Frakkipalvelu NAM

04.01.2020

Vuodesta 1993 toiminut yrityksemme on erikoistunut miesten juhlapukeutumiseen. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät oikean puvun kaikkiin tilaisuuksiin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan löytääksesi juuri oikean pukutyypin ja asusteet joilla teet asustasi tyylikkään, persoonallisen ja juhlaasi sopivan.

Uudistamme tuotevalikomaamme vuosittain, täten voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja uutuuksia. Seuraamme tulevia trendejä mm. hääpukeutumisessa ja pyrimme vastaamaan kysyntään tarjoamalla nykyaikaisia ja moderneja pukuja miehille. Vuoden 2020 hääsesonkiin olemme saaneet todella tyylikkään slim-fit saketin tummansinisenä, tälle on ollut paljon kysyntää.
Tuotevalikoimamme kattaa myös klassisemmat puvut, frakki on edelleen tyylikäs ja juhlava puku hääkäytössä. Saketti on palaamassa hääkäyttöön enenevässä määrin, asustamalla siitä saa erittäin tyylikkään. Tumma puku värillisenä versiona on ollut suosion huipulla jo pari vuotta, siitäkin saa tyylikkään joko klassisesti tai modernisti asustamalla. Tärkeintä on että puku on kantajansa näköinen.

Meidän laajasta valikoimastastamme löytyy sopiva puku jokaiselle ja jokaiseen juhlaan.

Tervetuloa hyvän palvelun pukuvuokraamoon!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 30.9.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 18:00.
Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun finalistit on julkaistu!

Love me do järjestää yhteistyössä Häät-lehden ja Häät.fi:n kanssa jälleen Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun, nyt seitsemättä kertaa, osana syksyn Love me do Autumn Fair -häämessutapahtumaa, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 30.9.2023.

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.