Messuohjelma 30.9.2023

21.09.2023

Tervetuloa!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 30.9.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 18:00.
Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Love me do Autumn Fair 30.9.2023 klo 10-18, KAAPELITEHDAS, HELSINKI

Messuohjelma

Catwalk eli tapahtuman päälava sijaitsee Merikaapelihallin (messujen pääsalin) yläkerrassa, portaat pääsisäänkäynnin vieressä. Jos tarvitset esteetöntä kulkua, pyydä crewlta apua!
Workshop-alue eli WRKS sijaitsee pohjakarttaa merkittyjen osastojen 42-47 alueella.

Lauantai 30.9.2023 klo 10-18

10:00 Ovet aukeavat - tervetuloa!

11:00 Kotimainen häämuotinäytös, catwalk

11:40 WORKSHOP Hääsuunnittelun Q&A Häistä ulkomailla kertomassa ja muihin hääsuunnittelukysymyksiin vastaamassa Toscanan Tuulen Mari Mattila WRKS 

11:50 Häämuotinäytös: Hääpukuliike Endless Love, catwalk
12:30 Kansainvälinen häämuotinäytös, catwalk

13:30 WORKSHOP Kattausworkshop by Via Avelina Tule luomaan oma lempikattauksesi! Stailaa rohkeasti kokeilemalla eri somisteita keskenään ja inspiroidu erilaisista yhdistelmistä. Pääset konkreettisesti testaamaan kuinka kattauksen lookki muuttuu somisteita vaihtamalla. Voit halutessasi ottaa mukaan esimerkiksi jo valmiiksi juhlianne varten valikoidun kaitaliinan/paikkakortin/lautasliinan/kynttilänjalan yms. Huom! Paikkoja rajoitetusti. WRKS  

14:00 Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -finaalinäytös, catwalk
- Äänestä omaa suosikkiasi online Häät.fi:ssä!
14:30 HiMO-tanssishow, catwalk  
14:45 Bilebändi Kruuvaus, catwalk
15:00 Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun palkintojenjako, catwalk

15:20 WORKSHOP Kukkaworkshop Tule tekemään vieheitä tai hiuskukkakoristeita Kirkkonummen Kukan opastuksella. Huom! Paikkoja rajoitetusti! WRKS  

15:40 Kansainvälinen häämuotinäytös, catwalk
Kansainvälinen häämuotinäytös alkaa Häät-lehden 30-vuotisjuhlapreludilla, jossa nähdään upeita vintage- ja retropukuja ja niistä inspiroitua nykyhäämuotia yhteistyössä Fidan ja Love me don kanssa.

18:00 Messut suljetaan - tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille jälleen Winter Fairille 20.-21.1.2024

Inspiraatiota!

Tule ihastelemaan näyttäviä & inspiroivia juhlakattauksia sisääntuloaulaamme ja äänestä omaa kattaussuosikkiasi - voit voittaa Viking Linen risteilylahjakortin kahdelle henkilölle Helsinki-Tukholma-Helsinki-risteilylle LYX Seaside Premium- hytissä!

Sisääntuloaulasta löytyy myös upea, Bloom Decon toteuttama kuvausseinä, jonka edessä voitte ottaa ihania messumuistokuvia itsestänne.

Osallistu päivän aikana järjestettäviin workshoppeihin; tule kuuntelemaan, kyselemään tai jopa itse kokeilemaan tekemistä, luvassa mielenkiintoisia aiheita!

Lukuisilla osastoillamme on tarjolla mm. pikakampauksia, arvontoja, tuote-esittelyitä näytteineen, hennatatutointeja, erikoistarjouksia, *ilmaisia häälehtiä (*Häät & Juhlat, osasto C10) sekä häälehtien kimppatarjouksia (Häät-lehti, osasto 84 & 90), erilaisia maistiaisia ja arvontoja - joten tutustu osastojen tarjontaan ajan kanssa ettet missaa mitään ihanaa tai kiinnostavaa!

Juomia janoisille!

Stadin Panimo sammuttelee messukansan janoa herkullisilla oluilla, viinillä tai kuoharilla osastolla D1. Käy ostamassa juoma mukaan, ja nautiskele se vaikkapa muotinäytöksiä katsellen.

Ruokaa nälkäisille!

Happy Days Street Food tuo teille tuulahduksen Miamin aromeja hurmaavalla kasaripastellivaunullaan, jonka herkkuja voit ostaa osastolla D11.

Jälkkäriä!

Patisserie Teemu Auran suloinen Pullabiili on parkkeerattu messuhalliin osastolle 60-61 ja tarjoilee päivän aikana kakkumaistiaisia kaikille hääkakkua suunnitteleville klo 12-18 (niin kauan kuin kakkuja riittää). Pullabiilistä voit myös ostaa herkullisia leivonnaisia ja kahvia, ynnä muuta messupäivää piristävää evästä.


Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!

Tutustu myös maan kattavimpaan hääyrityskattaukseen, eli näytteilleasettajalistaamme, josta löytyy yli 130 hää- ja juhla-alan yritystä, palvelua ja edustusta!

Osoite
Kaapelitehdas (Merikaapelihalli)
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Liput

Ennakkoliput 14€ ja 20€ (kahdelle) sis. toim.maksu ja narikka 29.9.2023 klo 20:00 saakka, ks. lippupainike.

Liput ovelta: 15€, sis. narikan

Vuoden hääyritys 2024 -finaaliäänestys on päättynyt!

Nyt kahdeksatta kertaa järjestettävä Vuoden hääyritys© -kilpailu järjestetään vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä, yhteistyössä Häät-lehden ja Häähakemisto amoriini.comin kanssa.

Vuoden hääyritys 2024 valitaan yleisön ehdottamien yritysten joukosta nimeämisvaiheen...

Vuoden hääsome© valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä.

Vuoden hääsome -kilpailussa etsitään inspiroivaa hääsometiliä; mistä voi bongata oivallisimmat budjetit, upeimmat häämekkosovitukset, sydäntä hivelevät rakkaustarinat, kaasokosinnat - you name it! Hääsomemaailma on tärkeä vertaistuen ja yhteisöllisyyden...

Vuoden hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun voittaja on Anna Lindh!

Love me do Autumn Fairin catwalkilla käytiin jälleen 30.9.2023 Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finaali, nyt seitsemättä kertaa.

Annan malliston Anna Lindh Unique Collectionin tavoite on korostaa yksilöllisyyttä ja mahdollistaa jokaiselle morsiamelle uniikki, UNELMIEN PUKU.

...

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.