Rakenteet & kalusteet

Messurakennetilaukset Autumn Fairille 5.10.2024 on tehtävä lomakkeella viimeistään 10.9.2024. mennessä. Huonekalutilaukset, ks. julkaisun loppuosa.

Kaikki tilatut rakenteet toimitetaan asennettuina. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Huom! Määräpäivän jälkeen tehdyt tilaukset laskutetaan 50% korotuksella kiirelisän vuoksi. Rakennuspäivänä messuilla tehdyt tilaukset voidaan toimittaa vain mikäli rakentajan resurssit riittävät, tilauksista peritään tuplahinta normaalista listahinnasta.


Infoa rakenteista

Huomaathan, että vain osaan osastoista kuuluu vakiona alumiinikehikko ja takaseinä, muissa kuin erikseen mainituissa osastoissa näytteilleasettajapaikan hintaan kuuluu lattiapinta-ala ilman rakenteita, sähkö omalle osastolle, sekä Kaapelitehtaan wifi. Osaston sisältö on kerrottu myynti-infossa sekä asiakkaalle toimitetussa varausvahvistuksessa.

Keskisaarekkeisiin A-D kuuluu valmiina rakenteina takaseinä, sekä osaston kiertävä alumiinikehikko. 

Messuseinien ja kehikkorakenteiden korkeudet saarekkeissa:

  • päätyosastojen takaseinä on 252 cm korkea (Osastot A1, A10, B1, B10, C1, C10, D1, D10) 
  • 7,5m2 osastojen takaseinä on 222 cm korkea (Osasto A2-A9, jne.)
  • kehikkorakenteet kaikkialla ovat 252 cm korkeita

Muut osastot:
Muiden osastojen kehikkorakenteet ovat 252 cm korkeita.
Muiden osastojen messuseinien korkeuden päättää rakentaja tilanteen mukaan, korkeus on joko 222 cm tai 252 cm. Mikäli toivot tiettyä seinäkorkeutta, kerro se meille tilauksen yhteydessä.

Messuseinät:
Messuseinä on väriltään valkoinen, tilauksesta voidaan tarjota muita värejä maksua vastaan.
Yksi messuseinä on metrin leveä. Tilatessasi huomioi, että esim. 3m leveälle osastolle menee takaseinäksi 3 kpl á 35€ messuseiniä
.

Itsekseen seisoviin messuseiniin (ilman kehikkorakennetta) käytetään irtojalkoja varmistamaan pystyssä pysyminen. Irtojalat maksavat 5€/kpl, ja niitä tarvitaan 2 kpl 1-2m seiniin, 4 kpl 3-4m seiniin ja 6 kpl 5m seiniin.

Huom! Osastoissa 94 ja 95 on valmiina takaseinä tolppien välissä, koska toisella puolella on juhlakattauskilpailun esittelypöydät.

Messumatto:
Osaston matotus on pakollista, mutta tavan saa valita itse. Voitte tilata matotuksen kauttamme, tai tuoda oman maton tilaan. Maton ei tarvitse täyttää koko osaston lattiapinta-alaa.

LMD:n kautta tilatun maton saa halutessaan ottaa mukaan messujen päätyttyä jatkokäyttöä varten. Huomioittehan, että messumatto on aina kiinnitetty lattiaan erityisellä mattoteipillä, joka kuitenkin irtoaa helposti. Osaston koosta riippuen messumatto voi koostua useasta palasta, koska matto toimitetaan 2m leveässä rullassa. Kiinnityksen takia tätä ei kuitenkaan huomaa kun matto on paikoillaan.

Tarjoamamme  perusmessumatto (8€/m2) on tummanharmaa; Rewind Flat charcoal. Mattoa on lisäksi tarjolla laajalla värikirjolla, sekä erityisillä kuvioinneilla, kysy myynnistä lisää! Erikoisvärisistä matoista tulee aina tarkistaa saatavuus.

