Vuoden Hääyritys 2019

09.12.2019
Finaaliäänestys on päättynyt! Pian selviää, mikä yritys palveli asiakkaidensa mielestä heitä parhaiten vuonna 2019! Vuoden Hääyritys© valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin ja Häät-lehden kanssa. Julkaisun lopusta löytyy lisäinfoa ja vinkkejä finalisteille sekä aiempien vuosien Vuoden hääyritykset!

Hää- ja juhla-alan yrittäjä! Katso kilpailun viralliset kuvat ja ohjeet julkaisun lopusta.

Kilpailun tarkoituksena on esitellä niitä lukuisia upeita suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä, joita tästä maasta löytyy. Nostaa esiin osaajat, ammattilaiset ja unelmien toteuttajat, ja juhlia sitä valtaisaa osaamista mitä meillä on, niitä lukemattomia pieniä ja suurempia yrityksiä, jotka puskevat läpi harmaan kiven ja loistavat - siinä samalla toteuttaen omalta osaltaan hääparien toiveita ja unelmia, tehden heidän päivästään ikimuistoisen.

Kilpailun eteneminen

Vuoden Hääyritys -äänestystä edeltää nimeämisvaihe, jossa yleisö ja yritykset saavat ehdottaa mitä tahansa Suomessa toimivaa hää- ja juhla-alan yritystä äänestykseen. Finaaliäänestykseen valitaan maksimissaan 15 yritystä/ kategoria. Vuoden Hääyritys 2019 valitaan yleisön ehdottamien yritysten joukosta nimeämisvaiheen jälkeisessä valtakunnallisessa online-äänestyksessä yleisön sekä ammattilaisraadin äänillä. Vuonna 2018 kilpailussa annettiin yli 42 000 yleisöääntä.

Nimeämisäänestysaika oli 9.12.2019 - 20.12.2019 klo 16:00.

Top 10 +5

Finaaliäänestyksessä kussakin päätoimialakategoriassa on maksimissaan 15 yritystä, joista 10 on kussakin kategoriassa eniten nimeämisääniä saaneita yrityksiä ja 5 järjestäjän valitsemaa yritystä yleisön ehdottamista yrityksistä.

Finaaliäänestyksen lopputulos koostuu 75% yleisöäänistä ja 25% ammattilaisraadin antamista äänistä. Vuoden Hääyritys -kilpailun voittaja (koko kilpailussa eniten ääniä saanut yritys) julkistetaan Suomen suurimmilla häämessuilla Kaapelitehtaalla 18-19.1.2020. Kategoriavoittajille ilmoitetaan kategoriavoitosta kilpailun päätyttyä, äänten tarkistuksen jälkeen.

Kategoriat

Yritykset on jaettu äänestäjien ehdotusten sekä järjestäjän toimesta finaaliäänestykseen seuraaviin kategorioihin:

 • Vuoden pitopalvelu
 • Vuoden hääfloristi
 • Vuoden hääkauneuspalvelu
 • Vuoden juhlatila
 • Vuoden hääsuunnittelija
 • Vuoden morsiuspalvelu (morsiusliike, hääpukusuunnittelija tai ateljee-ompelimo)
 • Vuoden sulhaspalvelu (sulhasille suunnattu palvelu, kuten pukuliike, mittatilauspalvelu, asustevalmistaja, pukusuunnittelija tai räätäli sekä parturisalongit)
 • Vuoden kultaseppäpalvelu (kultasepät ja kultasepänliikkeet)
 • Vuoden hääleipuri (konditoria- ja leipomopalvelut, sokerileipurit sekä kakkutaiteilijat)
 • Vuoden polttaripalvelu
 • Vuoden viihdepalvelu (esiintyjät, ohjelmapalvelut, hääbändit, DJ:t sekä muut juhlaohjelmatuottajat)
 • Vuoden hääkuvaaja (hää- ja videokuvaajat)
 • Vuoden hääkauppa (Suomessa toimiva juhla-alan tuotteita, kuten askartelu-, somistus- sekä muita juhlatarvikkeita tarjoava kivijalkaliike tai verkkokauppa)
 • Vuoden juhlajuoma (alkoholiton tai alkoholia sisältävä juomatuotemerkki)
 • Vuoden häävisualisti (Yritykset ja tekijät, jotka tarjoavat häiden visuaalisia palveluita, kuten graafikot, kalligrafit, somistajat, käsityöläiset ja muut juhlan visuaalisen ilmeen vaikuttajat. HUOM! Ei hääsuunnittelijat!)
 • Vuoden (muu) hääpalvelu (vuokraamot, kuljetuspalvelut, kalustuspalvelut, asiantuntijapalvelut sekä muut nimettyihin kategorioihin sopimattomat juhla-alan palvelut)

Vuoden Hääyritys 2019 finaaliäänestys

Aika: 2.1.2020 klo 12:00 - 12.1.2020 klo 16:00

Äänestys on päättynyt!

Vuoden Hääyritys 2019 paljastetaan Love me do:n häämessujen päälavalla 18.1.2020 klo 11:30. Kategoriavoittajat julkaistaan ennen messuja Facebookissa ja Instagramissa ja TOP 3 kussakin kategoriassa Vuoden parhaat -osastollamme messujen jälkeen.


