Hääkampaus 2020 -kilpailun voitti Ida Kolari!

22.01.2020
Ensimmäistä kertaa käydyssä hääkampauskilpailussa voiton vei Punavuoren Velvet-kampaamossa työskentelevä Ida Kolari. Sunnuntaina 19.1. kisattiin 11 taitavan kampaajan voimin kovatasoinen kampauskilpailu, jota häämessujen kävijät saivat seurata ensin työskentelyn aikana kampauksien syntyessä ja lopuksi upeassa finaalinäytöksessä.
Kuva: Alejandro Lorenzo
Kuva: Alejandro Lorenzo

Ida Kolarin voittoisa kampaus oli tuomariston mielestä moderni ja ajanhenkinen, mutta samalla ajaton. Kampaus oli yhtä aikaa vahva ja herkkä, ja kokonaisuus romanttinen ja tasapainoinen. Idan tekniikkaa kehuttiin tarkaksi ja onnistuneeksi. Mallin yllä oli by Katariinan upea morsiuspuku, Woodmindin korvakorut ja Greenhome Viherpalvelun kukkia. Mallin oli meikannut Heidi Hyttinen.

Kuvat: Arto Jaatinen
Kuvat: Arto Jaatinen

Toiselle sijalle nousi Nelli Ruhanen Lyreilia-kampaamosta näyttävällä kukkapannalla koristellulla modernin morsiamen boho-kampauksella. Tuomaristo kommentoi kampausta tyylikkääksi ja klassiseksi trendikkäällä twistillä. Nellin mallilla oli yllään Laura Hyvi Bridalin puku, Johanna Pauliina Designin kukkapanta, ja mallin oli meikannut Laura Pensasmäki.

Kuvat: Arto Jaatinen
Kuvat: Arto Jaatinen

Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Bruk Hair Designin Laura Aaltonen, jonka sensuelli ja tyylikäs kampaus ihastutti tuomaristoa yksityiskohdillaan. Hieno tekniikka ja ehjä kokonaisuus saivat myös kehuja. Lauran mallilla oli Morsiuspukuliike Fiancéen puku ja Jennyn Kukan koristeet.

Kuvat: Arto Jaatinen
Kuvat: Arto Jaatinen

Finalistit sijoitusjärjestyksessä

1. Ida Kolari - Velvet
2. Nelli Ruhanen - Lyreilia
3. Laura Aaltonen - Bruk Hair Design
4. Essi Heinonen - Clippers
5. Auli Tuomala - Auline's
6. Lassi Suominen - Bruk Hair Design
7. Katja Rinnevuori - Cut-Cut
8. Tanja Argillander - Parturikampaamo Studio83
9. Niina Suuronen - Niina Suuronen Tmi/Nina Style
10. Nina Nyfors-Vartia - Nina Style
11. Rimma Retsia - Rimma R

Kuva: Arto Jaatinen
Kuva: Arto Jaatinen

Tuomaristo

Kilpailun tuomaristo koostui monipuolisesta joukosta alan ammattilaisia ja muodin asiantuntijoita, sekä median edustajia;


Ammattiopettaja, kansainvälinen kouluttaja ja pitkän linjan kampauskilpailija Marja Sillanpää
Pinni-lehti, päätoimittaja Rainer Nyman
Muodin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola
Parturikampaaja Noora Toiviainen
Stailisti Hani Haimi
Ilta-Sanomat MyStyle -toimittaja Vivi Norokorpi
Häät-lehden toimituspäällikko Tanja Hakala

Palkinnot

Hääkampaus 2020 -kilpailun voittaja:

Näytteilleasettajapaikka Love me do Autumn Fair 2020 -häämessuilla
Pinni-lehti, artikkeli voittajasta lehteen
Häät-median mainospaketti
SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti
Mainospaketti Hääideasivusto amoriini.comissa sekä Häähakemistoesittely

Sijat 2-3
SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti
Häähakemistoesittely Hääideasivusto amoriini.comissa

Lisäksi kaikki kilpailun kampaukset tekijöineen & kunkin yrityksen linkki julkaistaan kilpailun jälkeen Hääkampaukset 2020 -artikkelissa amoriini.comissa.

Parhaat kampaukset julkaistaan myös Häät.fi.ssä!

Hääkampaus-kilpailu

Hääkampaus 2020 on Love me do -häätapahtuman järjestämä alan ammattilaisten kilpailu, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa 19.1.2020 pidettävillä, Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Kilpailun yhteistyökumppaneina Love me do:n kanssa toimivat kotimainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja SIM Sensitive Finland, hius- ja kauneuden alan ammattilehti Pinni, Suomen johtava häämedia Häät sekä Hääideasivusto ja Häähakemisto amoriini.com. Kilpailun koordinaattorina toimi kampaajamestari Maria Haanpää, apunaan Mia Uski ja Antti Taskula.
Kilpailun tarkoituksena on esitellä loistavaa kotimaista osaamista ja upeita kotimaisia osaajia, joiden ammattitaitoisissa käsissä syntyy vuoden upeimmat ja inspiroivimmat hääkampaukset.

Elävät kukat toimivat 2020 kilpailun hiuskoristeina. Tavallisista, erilaisiin tekniikoihin
voimakkaasti keskittyvistä kampauskilpailuista poiketen tässä kisassa haetaan nimenomaan
kaupallisia, oikeille morsiamille soveltuvia kampauksia.
Lämmin kiitos kaikille osallistujille, tuomareille ja yhteistyökumppaneille! Hääkampaus -kilpailu järjestetään taas tammikuussa 2021 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää nähtävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messut ovat auki lauantaina 20.1. klo 10-17 ja sunnuntaina 21.1. klo 10-16. Tule mukaan häähumuun, ja juhlimaan 10-vuotiaan Love me do:n synttäreitä!

Voit lukea vinkkimme täysipainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta Love me do -häätapahtumaa Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa mahtava kattaus hää- ja juhla-alan yrityksiä ja edustuksia sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin. Lippuja saa koko tapahtuman ajan ovelta!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!