Frakkipalvelu NAM

04.01.2020

Vuodesta 1993 toiminut yrityksemme on erikoistunut miesten juhlapukeutumiseen. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät oikean puvun kaikkiin tilaisuuksiin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan löytääksesi juuri oikean pukutyypin ja asusteet joilla teet asustasi tyylikkään, persoonallisen ja juhlaasi sopivan.

Uudistamme tuotevalikomaamme vuosittain, täten voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja uutuuksia. Seuraamme tulevia trendejä mm. hääpukeutumisessa ja pyrimme vastaamaan kysyntään tarjoamalla nykyaikaisia ja moderneja pukuja miehille. Vuoden 2020 hääsesonkiin olemme saaneet todella tyylikkään slim-fit saketin tummansinisenä, tälle on ollut paljon kysyntää.
Tuotevalikoimamme kattaa myös klassisemmat puvut, frakki on edelleen tyylikäs ja juhlava puku hääkäytössä. Saketti on palaamassa hääkäyttöön enenevässä määrin, asustamalla siitä saa erittäin tyylikkään. Tumma puku värillisenä versiona on ollut suosion huipulla jo pari vuotta, siitäkin saa tyylikkään joko klassisesti tai modernisti asustamalla. Tärkeintä on että puku on kantajansa näköinen.

Meidän laajasta valikoimastastamme löytyy sopiva puku jokaiselle ja jokaiseen juhlaan.

Tervetuloa hyvän palvelun pukuvuokraamoon!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.