Hääblogimiitti 5.10.2019

22.11.2019

Love me do -hääblogimiitti tuo ajankohtaisimmat hääbloggaajat yhteen Suomen suurimmille häämessuille. Lauantaina 5.10.2019 järjestettiin järjestyksessään jo kymmenennet Love me do -häämessut ja hääblogimiitti Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut toivat yhteen paitsi ajankohtaisimmat hääyritykset, myös ajankohtaisimmat hääbloggaajat hääblogimiitin merkeissä. Blogimiitin emäntä ensimmäistä kertaa toimi Vuoden hääblogiksi 2019 kruunattu Mon Rêve d'Amour -bloggaaja Sarah.

Kuten aiempinakin kertoina, hääbloggaajille oli järjestetty mitä maukkain brunssi ja upeita kaupallisia yhteistöitä.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Päivä alkoi 9:30 Helsingin nykytaiteen museon Kiasman edestä, kun Kovasen kyydit lähtivät tuomaan hääbloggaajia kohti Kaapelitehdasta, jossa pääsin ottamaan kanssabloggaajat vastaan. Kun kaikki bloggaajat olivat saapuneet paikalle, siirryimme alakertaan niin sanottuun hääblogiloungeen, johon Festa Zannonin upeat naiset olivat kattaneet maittavan brunssin. Saimme seuraksemme myös Häät-median päätoimittajan Sari Yli-Salomäen.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Jäät ja jääallas: Karhujää Oy

Brunssin lomassa järjestimme tutustumiskierroksen, jossa jokainen bloggaaja sai kertoa itsestään, blogistaan ja häistään. Tutustumiskierrokset ovat aina kovin mielenkiintoisia ja iloisia, sillä jokaisessa blogimiitissä on ollut niin uusia, kuin jo tutuksi tulleita kasvoja. Tällä kertaa miittiin osallistui lisäkseni 12 upeaa bloggaajaa (blogien linkit löytyvät jutun lopusta)  ja asiaa riitti tälläkin kertaa.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Brunssin jälkeen siirryimme ensimmäiseen Kansainväliseen hääpukunäytökseen, jossa nähtiin mitä upeampia luomuksia. Kuhina kävi koko näytöksen ajan, kun pääsimme ihastelemaan vierustoverillemme ne omat lempipuvut.

Kuvat: Arto Jaatinen

Kansainvälisen hääpukunäytöksen jälkeen siirryimme Zanna Fashionin ständille kuulemaan heidän upeista kengistään ja osallistumaan meille bloggaajille erikseen järjestettyyn ihanaan arvontaan. Zanna Fashionin kengät ja laukut olivat upeita ja tällaiselle kimallehaukalle olikin hankalaa saada valittua vain yhtä lempituotetta!

Kuvat: Valo Films
Kuvat: Valo Films

Arvonnan jälkeen jokaisella oli noin kolme tuntia aikaa kierrellä messuja omaan tahtiin ja osallistua Häät-median ständillä upean Camilla Bloom Photographyn kuvaukseen, johon sai ottaa jopa oman puolisonsa mukaan. Tämä olikin erinomainen mahdollisuus harjoitella potrettien ottoa tai saada itsestään upeita kuvia!

Kuvat: Camilla Bloom
Kuvat: Camilla Bloom

Olimme sopineet tapaavamme hääblogiloungessa klo 14:30, johon meille oltiin katettu upean The Art of Cakes:n suolaisia ja makeita kakkuja esille. Nämä kakut paitsi näyttävät, myös maistuvat täydellisiltä eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä!

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Kuvassa vasemmalla The Art of Cakesin herkullisia makeita ja suolaisia kakkuja, joita nautittiin iltapäivällä ja oikealla Festa Zannonin jälkiruokana tarjoiltu kakku-unelma.

Kakkuhetken jälkeen pääsimme osallistumaan Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailunäytökseen. Heti ensimmäisestä näytöksen avauksesta lähtien kävi selväksi, että kotimaiset suunnittelijamme olivat lähteneet kisaamaan. Suunnittelijat olivat miettineet upeasti oman mallistonsa kokonaisuutta paitsi valitsemissaan kankaissaan, myös tavassa esitellä jokaisen luomuksen.

Kuvat: Arto Jaatinen

Näytöksen jälkeen bloggaajat saivat jatkaa messuihin tutustumista ja tutustua tarkemmin vielä näytteilleasettajiin, sekä tehdä haluamiaan ostoksia. Jokainen bloggaaja sai ennen messuilta poistumistaan ihanan goodiebagin, jonka Love me do oli kasannut yhteistyössä Calligraphenin, Juhlatarvike.fi:n, Henkell Freixenet Finlandin, Miraquen, Häät-lehti & Häät.fi:n sekä Leaderin kanssa. Pöytäsomisteet, kuten suloiset viuhkat, olivat A Paper Talen käsialaa.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Iso kiitos Love me do:lle jälleen upeasta mahdollisuudesta saada hääbloggaajat kokoon, sekä kaikille yhteistyökumppaneille erilaisten ohjelmanumeroiden ja kotiin viemisten mahdollistamisesta!

Nähdään jälleen ensi tammikuussa 2020, jolloin palkitaan taas Vuoden Hääblogit!

Sarah

Kuva: Laura Pensasmäki, lavalla: Meri Sopanen
Kuva: Laura Pensasmäki, lavalla: Meri Sopanen

Tervetuloa  Love me do -häämessuille 18-19.1.2020

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Love me do Winter Fair ohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa, mutta ohessa muutama makupala! Luvassa on satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttely ja kilpailu kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia,...

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Love me do -hääblogimiitti tuo ajankohtaisimmat hääbloggaajat yhteen Suomen suurimmille häämessuille. Lauantaina 5.10.2019 järjestettiin järjestyksessään jo kymmenennet Love me do -häämessut ja hääblogimiitti Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut toivat yhteen paitsi ajankohtaisimmat hääyritykset, myös ajankohtaisimmat hääbloggaajat hääblogimiitin...

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SULA mallisto

13.09.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.