Frakkipalvelu NAM

04.01.2020

Vuodesta 1993 toiminut yrityksemme on erikoistunut miesten juhlapukeutumiseen. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät oikean puvun kaikkiin tilaisuuksiin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan löytääksesi juuri oikean pukutyypin ja asusteet joilla teet asustasi tyylikkään, persoonallisen ja juhlaasi sopivan.

Uudistamme tuotevalikomaamme vuosittain, täten voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja uutuuksia. Seuraamme tulevia trendejä mm. hääpukeutumisessa ja pyrimme vastaamaan kysyntään tarjoamalla nykyaikaisia ja moderneja pukuja miehille. Vuoden 2020 hääsesonkiin olemme saaneet todella tyylikkään slim-fit saketin tummansinisenä, tälle on ollut paljon kysyntää.
Tuotevalikoimamme kattaa myös klassisemmat puvut, frakki on edelleen tyylikäs ja juhlava puku hääkäytössä. Saketti on palaamassa hääkäyttöön enenevässä määrin, asustamalla siitä saa erittäin tyylikkään. Tumma puku värillisenä versiona on ollut suosion huipulla jo pari vuotta, siitäkin saa tyylikkään joko klassisesti tai modernisti asustamalla. Tärkeintä on että puku on kantajansa näköinen.

Meidän laajasta valikoimastastamme löytyy sopiva puku jokaiselle ja jokaiseen juhlaan.

Tervetuloa hyvän palvelun pukuvuokraamoon!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.