Poster Fabrik

05.09.2019

Wedding & Fest by Poster Fabrik on visuaalisen viestinnän studio, jossa toteutamme häiden painotuotteet aina kutsuista plaseeraukseen, menukortteihin ja kiitoskortteihin asti.

Rakastamme juhlia ja haluamme ehdottomasti olla hääparin apuna heti alusta asti suunnittelemassa yhtenäistä ja kaunista juhlapäivää.

Haluamme, että suunnittelemamme tuotteet sopivat morsiusparin toivomaan tunnelmaan kokonaisuutena aina jokaista yksityiskohtaa myöten. Tarjoamme häihin ja juhliin myös somistusideoita tukemaan hääjuhlan yhtenäistä ilmettä.

Kun vierailet Love me do-osastollamme, saat mukaasi muistilistan erilaisista hääprinteistä. Lista auttaa sinua hahmottamaan tarvittavat visuaalisen viestinnän tuotteet, joilla tiedotat häävieraitasi juhlapäivänänne ja ennen sitä. Listalta löytyy olennaisimman osan eli hääkutsujen lisäksi muun muassa menukortit, vihkiohjelmat, plaseerauskartat, photobooth-ohjeet ja niin edelleen. Kaiken tämän ja paljon muuta voimme toteuttaa juhlaanne varten. Myös häälogot sekä maailmalla jo tunnetut hääparin omat häänettisivut onnistuvat kauttamme.

Hää- ja juhlatuotteiden lisäksi teemme graafista ja visuaalista suunnittelua myös yritysten viestinnän tueksi.

Palveluihimme kuuluvat pienet sekä suuremmatkin projektit käyntikorteista logo suunnitteluun, nettisivuihin sekä visuaalisiin kokonaisuuksiin. Suunnittelussa ovat aina mukana niin visuaalinen viehättävyys kuin kaupallinen ajattelumalli.

Nähdään Love me do-messuilla!

Terveisin: Mona Lindroth, Poster Fabrik

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!