Hääkampaus 2020

28.11.2019

Tulossa upeita hääkampauksia! Hääkampaus 2020 on Love me do -häätapahtuman järjestämä alan ammattilaisten kilpailu, jonka lopputulos on nähtävillä 18-19.1.2020 pidettävillä, Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Kilpailun yhteistyökumppaneina Love me do:n kanssa toimivat kotimainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja SIM Sensitive Finland, hius- ja kauneuden alan ammattilehti Pinni, Suomen johtava häämedia Häät sekä Hääideasivusto ja Häähakemisto amoriini.com. Kilpailun koordinaattorina toimii kampaajamestari Maria Haanpää.

Tervetuloa inspiroitumaan upeista hääkampauksista Kaapelitehtaalle 19.1.2020 Love me do -häämessuille!

Arvostusta ammattilaisille - Inspiraatiota morsiamille

Kilpailun tarkoituksena on esitellä loistavaa kotimaista osaamista ja upeita kotimaisia osaajia, joiden ammattitaitoisissa käsissä syntyy vuoden upeimmat ja inspiroivimmat hääkampaukset. Kilpailun finalistit ja heidän luomansa hääkampaukset esitellään Love me do:n messukävijöille 19.1.2020 pidettävässä hääkampausten omassa näytöksessä. Tapahtuman kävijät pääsevät seuraamaan kampauksien rakentumista sunnuntain aikana jo ennen finaalinäytöstä, sillä kampaajat tekevät kampaukset paikan päällä Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkerran parvella.

Ammattilaiset voivat ilmoittautua kilpailuun Hääkampaus 2020 -infon kautta 12.12.2019 mennessä.

Hääkampaus 2020 -teema

Elävät kukat toimivat 2020 kilpailun hiuskoristeina. Hiuksissa käytettäviin eläviin kukkiin voidaan lisätä muita koristeita kilpailijan oman näkemyksen mukaisesti.

Palkinnot

Hääkampaus 2020 -kilpailun voittaja:

Näytteilleasettajapaikka Love me do Autumn Fair 2020 -häämessuilla
Pinni-lehti, artikkeli voittajasta lehteen
Häät-median mainospaketti
SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti
Mainospaketti Hääideasivusto amoriini.comissa sekä Häähakemistoesittely

Sijat 2-3
SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti
Häähakemistoesittely Hääideasivusto amoriini.comissa

Lisäksi kaikki kilpailun kampaukset tekijöineen & kunkin yrityksen linkki julkaistaan kilpailun jälkeen Hääkampaukset 2020 -artikkelissa amoriini.comissa.

Parhaat kampaukset julkaistaan myös Häät.fi.ssä!

Tuomaristo 2020

Kilpailun voittajan valitsee ammattilaisraati:

Ammattiopettaja, kansainvälinen kouluttaja ja pitkän linjan kampauskilpailija Marja Sillanpää
Pinni-lehti, päätoimittaja Rainer Nyman
Muodin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola
Parturikampaaja Noora Toiviainen
Stailisti Hani Haimi
Ilta-Sanomat MyStyle -toimittaja Vivi Norokorpi
Häät-lehden & Häät.fi päätoimittaja Sari Yli-Salomäki

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Love me do Winter Fair ohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa, mutta ohessa muutama makupala! Luvassa on satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttely ja kilpailu kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia,...

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!