Häät-lehti & Häät.fi

09.01.2020

Kaikkien aikojen suomalainen häälehti ilmestyy tammikuussa! Juurevasti kotimaisen Häät-lehden avulla hääpari järjestää verrattomat häät helposti. Häät-lehden 200 inspiroivaa sivua ja yli 150 kotimaista juhlalöytöä tai -yritystä tarjoavat ainutlaatuisen runsaudensarven kaikenlaisia juhlia järjestäville. Painetun Häät-lehden voi nyt ostaa Lehtipisteestä tai häämessuilta kevein mielin ilman ilmastohäpeää, sillä julkaisija on hyvittänyt lehden hiilijalanjäljen lukijoiden puolesta yhteistyössä uusia hiilinieluja luovan Puunin kanssa.

Olet ihana

Morsiamen sivuilla mietitään hääpuvun valintaa vartalotyyppien näkökulmasta. Millainen vartalo minulla on ja millainen häämekko minulle sopisi? Entä millainen vihkisormus vastaa kaikkia haaveitani? Häät-lehti kertoo myös, miten kauniita kuvia syntyy, kun morsian rohkeasti näyttää kauneimmat puolet vartalostaan boudoir-kuvaajalle.


Kokonaan uudessa sulhasille omistetussa 18-sivuisessa osiossa kolme ukkomieheksi ehtinyttä purkaa ajatuksiaan riemastuttavan erilaisista häätyyleistään vinkiksi tuleville sulhasille.

Opas verrattomiin häihin

Inspiroivia häätyylejä vuoden alun Häät-lehdestä löytyy peräti 16. Seitsemän hääparia pääsee kertomaan ja taitavien valokuvaajien vangitsemien kuvien muodossa näyttämään, mistä aineksista heidän tarinansa syntyi ja sadunhohtoinen hääpäivänsä muodostui.

Trendikkäimpien häiden värisävyt liikkuvat nyt tummissa ja marjaisissa paleteissa. Juhlavuutta tuovat korkeat kukka-asetelmat ja silaus kultaa kattauksessa.

Häämatkalle voi lähteä kaksin tai modernisti lasten kanssa yhdessä. Entä miten häämatkan voi kauaskin tehdä vastuullisesti?

Häät-lehti vuodesta 1994

- Häät-lehden ja Mennään naimisiin -lehden yhdistyttyä syksyllä meille tarjoutui upea mahdollisuus luoda kaikkien aikojen suomalainen häälehti, ja tartuimme ilolla haasteeseen. Olemme mielestäni onnistuneet lyhyessä ajassa loistavasti, sillä tammikuussa ilmestyvän Häät-lehden sisältö on entistä laajempi ja monipuolisempi, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki iloitsee.

Häät-tiimi toimituspäällikkö Tanja Hakalan luotsaamana on syksyn mittaan hionut yhdistymisessä syntyneen uuden Häät-lehden sisältöä harkiten.

Häät-lehti on ainoa kotimainen hääaiheinen erikoislehti. Se on ilmestynyt kahdesti vuodessa häämediaan keskittyneen perheyritys Editus Oy:n julkaisemana vuodesta 1994 lähtien, ja jokainen numero tavoittaa 80 000-100 000 lukijaa. Häät.fissä vierailee kuukausittain keskimäärin 40 000 käyttäjää. Häät-lehdelle ja Häät.fille on myönnetty Avainlippu, joka kertoo että tuote tai palvelu on valmistettu ja työllistää Suomessa.

Vuoden 2020 ensimmäinen Häät-lehden numero ilmestyy Lehtipisteisiin 15.1. ja on saatavilla myös vuoden alussa järjestettävillä häämessuilla. Lehtipisteissä numeron 1/2020 erikoishinta on 6,90 euroa (norm. 9,30 euroa). Näköislehtenä Häät löytyy Issuu.com-lehtipalvelusta.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.