Materiaalit in the AIRiin!

Ihana virtuaalisen häämaailman näytteilleasettajamme! Tallenna tämä linkki, sillä päivitämme uusia tietoja tänne teitä varten tarpeen mukaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta.

In the AIRin rakennustyömaalla käy kova tohina ja nyt on teidän vuoronne toimittaa materiaaleja omalle osastollenne! In the AIR on pilottihanke, johon on otettu mukaan rajallinen määrä alan yrityksiä ja tiettävästi ensimmäinen koskaan Suomessa toteutettu virtuaalinen messumaailma, jossa kävijä voi liikkua virtuaalisessa messumaailmassa, poiketa osastoilla ja viihtyä messutarjonnan parissa oikeita messuja imitoivalla virtuaalisella tavalla.

Virtuaalisella rakennustyömaalla 25.5.2020

Materiaalitoimitukset

Materiaalit maanantaina 1.6.2020 mennessä osoitteeseen myynti@lovemedo.fi OTSIKOLLA yritysnimesi messumateriaalit

Toimita kuvat oikeassa koossa ja selkeästi nimettynä, esimerkiksi jos olet valinnut:

Taustakuva osastosi screenille 2000 x 1250 px (jpg)
-tallenna nimettynä: yritysnimesi_taustakuva.jpg

Kuvagalleria, jossa esittelette tuotteitanne ja/tai palveluitanne
-
mikäli olet pyytänyt meitä tekemään gallerian, toimita kuvat 16:9 suhdekoossa (esim. 1920 x 1080 px (jpg)
-tallenna kukin kuva nimettynä:
yritysnimesi_kuvagalleria_1.jpg
yritysnimesi_kuvagalleria_2.jpg
ja niin edelleen
tai jos olet valinnut tehdä PowerPointin itse (16:9), nimeä se yritysnimesi_kuvagalleria ja toimita valmis galleria meille.

Messutuotteet
- ovat messutarjouksia ja osastokohtaisia arvontoja, joita haluatte nostaa esille ja ne aukeavat erilliseen ponnahdusikkunaan osaston vitriinin sormusta klikkaamalla.

 

Messutuotteitanne (messutarjouksianne) varten toimita kuvat valmiina 300x500px (jpg) per messutuote.
- kuvassa tulee olla kiinteänä yrityksen nimi logona tai tekstinä sekä itse tarjous sanoina kuvan yhteydessä. Toisin sanoen, tee kustakin tuotteesta 300x500 px (jpg) kokoinen mainos siitä mitä haluat myydä tai arpoa. Tuote/tuotteet voivat olla konkreettisia kuten "tämä tuote 99€" tai kollektiivisia "kaikista verkkokaupan tuotteista 15% alennus koodilla xxx" tai kytköksellisiä "100 hengen menun tilaajalle hääkakku kaupan päälle" tai "arvomme tämän tällä tavalla"  - mitä parhaaksi katsotte! Muista kertoa meille mihin osoitteeseen messutuotteet linkitetään (yksi ja sama osoite kaikille tuotteille).
-tallenna nimettynä:
yritysnimesi_messutuote_1.jpg
yritysnimesi_messutuote_2.jpg
ja niin edelleen, tilaustasi vastaava määrä (ks. tilausvahvistuksesi). Messutuotteita on aina vähintään yksi kullakin osastolla. Paketeissa messutuotteita on vakiona 3 (paketti 1) tai 6 (paketti 2), ellet ole tilannut lisämessutuotteita.

Voi apua, en osaa käsitellä kuvia oikeaan kokoon!
Jos et saa luotua itse kuvia oikeassa koossa, pirauta Johannalle 040 159 4748 ja katsomme miten voimme auttaa sinua. Kuvankäsittelystä veloitetaan korvaus, mutta apua on tarjolla, joten pirauta Johannalle ajoissa jos tilanne niin vaatii.

UUTTA! Me olemme täällä!
Hauskana lisänä tarjoamme yrityksille mahdollisuuden olla osastolla läsnä - kuvana! Tämä tekee osastosta entistä houkuttelevamman ja personoidumman. Lähetä meille yksi kuva sinusta/teistä ja me leikkaamme sinut/teidät irti kuvan taustasta ja asettelemme osastollenne. Kuvassa kunkin henkilön tulee mahtua kuvaan 100%, henkilöiden edessä ei saa olla huonekaluja tai muita ihmisen peittäviä esineitä, mutta kädessä voi pitää jotain, jonka omakseen kokee! Kuva tulee ottaa seinää tai selkeää taustaa vasten siten, ettei mitään ylimääräistä tule ihmisten päälle (oksia jne). Kuvan tausta ei siirry osastolle, joten sen ei tarvitse olla mitenkään hieno. Olkaa iloisia, rentoja, luovia ja ennen kaikkea osastolle kutsuvia! Tämän kuvan ehdoton takaraja on 1.6.2020 sillä kuvien leikkelyyn menee runsaasti aikaa. Katsothan, että kuva on kohtuullisessa koossa, max 2000 px leveä (jpg).

Myöhemmin toimitettavat materiaalit (5.6 mennessä)

Osastollesi tuleva video (oma screeni)
Jos osastollesi tulee tuotteistanne tai palveluistanne kertova video, eikä se ole vielä valmis, voit toimittaa videon 5.6 mennessä osoitteeseen ville@taikalyhty.fi Muita materiaaleja ei tähän osoitteeseen tule toimittaa.
- jos videon on tarkoitus pyöriä jatkuvasti osastolla, toimita se MP4-tiedostona Villelle. Jos kyseessä on Youtubesta löytyvä video, pelkkä videon url (osoite) riittää. Mikäli sinulla on kysyttävää osastolle tulevasta videosta, voit pirauttaa Villelle 040 527 1841.

Olet osallistumassa ohjelmaan?

Huomaathan, että yllä mainitut ohjeet koskevat osastonne sisältöä, ei messuohjelmaa. Ohjelma-asioissa yhteyshenkilösi on Nonna, jonka tavoitat numerosta 045 858 8222 tai alla olevan lomakkeen kautta. Nonna on kaikkiin ohjelmaan mukaan ilmoittautuneisiin yrityksiin yhteydessä keskiviikosta 27.5.2020 alkaen.

Äänestä osaa suosikkiasi Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 kilpailussa ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa piristyspaketin, joka sisältää 20€ arvoisen lahjakortin Change Lingerien verkkokauppaan, VIP-liput kahdelle joko tammi- tai lokakuun 2021 Love me do -häämessuille sekä uusimman Häät-lehden näköisversion. Kilpailumallistoihin voi...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä