Rakenteet & kalusteet

Messurakennetilaukset Autumn Fair 2023 on tehtävä lomakkeella viimeistään 11.9.2023. mennessä. Huonekalutilaukset, ks. julkaisun loppuosa.

Kaikki tilatut rakenteet toimitetaan asennettuina. Messuseinät ja kehikkorakenteet toimitetaan 220cm korkeina, ellei erikseen toisin pyydetä. Rakenteet on saatavina osaston sijainnista riippuen myös 250cm korkeina.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%. Huom! Määräpäivän jälkeen tehdyt tilaukset laskutetaan 50% korotuksella kiirelisän vuoksi. Rakennuspäivänä messuilla tehdyt tilaukset voidaan toimittaa vain mikäli rakentajan resurssit riittävät, tilauksista peritään tuplahinta normaalista listahinnasta.

Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata rakenteita omalle osastollesi, mikäli et ole valinnut niitä paikkavarauksen yhteydessä. Huomaathan, että vain osaan osastoista kuuluu vakiona alumiinikehikko ja takaseinä! Osaston sisältö on kerrottu myynti-infossa sekä toimitetussa varausvahvistuksessa.

Keskisaarekkeisiin A-D kuuluu valmiina rakenteina takaseinä, sekä osaston kiertävä alumiinikehikko. Niiden korkeudet löydät näytteilleasettajainfosta.

Otsalautainfo

Otsalautaan voi ilmoittaa haluamansa yksinkertaisen tekstin (tietokenttä lomakkeessa ylempänä) tai toimittaa valmiin painomateriaalin, esimerkiksi kuvan painoa varten. Otsalaudan koko on vakio tekstin määrästä huolimatta, tekstitys tai painatus kuuluvat hintaan. Otsalautoja voi tilata tarvittaessa useamman osaston eri sivuille. Mikäli yrityksesi tarvitsee isomman otsalaudan, ole yhteydessä myynti@lovemedo.fi. Yritys voi halutessaan ottaa otsalaudan messujen jälkeen itselleen ja käyttää sitä myöhemmin uudestaan.

Painomateriaalien toimitus

- Aineistokoko: 1500 x 250mm
- Bleed 5mm, ilman leikkausmerkkejä
- Painoresoluutioinen (esim. 150 dpi/ppi) pdf -tiedosto
- Vektoroi tekstit
- Valmis aineisto toimitetaan myynti@lovemedo.fi otsikolla otsalautamateriaali, viimeistään 11.9.2023.

Allasvitriini ja pystyvitriini
Allasvitriini ja pystyvitriini

Muut huonekalut

Tapahtuman yhteistyökumppanina on helsinkiläinen Pågå. Huonekalut (ei messumatot, rakenteet tai muut järjestäjän kautta tilattavat tuotteet) tilataan suoraan Pågåsta sähköpostilla myynti@paga.fi edulliseen toimitushintaan 25€ + alv /tilaus. Tuotteet toimitetaan suoraan Kaapelitehtaalle näytteilleasettajan osastolle ja viedään pois messujen jälkeen. Laita tilauksiin viitteeksi: Love me do / osaston nimi + numero. Tarjolla olevat tuotteet ja hinnat löytyvät Pågån nettisivuilta. Jos teillä on kysyttävää tuotteista, laittakaa tiedustelu sähköpostitse, Pågålta soitetaan takaisin tarvittaessa.

Infoa näytteilleasettajille


Infot on jaettu kolmeen osaan: Ennen messuja (kaikki mitä tulee tehdä ennen messuja), Messuilla (infot liittyen rakennuspäivään ja itse messuihin) sekä Osaston purku (toimet välittömästi messujen sulkeuduttua). Tutustuthan infoihin huolella!

Love me do -häämessutapahtuma kerää jälleen Kaapelitehtaalle Suomen parhaita juhla-alojen näytteilleasettajia säihkymään ja säkenöimään hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.
Seuraavat Love me do -häämessut
30.9.2023 & 20.-21.1.2024

Muotinäytökseen voivat osallistua sopivat yritykset (pukeutuminen, asusteet, korut, kukat) antamalla tuotteitaan lainaan esiteltäviksi.

Ilmoittaudu muotinäytöksiin alhaalta löytyvällä lomakkeella.