Vuoden Häävaikuttaja 2023

Ehdokkaiden ilmoittamisaika on päättynyt! Voit halutessasi kuitenkin lähettää terveisiä hää- ja juhla-alan tekijälle, joka mielestäsi ansaitsee kiitosta. Terveiset välitetään anonyymisti niiden saajille.

Ehdotuksia tehneiden kesken järjestettävän arvonnan tulos julkistetaan gaalassa 11.11.2023.
Lämmin kiitos kaikille ehdotuksia jättäneille!


Hääalan ammattilaisten gaala Rakkaudella. Yhdessä. valitsee tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuoden Häävaikuttajan.

Hää- ja juhla-alan ammattilaiset saivat ehdottaa 17.10.2023 mennessä henkilöä, joka on omalla toiminnallaan ja olemuksellaan tehnyt vaikutuksen kuluneen vuoden aikana.

Henkilö on innostava, hän kokoaa ihmisiä yhteen, hän näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan ja ottaa kaikki mukaan. Hän on positiivisuuden ja yhteishengen nostattaja ja ylläpitäjä. Hän on tehnyt sitkeästi ja tunnollisesti työtä omalla sarallaan hää- ja juhla-alan eteen, tai hän on saanut aikaan jotain uutta, inspiroivaa ja mullistavaa.

Kuulostaako mikään tästä tutulta?
Ilmoita itsesi, työntekijäsi, yrittäjäkollegasi tai kauempaa ihailemasi ammattilainen mukaan - tai vaikkapa useampi - ja jaetaan yhdessä tunnustusta hyvin tehdystä työstä kumppaneillemme.

Kaikkien ehdotuksia tehneiden kesken arvotaan Klaus K:n 50€ lahjakortti! Lahjakortti on mahdollista käyttää Klaus K:n aamiaiselle, hotellipalveluissa sekä Ravintola Toscaninissa.

Gaalan järjestäjien nimeämä raati valitsee kilpailun voittajan, joka palkitaan Rakkaudella. Yhdessä. -gaalassa 11.11.2023 Klaus K Hotellissa.

Viisi shortlistattua ehdokasta esitellään somessa 23.10.2023. Kaikille ehdotuksia saaneille lähetetään tieto ehdokkuudesta, sekä annetut perustelut anonyymisti (ehdotuksen antajan henkilöllisyys ei selviä ehdokkaalle).

Hääalan ammattilaisten gaalan järjestää rakkaudella Suomen hääsuunnittelijat ry, Häät-lehti & Häät.fi sekä Love me do -häätapahtuma.

Lue Rakkaudella. Yhdessä. -gaalasta lisää alla olevan linkin kautta.
Early bird -liput myynnissä 10.10.2023 saakka edullisemmalla 125€ + alv/hlö hinnalla, liput tämän jälkeen 145€ + alv/hlö. Lipunmyynti päättyy 26.10.2023.
Nappaa pian omasi ja osallistu ainutlaatuiseen iltaan, juhlaan meille alan ihmisille!