Messuohjelma 1.10.2022

15.09.2022

Tervetuloa!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 1.10.2022 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 18:00. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Love me do Autumn Fair 1.10.2022 klo 10:00-18:00, KAAPELITEHDAS, HELSINKI

Häämuotinäytökset & Päälava

Sijainti: Merikaapelihallin (messujen pääsalin) yläkerta.


11:00 Kotimainen häämuotinäytös
12:15 Kansainvälinen häämuotinäytös, jonka lämmittelee bilebändi Kruuvaus
13:45 Vuoden hääpukusuunnittelija 2022 -finaalinäytös, jonka alussa Kalevalan design- ja vastuullisuusjohtaja Maria Uunila kertoo Kalevalan vastuullisesta toiminnasta ja uudesta korumallistosta.
14:30 Afrodisiac Tanssiryhmä esiintyy tuomaristotauolla
15:30 Muotiasiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola kertoo messuvieraille juhlaetiketistä. Tervetuloa kuuntelemaan ja esittämään omia kysymyksiäsi!
16:00 Kansainvälinen häämuotinäytös

Inspiraatiota!

Tule ihastelemaan näyttäviä ja inspiroivia juhlakattauksia osastoilla D2-D10 ja osallistu samalla kaunein juhlakattaus -äänestykseen. Voit voittaa  itsellesi 150 euron arvoisen lahjakortin Calligraphenille!

Juomia janoisille!

Beverage Partners yhteistyössä Vip Bartendersin kanssa sammuttelevat messukansan janoa upeilla drinkeillään osastolla 49.

Ruokaa nälkäisille!

Patisserie Teemu Auran ihana Pullabiili (osastot 63+69) tarjoilee ihania herkkuja Chill out loungessamme. Valikoimassa on mm. leipiä, pullia ja kakkuja sekä virvokkeita ja kahvia.

Hodarifillarin herkulliset gourmet hodarit löydät osastolta 71 ja myös niitä voit nauttia Chill out Loungessamme (64-65+70).

Muuta ohjelmaa (osastoilla)

Smart Beauty Cosmetics Oy, osasto 21, pikameikkauksia ja tuote-esittelyitä.
Catwalk-kampauksien PRO teamin ostolla 58-59 tehdään pikakampauksia (10€) Kevin.Myrphyn tuotteilla, joita voi myös ostaa kotiin.
Havu ja Helmi + Helmikuu Shopin osastolla 78-79 pääsee itse kokeilemaan sivellintussikalligrafiaa sekä ostamaan sitä varten välineet!
Arctic Blue Beveragesin osatolla 81-82 voi nauttia käsityönä valmistettuja arktistisia artesaanijuomia K18.
Häät-lehden osastolla 12 voit tutustua painotuoreen, uusimman häälehden lisäksi myös aiemmin julkaistuihin häälehtiin ja ostaa itsellesi ihanaa luettavaa.
Häät ja Juhlat -lehti ilahduttaa messukävijöitä osastolla C10 ilmaisella lehdellä. Tule ja nouda omasi!

Ihania arvontoja

Kultajousen (oma osasto paikalla 1) onnenpyörä pyörii tasatunnein klo 11-17 hallin toisessa päässä, paikalla 48. Tule kokeilemaan onneasi ja voit voittaa 500 €:n timanttilahjakortin Kultajouseen.

Osastolla (Sofia Lindfors Mary Kay) 18 arvotaan kauneusaiheinen lahjakortti.

Osastolla 71 (Mevent) saa maistella alkoholittomia juomia ja osallistua 24 pullon alkoholittomia alkumaljoja -arvontaan.

Osastoilla 85+91 (Betty Beetle & AinaFilmi & Villa Wuorio & Via Avelina) maljankohotus alkoholittomalla skumpalla ja arvonta klo 13 & 15!

Osastolla A8 (Nida-Kulta Oy) timanttikorujen arvonta, jossa päävoittona on 1 kpl 1000,- € arvoinen tai 3 kpl 100,- € arvoisia lahjakortteja.

Ostastolla A10 (Kalevala) arvonta. Valitse uusista Kalevala Love -sormuksista suosikkisi ja voit voittaa Kalevala-lahjakortin 100 €.

Osastolla C2 (Mansikoita ja Samppanjaa) yhteystietonsa osastolle jättäneiden kesken arvonta, jossa voi voittaa hääsuunnittelukonsultoinnin.

Osastolla C8 (Katri Niskanen bridal) messuvieraiden kesken arvotaan ihastuttavia silkkihuiveja.

Osastolla C10 (Häät ja Juhlat) on timanttijahti. Vastaa kysymyksiin, tutustu mukana oleviin kultaseppiin ja valitse sieltä suosikkisi! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan voittaja ja hän saa suunnitella unelmiensa sormuksen yhdessä arvostetun kultasepän kanssa. Palkintona on 5000 euron arvoinen yksilöllinen sormus!

Avaa suurempi pohjakartta tästä.

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!

Tutustu myös maan kattavimpaan hääyrityskattaukseen, eli näytteilleasettajalistaamme, josta löytyy yli 120 hää- ja juhla-alan yritystä, palvelua ja edustusta!

Osoite
Kaapelitehds (Merikaapelihalli)
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Liput

Ennakkoliput 14€ ja 20€ (kahdelle) sis. toim.maksu ja narikka 30.9..2022 saakka, ks. lippupainike

Liput ovelta: 15€, sis. narikan

Autumn Fair 1.10.2022
10:00-18:00

Nyt seitsemättä kertaa käynnistyvä Vuoden hääyritys© -kilpailu järjestetään vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin Häähakemiston ja Häät-lehden kanssa.

Tänä vuonna Vuoden Hääyritys -kilpailu uudistuu siten, että yritykset hakevat itse alkuvaiheen jälkeen mukaan kilpailuun....

Vuoden 2022 hääpukusuunnittelijaksi valittiin lauantaina 1. lokakuuta Helsingin Kaapelitehtaalla Heidi Tuisku Love me do -häätapahtumassa, joka on Suomen suurin alan tapahtuma. Tuomaristo kiitteli hänen kolmen puvun pienoismallistoaan vahvaksi, erottuvaksi ja persoonalliseksi, josta suomalainen morsian voi löytää itselleen mieluisan vaihtoehdon....

Vuoden hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun finalistit ovat selvillä! Love me do järjestää yhteistyössä Häät-lehden ja Häät.fi:n kanssa jälleen Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun, nyt kuudetta kertaa, osana syksyn Love me do Autumn Fair -häämessutapahtumaa, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 1.10.2022.

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.