Villa Ivan Falin

08.01.2020

"Se tunne kun sinusta pidetään huolta - se kietoo kuin pumpuli syleilyynsä" - Villa Ivan Falin. Vastaremontoitu Villa Ivan Falin on historiallinen huvila meren rannalla metsän suojassa, vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Villa Ivan Falinin yrittäjä on vaihtunut ja huvilan upeat sisätilat on remontoitu nykyaikaiseksi juhlatilaksi, vanhaa kunnioittaen ja uutta esitellen.

Villa Ivan Falinissa järjestät tyylikkäät hääjuhlat mihin vuodenaikaan tahansa. Huvilan puutarhassa luonto on kukkeimmillaan valoisaan vuodenaikaan, ja takat luovat sisälle ihanaa tunnelmaa, kun ulkona on pimeää. Huvilan isoista ikkunoista avautuu näkymä Vuosaaren satamaan ja merelle. Huvila kylpee valoloisteessa ympärivuoden, tarjoten vierailleen tunnelmallisia hetkiä niin kesällä kuin talvellakin.


Villa Ivan Falinin tilat soveltuvat useiden eri huoneiden sekä erillisten rakennusten ansiosta kaikennäköisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin. Huvilan suuri piha-alue tarjoaa hulppeat puitteet nautiskeluun, tansseihin ja vaikkapa vihkitilaisuuden järjestämiseen.
Hääpari voi halutessaan valmistautua suureen päivään huvilan yläkerrassa tai tilat voi muokata jonkin teeman mukaisesti juhlaväen käyttöön. Miltä kuulostaisi samppanja-lounge hetken hengähdystaukoa kaipaaville vieraille? Tai miten olisi videotervehdyshuone, jossa vieraat voivat videoida onnen toivotuksensa hääparille? Sinä päätät, me autamme toteutuksessa.


Metsän siimeksessä, katseilta piilossa oleva metsästäjänmaja isännöi lähes sadan vuoden tuomalla kokemuksella vaativatkin vieraat. Metsästäjänmajalla voit avata juhlien yhteydessä vaikkapa "salakapakan".
Rannalla merta tuijottaa venevaja, jonka ovet avautuvat omalle pikkuruiselle hiekkarannalle. Sisätilat soveltuvat esimerkiksi tanssien tai vihkiseremonian järjestämiseen. Suuri tyhjä tila mahdollistaa jos jonkinlaisen sisustuksen ja muokkautuu teemaan mukaan kädenkäänteessä.


Huvilan pihalta löytyy parkkitilaa muutamalle kymmenelle autolle, metro tuo lyhyen kävelymatkan päähän ja laituriin pääsee veneellä. Villa Ivan Falinissa kaikki on helppoa ja kaikki on mahdollista, vain mielikuvitus on rajana!

Me Villa Ivan Falinissa haluamme tarjota sinulle ja vieraillesi unohtumattoman juhlan, jossa sinun tehtäväksesi jää nauttia. Huvilan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikessa, aina ideoinnista järjestelyyn, jos niin haluat. Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.