Ateljé Tuhkimotarina

06.09.2019

Joskus sitä unelmien hääpukua ei millään meinaa löytyä valmiina. Silloin kannattaa harkita puvun teettämistä. Anna minun toteuttaa unelmasi.

Olen syntyjään helsinkiläinen, sittemmin maalaistunut ompelijamestari ja hääpukusuunnittelija. Valmistan vuosittain kymmenille morsiamille pukuja juuri heidän toiveittensa ja mittojensa mukaisesti. Jokainen puku on uniikki, oma yksilönsä. Hää- ja juhlapukujen valmistaminen on ollut intohimoni jo puolet elämästäni. Oman yritykseni perustin vuonna 2013, eli tänä vuonna vietetään liikkeeni 5-vuotis syntymäpäiviä! Hää-alalla pukujen parissa olen työskennellyt nyt 10-vuotta, eli olen urani aikana ehtinyt nähdä muotien muuttuvan.

Mittatilauspukujen lisäksi valmistan omaa hääpukumallistoa. Suunnittelen mallistoon mahdollisimman ajankohtaisia malleja. Mallistopuvut ovat erinomainen lisä mittatilauspukujen rinnalle, sillä niiden toteutukseen ei mene yhtä paljon aikaa. Näin niitä pystyy tilaamaan myös tiukemmalla aikataululla kuin mittatilauspuvut. Toimitusajat vaihtelevat 2-4kk välein sesongista riippuen. Puvuista löytyy kokoja 32-56.

Liikkeeni Ateljé Tuhkimotarina palvelee Helsingin Vallilassa. Ompelen siellä itse kaikki puvut. Lisäksi myyn kenkiä, huntuja, alusvaatteita, koruja sekä muita mahdollisia asusteita, joten asiakkaanani sinun ei tarvitse välttämättä juosta ympäri kaupunkia. Liikkeelläni on myös verkkokauppa, joten voit tilata laadukkaat asusteet myös toiseen päähän Suomea.

Jos unelmapukusi koostuu kulhollisesta ihania materiaaleja, hyppysellisestä persoonallisuutta ja ripauksesta ajankohtaisia trendejä, ota yhteyttä.

~ Heidi Tuisku, Ateljé Tuhkimotarina ~

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!