Rakenteet & kalusteet

Messurakennetilaukset Autumn fair 2022 on tehtävä lomakkeella viimeistään 12.9.2022. mennessä. Huonekalutilaukset, ks. julkaisun loppuosa.

Kaikki tilatut rakenteet toimitetaan asennettuina. Messuseinät ja kehikkorakenteet toimitetaan 220cm korkeina, ellei erikseen toisin pyydetä. Rakenteet on saatavina osaston sijainnista riippuen myös 250cm korkeina.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%. Huom! Määräpäivän jälkeen tehdyt tilaukset laskutetaan 50% korotuksella kiirelisän vuoksi.

Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata rakenteita omalle osastollesi, mikäli et ole valinnut niitä paikkavarauksen yhteydessä. Huomaathan, että vain osaan osastoista kuuluu vakiona alumiinikehikko ja takaseinä! Osaston sisältö on kerrottu myynti-infossa sekä toimitetussa varausvahvistuksessa.

Allasvitriini ja pystyvitriini
Allasvitriini ja pystyvitriini

Muut huonekalut

Tapahtuman yhteistyökumppanina on helsinkiläinen Pågå. Huonekalut tilataan suoraan Pågåsta sähköpostilla myynti@paga.fi edulliseen toimitushintaan 25€ + alv /tilaus. Tuotteet toimitetaan suoraan Kaapelitehtaalle näytteilleasettajan osastolle ja viedään pois messujen jälkeen. Laita tilauksiin viitteeksi: Love me do / osaston nimi + numero. Tarjolla olevat tuotteet ja hinnat löytyvät Pågån nettisivuilta. Jos teillä on kysyttävää tuotteista, laittakaa tiedustelu sähköpostitse, Pågålta soitetaan takaisin tarvittaessa. Kalustetilaukset on tehtävä suoraan Pågålle 26.9.2022 mennessä.

Infoa näytteilleasettajille


Infot on jaettu kolmeen osaan: Ennen messuja (kaikki mitä tulee tehdä ennen messuja), Messuilla (infot liittyen rakennuspäivään ja itse messuihin) sekä Osaston purku (toimet välittömästi messujen sulkeuduttua). Tutustuthan infoihin huolella!

Love me do -häämessuille Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen n. 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.

Seuraavat Love me do -häämessut 1.-10.2022

Muotinäytökseen voivat osallistua sopivat yritykset (pukeutuminen, asusteet, korut, kukat) antamalla tuotteitaan lainaan esiteltäviksi.

Ilmoittaudu muotinäytöksiin alhaalta löytyvällä lomakkeella.