Vuoden Hääblogit 2020

12.12.2019
Finaaliäänestys on päättynyt! Vuoden Hääblogi© valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta yleisöäänestyksellä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin ja Häät-lehden kanssa. Julkaisun lopusta löytyy lisäinfoa ja vinkkejä erityisesti hääbloggaajille!

Love me do on halunnut nostaa hääblogit esille omana genrenään muiden aiheblogien rinnalle. Hääblogien esillenosto ja palkitseminen alkoi Love me do:n ensimmäisten häämessujen myötä 14.2.2014, jolloin järjestettiin myös ensimmäinen hääblogimiitti Suomessa. Vuonna 2020 Hääblogit palkitaan jo seitsemännen kerran.

Vuoden Hääblogit 2014-

2014 But I'm a human not a sandwich -hääversio
2015 How to be a Bridezilla!
2016 Häähullun haaveilua
2017 Kiss, Love & Get Married
2018 Mutsis on, Wedding Edition
2019 Mon Rêve d'Amour

Vuoden hääblogi 2020 -kategoriat

Vuonna 2020 hääbloggaajat palkitaan kolmessa eri kategoriassa, jotka ovat:

Vuoden Hääblogi 2020

- eniten finaaliäänestyksessä yleisöääniä saanut hääblogi

Vuoden Hääblogi 2020: Hääbloggaajien oma valinta

-  Vuoden hääblogi -finalistien oma valinta

Vuoden Hääblogi 2020: Kunniamaininta

- Love me do:n antama kunniakirja. Vuonna 2020 valintaperusteena on hääblogin instagram.

Äänestyksen eteneminen

Vuoden Hääblogi -äänestystä edelsi nimeämisvaihe, jossa kuka tahansa sai ehdottaa mitä tahansa kotimaista (yksityistä) hääblogia finaaliäänestykseen. Valtakunnallisena online-äänestyksenä toteutettavaan finaaliäänestykseen valitaan maksimissaan 20 hääblogia nimeämisäänimäärän perusteella.

Finaaliäänestyksen 15 eniten ääniä saanutta hääbloggaajaa kutsutaan Hääblogimiittiin Love me do -häämessuille 18-19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalle, jossa Vuoden Hääblogit 2020 paljastetaan.

Nimeämisaika on päättynyt 27.12.2019 klo 16:00.
Finaaliäänestys alkaa 2.1.2020 klo 14:00 ja päättyy 13.1.2020 klo 12:00

Vinkkejä hääbloggaajille

Ole aktiivinen! Tässä kilpailussa pärjää pyytämällä lukijoita äänestämään blogiasi finaaliäänestykseen ja mikäli blogisi päätyy finaaliäänestykseen, pyytämällä lukijoitasi äänestämään blogiasi Vuoden Hääblogiksi.

Sääntöjen mukaan sama hääblogi ei voi olla Vuoden Hääblogi kahtena perättäisenä vuotena, joten Vuoden 2019 hääblogia Mon Rêve d'Amouria ei voi äänestää. Mon Rêve d'Amourin Sarah toimii myös Hääblogimiittiemäntänä tammikuussa 2020 ja siten blogi on jäävi.

Finaaliäänestyksen blogeista (mikäli blogi haluaa olla mukana kilpailussa) tulee löytyä kilpailun virallinen kilpailutunniste (kuvat löytyvät lopusta) ja linkitys tulee tehdä osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhb2020

Finaaliäänestyksen 15 eniten ääniä saanutta hääbloggaajaa kutsutaan Hääblogimiittiin Love me do -häämessuille 18-19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalle. Varauduthan siis siihen, että saatat saada kutsun myös hääblogimiittiin, jonka yhteydessä Vuoden parhaat hääblogit julkistetaan Suomen suurimman häämessutapahtuman yhteydessä Kaapelitehtaalla!

Teidät tullaan tuntemaan

Vuoden Hääblogi 2020 -äänestyksen voittajan vieraspostaus tullaan julkaisemaan häät.fissä alkuvuodesta 2020 ja amoriini.com Hääideasivusto ja Häähakemisto julkaisee myös jutun voitokkaista hääblogeista sekä listaa kaikki finalistit omaan julkaisuunsa. Luonnollisesti myös kilpailun järjestäjä, Love me do, tulee julkaisemaan artikkelin kilpailusta ja sen finalisteista

Kilpailutunnistekuvat (3 erilaista) finalisteille

3 ensimmäistä kuvaa on tarkoitettu ainoastaan finalisteille. Neljäs kuva on yleiskuva, jota voi käyttää kuka tahansa kilpailusta kertovassa julkaisussa. Kilpailuun liittyvä linkitys tulee ohjata osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhb2020 Tallenna kuva koneellesi ja käytä haluamassasi julkaisussa. Kuvan alla on suositusteksti mille julkaisualustalle kuva on optimoitu. Sosiaalisessa mediassa kuvien yhteydessä tulee käyttää tunnisteina #vuodenhääblogi #lovemedofi

Kuvat finalisteille

Kopioidaksesi kuvan koneellesi, klikkaa kuvan yläosaa hiiren oikealla napilla ja valitse "tallenna kuva nimellä". Kilpailuun liittyvä linkitys tulee ohjata osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhb2020

Finalistin yleiskuva 900x600 px

kuva
kuva

Finalistin Fb/Instagram -postauksille optiotu kuva

Finalistin laitabanneri kotisivuille/blogiin

Kilpailun yleiskuva yleiseen käyttöön

Kopioidaksesi kuvan koneellesi, klikkaa kuvan yläosaa hiiren oikealla napilla ja valitse "tallenna kuva nimellä". Kilpailuun liittyvä linkitys tulee ohjata osoitteeseen https://www.lovemedo.fi/l/vhb2020

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille Kaapelitehtaalle!

Love me do -häämessut Helsingin Kaapelitehtaalla 18-19.1.2020

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Vuoden hääsome 2024 on By Bridezilla! Hääsomettajat valitsivat By Bridezillan Jennan myös omaksi suosikikseen ehdolla olleiden joukosta. Voittaja julkistettiin Love me do Winter Fairilla sunnuntaina 21.1.2024 tapahtuman päälavalla.

Lisäksi tapahtumassa palkittiin kunniakirjalla I said yes and now what -sometili. Perusteluissa kehuttiin...