Savu Jewellery

11.09.2019

Perustin yritykseni SAVU Jewellery vuonna 2014 Lahteen. Luonnonläheisyys, persoonallisuus ja rohkeus ovat minulle tärkeitä arvoja. Suunnittelen mielelläni voimakkaita koruja, joissa erilaiset pintakäsittelyt, materiaalit ja viimeistelyt leikittelevät keskenään uudella ja raikkaalla tavalla. Haluan että tuotteeni ovat yhtä monimuotoisia kuin Suomen luonto ja ihmiset.

Design

SAVU Jewelleryn tuotteet poikkeavat skandinaavisen minimalismin perinteestä. Teknisesti tuotteitani ohjaa järkevä ja kestävä materiaalien käyttö. Suunnittelijana minua ohjaa ja inspiroi voimakkaat tunteet, luontoon liittyvät tarinat, muotojen ja värien kontrastit sekä ajan kuluminen, niin luonnossa kuin elämässäkin. Tältä pohjalta toteutan omaa tyyliäni - korpiromantiikkaa.

Jewellery 

Tuotannon pääpaino on omien mallistojeni valmistuksessa ja suunnittelussa. Valmistan mallistoani pääasiassa piensarjatuotantona perinteisistä materiaaleista kuten kullasta, valkokullasta ja hopeasta. Muutaman viime vuoden aikana olen kuitenkin lisännyt merkittävästi kokeilevampien metallien kuten titaanin ja zirkoniumin käyttöä. Varsinkin zirkoniumin kestävä musta pinta kiehtoo minua suunnattomasti.

Tärkein on asiakas

Lähes puolet asiakkaistani haluaa tuunata olemassa olevia mallejani tai suunnitella yhdessä kokonaan uuden tuotteen toiveidensa pohjalta. Koen tämän joka kerta mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettu vihkisormus on ammatissani se ehkä herkin ja arvokkain työ. On suuri kunnia olla mukana asiakkaan tärkeässä hetkessä, arjessa ja elämässä tekemäni työn kautta.

Kultaseppä/muotoilija Tommi Salonen, Lahdessa 2019

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.