Hääkampaus 2020 -info

28.11.2019
Upeat ammattilaiset! Hääkampaus 2020 on Love me do -häätapahtuman järjestämä alan ammattilaisten kilpailu, joka järjestetään 19.1.2020 Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Kilpailun yhteistyökumppaneina Love me do:n kanssa toimivat kotimainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja SIM Sensitive Finland, hius- ja kauneuden alan ammattilehti Pinni, Suomen johtava häämedia Häät sekä Hääideasivusto ja Häähakemisto amoriini.com. Kilpailun koordinaattorina toimii kampaajamestari Maria Haanpää.

Tämä info on tarkoitettu teille, alan ammattilaiset. Infosta löydätte kilpailun säännöt ja ohjeet sekä kilpailun muhkeat palkinnot.

Tervetuloa kisaamaan Hääkampaus 2020 -tittelistä Helsingin Kaapelitehtaalle
Love me do -häämessuille!

Arvostusta ammattilaisille - Inspiraatiota morsiamille

Kilpailun tarkoituksena on esitellä loistavaa kotimaista osaamista ja upeita kotimaisia osaajia, joiden ammattitaitoisissa käsissä syntyy vuoden upeimmat ja inspiroivimmat hääkampaukset. Kilpailun finalistit ja heidän luomansa hääkampaukset esitellään tuhansille Love me do:n messukävijöille 19.1.2020 pidettävässä hääkampausten omassa näytöksessä. Tapahtuman kävijät pääsevät seuraamaan kampauksien rakentumista sunnuntain aikana jo ennen finaalinäytöstä, sillä kampaajat tekevät kampaukset paikan päällä Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkerran parvella.

Hääkampaus 2020 -teema

Elävät kukat toimivat 2020 kilpailun hiuskoristeina. Hiuksissa käytettäviin eläviin kukkiin voidaan lisätä muita koristeita kilpailijan oman näkemyksen mukaisesti. Tavallisista, erilaisiin tekniikoihin voimakkaasti keskittyvistä kampauskilpailuista poiketen tässä kisassa haetaan nimenomaan kaupallisia, oikeille morsiamille soveltuvia kampauksia.

Palkinnot

Hääkampaus 2020 -kilpailun voittaja:

Näytteilleasettajapaikka Love me do Autumn Fair 2020 -häämessuilla

Pinni-lehti, artikkeli voittajasta lehteen.

Häät-median 12 kuukauden peruspaketti hääpalveluyritykselle sisältäen:
"Suosittelemme" eli Kultatason mainosnäkyvyys Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa 12 kk sekä 2x Pieni Näyteikkuna -mainos (1x Häät-lehdessä 2/2020 lokakuussa ja 1x numerossa 1/2021 tammikuussa) Lisätietoa mainostajalle.haat.fi

SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti

Mainospaketti Hääideasivusto amoriini.comissa (kohdebanneri 900x600px) sekä Häähakemistoesittely neljällä kuvalla, molemmat 12 kk kestoisina.

Sijat 2-3
SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti
12 kk Häähakemistoesittely neljällä kuvalla Hääideasivusto amoriini.comissa

Lisäksi

Kaikki kilpailun kampaukset tekijöineen & kunkin yrityksen linkki julkaistaan kilpailun jälkeen Hääkampaukset 2020 -artikkelissa amoriini.comissa.

Parhaat kampaukset julkaistaan myös Häät.fi.ssä

Tuomaristo 2020

Kilpailun voittajan valitsee ammattilaisraati:

Ammattiopettaja, kansainvälinen kouluttaja ja pitkän linjan kampauskilpailija Marja Sillanpää
Pinni-lehti, päätoimittaja Rainer Nyman
Muodin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola
Parturikampaaja Noora Toiviainen
Stailisti Hani Haimi
Ilta-Sanomat MyStyle -toimittaja Vivi Norokorpi
Häät-lehden toimituspäällikko Tanja Hakala

Kilpailun säännöt

Kilpailussa tulee tehdä muodikas ja kaupallinen morsiuskampaus naiselle. Kampausten tulee noudattaa tulevan kauden 2020 kampausmuotia morsiamelle ja sillä tulee voida mennä myös kirkolliseen vihkimiseen.

Vuoden 2020 EXTRA TWIST: Valmiissa kampauksessa tulee olla eläviä kukkia, mutta kukat eivät saa peittää enempää kuin ⅕ osa kokonaisuudesta. Kampaus ei saa muistuttaa millään tavoin teknisten kilpailuiden Hair by Night -kampauksia.