Ammattilaisraati 2019

Häät-media (Häät-lehti & Häät.fi)
amoriini.com Suomen muhkein Häähakemisto sekä hääideasivusto
Meidän häät Häiden koko valtakunta verkossa
LYYLI Bridal & Wedding Morsianten hääyhteisö
Jyväskylä Bridal Fair  Keski-Suomen häämessut

Mainittuja yrityksiä ei voi äänestää kilpailussa.

Palkinnot

Maineen, julkisuuden ja kunnian sekä tittelin lisäksi Vuoden Hääyritys 2019 -voittajayritys palkitaan seuraavasti:
Näytteilleasettajapaikka Love me do:n syksyn 2020 häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Arvo n. 1000 €.
Häät.fi POM POM -mainospaketti, joka sisältää mm. paraatipaikkabannerin, mainosartikkelin, uutiskirjejulkaisun sekä Hääpalveluiden kultatason mainoksen. Arvo 2520€ Lue lisää POM POM -mainospaketista häät.fi palvelussa.
Häähakemisto ja Hääideasivusto amoriini.com pääsivun huomiobanneri sekä oma artikkeli vuodelle 2020. Arvo 900€ Tutustu amoriini.comiin!

Kilpailu tuo näkyvyyttä jo finaalivaiheessa

Vuoden hääyritys -kilpailu otetaan yleensä lämpimästi vastaan paikallislehdistöjen taholla ja lukuisat alueelliset lehdet kertovat oman alueensa yritysten pääsystä finaaliin, sekä tietenkin vuoden parhaiden sijoituksista finaalissa.

Kuvakaappaus: Tyrvään Sanomat 22.1.2018

Vinkkejä yrityksille

Ole aktiivinen! Tässä kilpailussa pärjää erinomaisesti myös pienemmän paikkakunnan loistavat yrittäjät, jotka kertovat yhteisössään olevansa ehdolla. Pieni tai suuri yritys, käyttäkää julkaisun lopussa olevia virallisia kilpailukuvia ja pyytäkää asiakkaitanne nimeämään yrityksenne finaaliäänestykseen ja äänestämään teiltä mikäli pääsette finaaliäänestykseen! Kunnian kello kalkattaa usein kauas - mutta kelloja pitää soitella myös itse, säännöllisesti!

Kilpailun viralliset kuvat

Oheisia kuvia tulee käyttää kaikissa kilpailuun liittyvissa julkaisuissa. Kilpailuun liittyvä linkitys tulee ohjata osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhy2019 Tallenna kuva koneellesi ja käytä haluamassasi julkaisussa. Kuvan päällä oleva suositusteksti (mille julkaisualustalle kuva on optimoitu), ei tallennu kuvaan. Sosiaalisessa mediassa kuvien yhteydessä tulee käyttää tunnisteina #vuodenhääyritys #lovemedofi

Kilpailun finalisteille tarkoitetut kuvat

Kopioidaksesi kuvan klikkaa kuvan yläosaa hiiren oikealla napilla ja valitse "tallenna kuva nimellä" tai "kopioi kuva" mikäli siirrät kuvan kuvankäsittelyohjelmaasi. Kilpailuun liittyvä linkitys tulee ohjata osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhy2019

Yleiskuva
Yleiskuva
Fb/Instagram -postauksille optiotu kuva
Fb/Instagram -postauksille optiotu kuva
Laitabanneri kotisivuille/blogiin
Laitabanneri kotisivuille/blogiin
Tulostettava, A4-kokoinen mainos
Tulostettava, A4-kokoinen mainos

Kilpailun yleiskuva muuhun käyttöön

Kopioidaksesi kuvan klikkaa kuvan yläosaa hiiren oikealla napilla ja valitse "tallenna kuva nimellä" tai "kopioi kuva" mikäli siirrät kuvan kuvankäsittelyohjelmaasi. Kilpailuun liittyvä linkitys tulee ohjata osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhy2019

Hall of fame

Vuoden Hääyritykset 2015-

2019 Vuoden hääyritys on..


Vuoden 2019 parhaat alansa edustajat ja Vuoden Hääyritys 2019 julkaistaan finaaliäänestyksen jälkeen Love me do -häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla 18.1.2020.

Tutustu messuinfoon!

2018 Petri Mast Photography, Kirkkonummi


Dokumentaarista hääkuvausta koko Suomen alueella luotettavasti ja ammattitaidolla tarjoava Petri Mast on vuosien aikana palkittu niin Vuoden häävalokuvaajana (2015, 2016 ja 2018) kuin Vuoden häävalokuvasta (2017).

www.petrimast.fi

2017 Purppurahelmi, Sastamala


Yhden naisen tilausleipomo Purppurahelmi valmistaa yksilölliset juhla- ja fantasiakakut juhlaan kuin juhlaan. Tilausleipomo sijaitsee Sastamalassa, Mouhijärven Häijäässä.

www.purppurahelmi.fi


2016 Sandberg-timanttikorut, Helsinki


Sandberg on suomalainen perheyritys, jossa Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Kaikki Sandberg-timanttikorujen timantit on hankittu luotettavista lähteistä.

www.sandberg.fi

2015 Niinatar, Helsinki

Helsingissä sijaitseva hää- ja juhlapukujen erikoisliike Niinattaren valikoimaan kuuluvat hääpuvut, iltapuvut, linnanjuhlapuvut, vanhojentanssipuvut sekä kattava valikoima asusteita ja miesten vuokra- ja juhlapukuja.

www.niinatar.fi

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!