Messukassilomake

Virtuaalinen messukassi on loistava keino markkinoida omaa yritystä myös messujen jälkeen! Häämessukävijät vierailevat messukassissa vielä messuilta palattuaan, joten hyviä kauppoja tehdään myös kotisohvalta käsin messujen jälkeen - ehkäpä sen tulevan puolison tai häiden suunnitteluun osallistuvan henkilön kanssa, joka ei päässyt itse messuille mukaan!

HUOM! Mikäli meille ei ole toimitettu aiemmin markkinointimateriaalia teiltä, otamme messukassi-ilmoitustanne varten sievän kuvan kotisivuiltanne tai somesta. Mikäli haluatte itse toimittaa kuvan, sen voi liittää lomakkeeseen

Love me do -häämessuille Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen n. 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.

Seuraavat Love me do -häämessut 22.-23.1.2022


Infot on jaettu kolmeen osaan: Ennen messuja (kaikki mitä tulee tehdä ennen messuja), Messuilla (infot liittyen rakennuspäivään ja itse messuihin) sekä Osaston purku (toimet välittömästi messujen sulkeuduttua). Tutustuthan infoihin huolella!

Muotinäytökseen voivat osallistua sopivat yritykset (pukeutuminen, asusteet, korut, kukat) antamalla tuotteitaan lainaan esiteltäviksi. Love me do Winter Fair 2022 näytösinfot julkaistaan myöhemmin!

Ilmoittaudu muotinäytöksiin alhaalta löytyvällä lomakkeella.