Kilpailuaika: 45 minuuttia: klo 13:15-14:00.

Pohjatyöt: Hiukset saavat olla valmiiksi kiharrettu, mutta hiusten tulee olla avoimina ja kammattavissa läpi ennen työn alkua.

Värit: Hiukset tulee olla värjätyt kaupallisen värimaailman ja vallitsevan muodin mukaisesti. Hiusten värjäyksen tulee olla sopusoinnussa morsius-kokonaisuuteen. Kaikki neonvärit ovat kiellettyjä.

Hiusten pituus: Hiusten pituutta ei ole määritelty. Hiuksiin on voitu kiinnittää aiemmin jo pidennyksiä, mutta erilliset irtolisäkkeet ovat kiellettyjä.

Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja.

Koristeet: Elävät kukat toimivat 2020 kilpailun hiuskoristeina. Hiuksissa käytettäviin eläviin kukkiin voidaan lisätä muita koristeita kilpailijan oman näkemyksen mukaisesti.

Meikki: Mallin meikin tulee olla sopusoinnussa kokonaisuuteen ja meikin tulee olla käytettävissä oikealla morsiamella. Fantasia- ja lavameikit ovat kiellettyjä. Meikit tulee olla tehty ennakkoon.

Vaatetus, korut ja asusteet: Morsiuspuku. Huntu ei ole sallittu. Asusteet ovat sallittuja, mutta ei pakollisia. Kaikki koruasusteet ovat sallittuja. Morsiuskimppu on sallittu, mutta ei pakollinen.

Kilpailun järjestäjä varaa kilpailijoille ja malleille pukeutumistilat, joissa voidaan tehdä alustavia valmisteluja. Tiloissa ei ole hiustenpesuallasta.

Arvionti: Kilpailutyöt arvioidaan töiden tekopaikalla Merikaapelihallin parvella istualtaan peilien edessä. Arvoisa tuomaristo pisteyttää työt ja eniten pisteitä saanut voittaa kilpailun.

Catwalknäytös klo. 15:00: Tuomaroinnin jälkeen malleilla on tauko noin 30min, jonka jälkeen mallit ja tekijät siirtyvät muotinäytöksen backstagelle. Kaikki mallit osallistuvat catwalknäytökseen, jonka kesto on noin 30min. Myös kaikki kampauksien tekijät osallistuvat näytökseen mallinsa kanssa, erikseen ilmoitettavalla tavalla esittelyluontoisesti.

Palkintojenjako: Voittajat palkitaan heti näytöksen jälkeen. Palkintojenjaon jälkeen kuvausmahdollisuus.

Osallistumismaksu: 80€ /osallistuja
Osallistumismaksut käytetään kilpailun tuotannon kustannusten kattamiseen.

Kilpailijoiden saapuminen sunnuntaina

Kilpailijoilla on mahdollisuus ottaa mukaansa 1 assistentti. Kilpailija, malli ja assistentti pääsevät tapahtumaan sisään VIP-sisäänkäynnin kautta nimensä kertomalla, nimet on ilmoitettava järjestäjälle 14.1.2020 mennessä.

Kilpailijoilla on mahdollisuus kutsua tapahtumaan mukaan oma kuvaaja, sekä 2 kpl läheisiä, jotka pääsevät nimellä sisään tapahtumaan, sekä joille pyydettäessä varataan näytökseen istumapaikat. Nimet on ilmoitettava järjestäjälle 14.1.2020 mennessä hello@lovemedo.fi

Kilpailussa käytettävät kuvat

Kilpailija voi käyttää omassa markkinoinnissaan ja somessa alla olevia kuvia. Kussakin kuvassa näkyy valkoinen teksti, joka kertoo mihin käyttöön kukin kuva on optimoitu. Suositusteksti ei tallennu kuvaan käytössä.

Instagram- ja Fb-postauksiin optimoitu kuva
Instagram- ja Fb-postauksiin optimoitu kuva
Kotisivujen yleismainoskuva 900x600 px
Kotisivujen yleismainoskuva 900x600 px
Tulostettava, A4-kokoinen kuva
Tulostettava, A4-kokoinen kuva
Laitabanneri kotisivuille/blogiin
Laitabanneri kotisivuille/blogiin

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!