ja ylläpitämään myös listaa häävieraistanne. Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Love me do Winter Fair ohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa, mutta ohessa muutama makupala! Luvassa on satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttely ja kilpailu kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia,...

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Love me do -hääblogimiitti tuo ajankohtaisimmat hääbloggaajat yhteen Suomen suurimmille häämessuille. Lauantaina 5.10.2019 järjestettiin järjestyksessään jo kymmenennet Love me do -häämessut ja hääblogimiitti Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut toivat yhteen paitsi ajankohtaisimmat hääyritykset, myös ajankohtaisimmat hääbloggaajat hääblogimiitin...

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SULA mallisto

13.09.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.