Tarinakoru

07.01.2020

Tarinasta totta - Missä kohtasitte? Mikä maisema on teidän omanne? Tarinat syntyvät matkalla, muistot säilytetään sydämeen. Olemme luoneet rakkaustarinoista vuosien varrella mitä erilaisimpia sormuksia. Pienessä pajassamme maaseudulla saat istahtaa rauhassa suunnittelemaan ja kertomaan tarinaasi.

Käsityönä, perinteisin menetelmin valmistettu taideteos on laadukas, yksilöllinen ja oman elämäsi näköinen. Se sisältää symboliikkaa ja syviä tunteita. Valmistamme korut kierrätyskullasta ja voit tuoda myös omia kultakoruja materiaaliksi. Tarkistamme niiden pitoisuudet ja kerromme paljonko raaka-ainetta tarvitaan. Valokuvaamme valmiit sormukset ja voit myös saada eri valmistusvaiheista kuvia.

Olemme Tarja ja Hannu Rantala, pariskunta Nurmijärven maaseudulta. Hannu valmistui kultasepäksi 1997 ja Tarja kultaseppäartesaaniksi 2018. Tiimityö on rikkautemme ja omat yksilölliset taidot ja taipumukset kruunaavat kokonaisuuden. Vanha navetta on toiminut kultasepän pajana ja putiikkina jo vuodesta 1999. Valmistamme tilaustöiden lisäksi omaa tarinakorumallistoa.

Ajele hiekkatietä vanhalle navetalle ja nauti kanssamme hetki maaseudun rauhasta. Tervetuloa!


Sininen hetki

Illalla kultaisen hetken jälkeen auringon laskettua, kun puut nukahtavat ja kukat laskevat päänsä. Maaginen valo kajastaa vielä hetken kunnes pimeä laskeutuu. Lempiväri luo erityisen tunnelman tähän sormukseen. Kullan ja hopean vaihtelu erilaisine pintoineen sekä vanhojen korujen kätkemät tarinat saavat sormuksen kantajan katsomaan hymyssä suin tätä kaunotarta.

Sannan ja Timon metsäpolku

Polut sammaleiset,
kaislikot ja karikot.
Tuulessa taipuneet,
kallioilla kasvaneet.
Kiveen jos kompastuu
toinen nostaa,
maaemon syliin,
molemmat nukahtaa.
Auringon säteet keltaiset,
laskee havujen lomitse.
Kultaa sammalmättään,
lämmittää sydänkäpyset,
levittää metsänvaltias viittansa.
TR

Vihreä metsänneito

Hän rakastaa luontoa ja värejä ja valitsi sormukseensa persoonallisen, kauniin kiven. Vihreä turmaliini timanttisormuksen kanssa tuo kesämorsiamen olemukseen luonnollista iloa.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.