Villa Ivan Falin

08.01.2020

"Se tunne kun sinusta pidetään huolta - se kietoo kuin pumpuli syleilyynsä" - Villa Ivan Falin. Vastaremontoitu Villa Ivan Falin on historiallinen huvila meren rannalla metsän suojassa, vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Villa Ivan Falinin yrittäjä on vaihtunut ja huvilan upeat sisätilat on remontoitu nykyaikaiseksi juhlatilaksi, vanhaa kunnioittaen ja uutta esitellen.

Villa Ivan Falinissa järjestät tyylikkäät hääjuhlat mihin vuodenaikaan tahansa. Huvilan puutarhassa luonto on kukkeimmillaan valoisaan vuodenaikaan, ja takat luovat sisälle ihanaa tunnelmaa, kun ulkona on pimeää. Huvilan isoista ikkunoista avautuu näkymä Vuosaaren satamaan ja merelle. Huvila kylpee valoloisteessa ympärivuoden, tarjoten vierailleen tunnelmallisia hetkiä niin kesällä kuin talvellakin.


Villa Ivan Falinin tilat soveltuvat useiden eri huoneiden sekä erillisten rakennusten ansiosta kaikennäköisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin. Huvilan suuri piha-alue tarjoaa hulppeat puitteet nautiskeluun, tansseihin ja vaikkapa vihkitilaisuuden järjestämiseen.
Hääpari voi halutessaan valmistautua suureen päivään huvilan yläkerrassa tai tilat voi muokata jonkin teeman mukaisesti juhlaväen käyttöön. Miltä kuulostaisi samppanja-lounge hetken hengähdystaukoa kaipaaville vieraille? Tai miten olisi videotervehdyshuone, jossa vieraat voivat videoida onnen toivotuksensa hääparille? Sinä päätät, me autamme toteutuksessa.


Metsän siimeksessä, katseilta piilossa oleva metsästäjänmaja isännöi lähes sadan vuoden tuomalla kokemuksella vaativatkin vieraat. Metsästäjänmajalla voit avata juhlien yhteydessä vaikkapa "salakapakan".
Rannalla merta tuijottaa venevaja, jonka ovet avautuvat omalle pikkuruiselle hiekkarannalle. Sisätilat soveltuvat esimerkiksi tanssien tai vihkiseremonian järjestämiseen. Suuri tyhjä tila mahdollistaa jos jonkinlaisen sisustuksen ja muokkautuu teemaan mukaan kädenkäänteessä.


Huvilan pihalta löytyy parkkitilaa muutamalle kymmenelle autolle, metro tuo lyhyen kävelymatkan päähän ja laituriin pääsee veneellä. Villa Ivan Falinissa kaikki on helppoa ja kaikki on mahdollista, vain mielikuvitus on rajana!

Me Villa Ivan Falinissa haluamme tarjota sinulle ja vieraillesi unohtumattoman juhlan, jossa sinun tehtäväksesi jää nauttia. Huvilan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikessa, aina ideoinnista järjestelyyn, jos niin haluat. Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.