Erityisiä huomioita

Muita osastorakennuttajia tai kalustajia, kuin Love me do:n erikseen mainitsemia yhteistyökumppaneita ei voi käyttää messuillamme, ilman että asiasta on erikseen sovittu järjestäjän kanssa etukäteen. 
Omat rakenteet ja huonekalut ovat luonnollisesti sallittuja. Vuokrattavat osastorakenteet (seinät, kehikot, valot, matotus...) tulee tilata Love me do:n kautta ja huonekalut (tuolit, pöydät jne.), joita emme voi tarjota suoraan kalustajaltamme Pågålta. Rakennuksen sujuvuuden takia vuokramatot tulee tilata ainoastaan Love me do:n kautta.

Love me do:n kautta saa tilattua osastolle myös brändäysmateriaalia; seinäteippaukset, kyltit ja taustakankaat. Kysy tarjousta myynti@lovemedo.fi.


Allasvitriini, pystyvitriini & esittelytiski
Allasvitriini, pystyvitriini & esittelytiski

Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata rakenteita omalle osastollesi, mikäli et ole valinnut niitä paikkavarauksen yhteydessä. 

Otsalautainfo

Otsalautaan voi ilmoittaa haluamansa yksinkertaisen tekstin (tietokenttä lomakkeessa ylempänä) tai toimittaa valmiin painomateriaalin, esimerkiksi kuvan painoa varten. Otsalaudan koko on vakio tekstin määrästä huolimatta, tekstitys tai painatus kuuluvat hintaan. Otsalautoja voi tilata tarvittaessa useamman osaston eri sivuille. Mikäli yrityksesi tarvitsee isomman otsalaudan, ole yhteydessä myynti@lovemedo.fi. Yritys voi halutessaan ottaa otsalaudan messujen jälkeen itselleen ja käyttää sitä myöhemmin uudestaan.

Painomateriaalien toimitus

- Aineistokoko: 1500 x 250mm
- Bleed 5mm, ilman leikkausmerkkejä
- Painoresoluutioinen (esim. 150 dpi/ppi) pdf -tiedosto
- Vektoroi tekstit
- Valmis aineisto toimitetaan myynti@lovemedo.fi otsikolla otsalautamateriaali, viimeistään 10.9.2024.

Huonekalut

Tapahtuman yhteistyökumppanina on helsinkiläinen Pågå. Huonekalut tilataan suoraan Pågåsta sähköpostilla myynti@paga.fi, hintoihin lisätään toimitushinta 30€ + alv /tilaus. Tuotteet toimitetaan suoraan Kaapelitehtaalle näytteilleasettajan osastolle ja viedään pois messujen jälkeen. Pågå ei toimita messumattoa, rakenteita tai muuta järjestäjän kautta tilattavia tuotteita.

Laita tilauksiin viitteeksi: Love me do / osaston nimi + numero. Tarjolla olevat tuotteet ja hinnat löytyvät Pågån nettisivuilta. Jos teillä on kysyttävää tuotteista, laittakaa tiedustelu sähköpostitse, Pågålta soitetaan takaisin tarvittaessa.
Teethän varauksen Autumn Fairille 5.10.2024 26.9.2024 mennessä.
Winter Fairin 18.-19.1.2025 varaukset on tehtävä Pågålle viimeistään 10.1.2025 mennessä.


Infoa näytteilleasettajille

Haluaisitko osallistua messuille, mutta oman osaston buukkaaminen yksin tuntuu isolta päätökseltä? Haluaisitko jakaa messuosallistumisen kuluja, inspiroitua ja ideoida yhdessä toimivan osaston toisen yrittäjän kanssa tai varmistaa, ettet ole yksin sidottu olemaan osastolla pitkät messupäivät?

Voit ilmoittautua halukkaaksi osaston jakajaksi tällä...

Love me do -häämessutapahtuma kerää jälleen Kaapelitehtaalle Suomen parhaita juhla-alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.
Seuraavat Love me do -hää- ja juhlamessut
Autumn Fair 5.10.2024 & Winter Fair 18.-19.1.2025

Love me do is the first of the new wave of B2C wedding fairs in Finland, for wedding couples and for all those who love. An exhibition concept never been seen before here, the event is memorable and compelling. Visitors are engaged and entertained, and they will spend time with us, and not just give the exhibitors a once-through glimpse....