Hääblogimiitti 5.10.2019

22.11.2019

Love me do -hääblogimiitti tuo ajankohtaisimmat hääbloggaajat yhteen Suomen suurimmille häämessuille. Lauantaina 5.10.2019 järjestettiin järjestyksessään jo kymmenennet Love me do -häämessut ja hääblogimiitti Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut toivat yhteen paitsi ajankohtaisimmat hääyritykset, myös ajankohtaisimmat hääbloggaajat hääblogimiitin merkeissä. Blogimiitin emäntä ensimmäistä kertaa toimi Vuoden hääblogiksi 2019 kruunattu Mon Rêve d'Amour -bloggaaja Sarah.

Kuten aiempinakin kertoina, hääbloggaajille oli järjestetty mitä maukkain brunssi ja upeita kaupallisia yhteistöitä.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Päivä alkoi 9:30 Helsingin nykytaiteen museon Kiasman edestä, kun Kovasen kyydit lähtivät tuomaan hääbloggaajia kohti Kaapelitehdasta, jossa pääsin ottamaan kanssabloggaajat vastaan. Kun kaikki bloggaajat olivat saapuneet paikalle, siirryimme alakertaan niin sanottuun hääblogiloungeen, johon Festa Zannonin upeat naiset olivat kattaneet maittavan brunssin. Saimme seuraksemme myös Häät-median päätoimittajan Sari Yli-Salomäen.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Jäät ja jääallas: Karhujää Oy

Brunssin lomassa järjestimme tutustumiskierroksen, jossa jokainen bloggaaja sai kertoa itsestään, blogistaan ja häistään. Tutustumiskierrokset ovat aina kovin mielenkiintoisia ja iloisia, sillä jokaisessa blogimiitissä on ollut niin uusia, kuin jo tutuksi tulleita kasvoja. Tällä kertaa miittiin osallistui lisäkseni 12 upeaa bloggaajaa (blogien linkit löytyvät jutun lopusta)  ja asiaa riitti tälläkin kertaa.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Brunssin jälkeen siirryimme ensimmäiseen Kansainväliseen hääpukunäytökseen, jossa nähtiin mitä upeampia luomuksia. Kuhina kävi koko näytöksen ajan, kun pääsimme ihastelemaan vierustoverillemme ne omat lempipuvut.

Kuvat: Arto Jaatinen

Kansainvälisen hääpukunäytöksen jälkeen siirryimme Zanna Fashionin ständille kuulemaan heidän upeista kengistään ja osallistumaan meille bloggaajille erikseen järjestettyyn ihanaan arvontaan. Zanna Fashionin kengät ja laukut olivat upeita ja tällaiselle kimallehaukalle olikin hankalaa saada valittua vain yhtä lempituotetta!

Kuvat: Valo Films
Kuvat: Valo Films

Arvonnan jälkeen jokaisella oli noin kolme tuntia aikaa kierrellä messuja omaan tahtiin ja osallistua Häät-median ständillä upean Camilla Bloom Photographyn kuvaukseen, johon sai ottaa jopa oman puolisonsa mukaan. Tämä olikin erinomainen mahdollisuus harjoitella potrettien ottoa tai saada itsestään upeita kuvia!

Kuvat: Camilla Bloom
Kuvat: Camilla Bloom

Olimme sopineet tapaavamme hääblogiloungessa klo 14:30, johon meille oltiin katettu upean The Art of Cakes:n suolaisia ja makeita kakkuja esille. Nämä kakut paitsi näyttävät, myös maistuvat täydellisiltä eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä!

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Kuvassa vasemmalla The Art of Cakesin herkullisia makeita ja suolaisia kakkuja, joita nautittiin iltapäivällä ja oikealla Festa Zannonin jälkiruokana tarjoiltu kakku-unelma.

Kakkuhetken jälkeen pääsimme osallistumaan Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailunäytökseen. Heti ensimmäisestä näytöksen avauksesta lähtien kävi selväksi, että kotimaiset suunnittelijamme olivat lähteneet kisaamaan. Suunnittelijat olivat miettineet upeasti oman mallistonsa kokonaisuutta paitsi valitsemissaan kankaissaan, myös tavassa esitellä jokaisen luomuksen.

Kuvat: Arto Jaatinen

Näytöksen jälkeen bloggaajat saivat jatkaa messuihin tutustumista ja tutustua tarkemmin vielä näytteilleasettajiin, sekä tehdä haluamiaan ostoksia. Jokainen bloggaaja sai ennen messuilta poistumistaan ihanan goodiebagin, jonka Love me do oli kasannut yhteistyössä Calligraphenin, Juhlatarvike.fi:n, Henkell Freixenet Finlandin, Miraquen, Häät-lehti & Häät.fi:n sekä Leaderin kanssa. Pöytäsomisteet, kuten suloiset viuhkat, olivat A Paper Talen käsialaa.

Kuvat: Laura Pensasmäki
Kuvat: Laura Pensasmäki

Iso kiitos Love me do:lle jälleen upeasta mahdollisuudesta saada hääbloggaajat kokoon, sekä kaikille yhteistyökumppaneille erilaisten ohjelmanumeroiden ja kotiin viemisten mahdollistamisesta!

Nähdään jälleen ensi tammikuussa 2020, jolloin palkitaan taas Vuoden Hääblogit!

Sarah

Kuva: Laura Pensasmäki, lavalla: Meri Sopanen
Kuva: Laura Pensasmäki, lavalla: Meri Sopanen

Tervetuloa  Love me do -häämessuille 18-19.1.2020

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailu jää pois syksyltä 2024.

Kilpailuun saapui laadukkaita hakemuksia, mutta valitettavasti ei tarpeeksi, jotta saisimme laadukkaan kilpailun tuotettua. Haluamme toteuttaa tasokkaan kilpailun, jonka finalistit ovat monipuolisia ja erilaisia, jonka osallistujat voivat olla ylpeitä osallisuudestaan, sekä...

Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun voittaja on Anna Lindh!

Love me do Autumn Fairin catwalkilla käytiin jälleen 30.9.2023 Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finaali, nyt seitsemättä kertaa.

Annan malliston Anna Lindh Unique Collectionin tavoite on korostaa yksilöllisyyttä ja mahdollistaa jokaiselle morsiamelle uniikki, UNELMIEN PUKU.

...

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.