Häät-lehti & Häät.fi

09.01.2020

Kaikkien aikojen suomalainen häälehti ilmestyy tammikuussa! Juurevasti kotimaisen Häät-lehden avulla hääpari järjestää verrattomat häät helposti. Häät-lehden 200 inspiroivaa sivua ja yli 150 kotimaista juhlalöytöä tai -yritystä tarjoavat ainutlaatuisen runsaudensarven kaikenlaisia juhlia järjestäville. Painetun Häät-lehden voi nyt ostaa Lehtipisteestä tai häämessuilta kevein mielin ilman ilmastohäpeää, sillä julkaisija on hyvittänyt lehden hiilijalanjäljen lukijoiden puolesta yhteistyössä uusia hiilinieluja luovan Puunin kanssa.

Olet ihana

Morsiamen sivuilla mietitään hääpuvun valintaa vartalotyyppien näkökulmasta. Millainen vartalo minulla on ja millainen häämekko minulle sopisi? Entä millainen vihkisormus vastaa kaikkia haaveitani? Häät-lehti kertoo myös, miten kauniita kuvia syntyy, kun morsian rohkeasti näyttää kauneimmat puolet vartalostaan boudoir-kuvaajalle.


Kokonaan uudessa sulhasille omistetussa 18-sivuisessa osiossa kolme ukkomieheksi ehtinyttä purkaa ajatuksiaan riemastuttavan erilaisista häätyyleistään vinkiksi tuleville sulhasille.

Opas verrattomiin häihin

Inspiroivia häätyylejä vuoden alun Häät-lehdestä löytyy peräti 16. Seitsemän hääparia pääsee kertomaan ja taitavien valokuvaajien vangitsemien kuvien muodossa näyttämään, mistä aineksista heidän tarinansa syntyi ja sadunhohtoinen hääpäivänsä muodostui.

Trendikkäimpien häiden värisävyt liikkuvat nyt tummissa ja marjaisissa paleteissa. Juhlavuutta tuovat korkeat kukka-asetelmat ja silaus kultaa kattauksessa.

Häämatkalle voi lähteä kaksin tai modernisti lasten kanssa yhdessä. Entä miten häämatkan voi kauaskin tehdä vastuullisesti?

Häät-lehti vuodesta 1994

- Häät-lehden ja Mennään naimisiin -lehden yhdistyttyä syksyllä meille tarjoutui upea mahdollisuus luoda kaikkien aikojen suomalainen häälehti, ja tartuimme ilolla haasteeseen. Olemme mielestäni onnistuneet lyhyessä ajassa loistavasti, sillä tammikuussa ilmestyvän Häät-lehden sisältö on entistä laajempi ja monipuolisempi, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki iloitsee.

Häät-tiimi toimituspäällikkö Tanja Hakalan luotsaamana on syksyn mittaan hionut yhdistymisessä syntyneen uuden Häät-lehden sisältöä harkiten.

Häät-lehti on ainoa kotimainen hääaiheinen erikoislehti. Se on ilmestynyt kahdesti vuodessa häämediaan keskittyneen perheyritys Editus Oy:n julkaisemana vuodesta 1994 lähtien, ja jokainen numero tavoittaa 80 000-100 000 lukijaa. Häät.fissä vierailee kuukausittain keskimäärin 40 000 käyttäjää. Häät-lehdelle ja Häät.fille on myönnetty Avainlippu, joka kertoo että tuote tai palvelu on valmistettu ja työllistää Suomessa.

Vuoden 2020 ensimmäinen Häät-lehden numero ilmestyy Lehtipisteisiin 15.1. ja on saatavilla myös vuoden alussa järjestettävillä häämessuilla. Lehtipisteissä numeron 1/2020 erikoishinta on 6,90 euroa (norm. 9,30 euroa). Näköislehtenä Häät löytyy Issuu.com-lehtipalvelusta.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailu jää pois syksyltä 2024.

Kilpailuun saapui laadukkaita hakemuksia, mutta valitettavasti ei tarpeeksi, jotta saisimme laadukkaan kilpailun tuotettua. Haluamme toteuttaa tasokkaan kilpailun, jonka finalistit ovat monipuolisia ja erilaisia, jonka osallistujat voivat olla ylpeitä osallisuudestaan, sekä...

Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun voittaja on Anna Lindh!

Love me do Autumn Fairin catwalkilla käytiin jälleen 30.9.2023 Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finaali, nyt seitsemättä kertaa.

Annan malliston Anna Lindh Unique Collectionin tavoite on korostaa yksilöllisyyttä ja mahdollistaa jokaiselle morsiamelle uniikki, UNELMIEN PUKU.

...

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.