Savu Jewellery

11.09.2019

Perustin yritykseni SAVU Jewellery vuonna 2014 Lahteen. Luonnonläheisyys, persoonallisuus ja rohkeus ovat minulle tärkeitä arvoja. Suunnittelen mielelläni voimakkaita koruja, joissa erilaiset pintakäsittelyt, materiaalit ja viimeistelyt leikittelevät keskenään uudella ja raikkaalla tavalla. Haluan että tuotteeni ovat yhtä monimuotoisia kuin Suomen luonto ja ihmiset.

Design

SAVU Jewelleryn tuotteet poikkeavat skandinaavisen minimalismin perinteestä. Teknisesti tuotteitani ohjaa järkevä ja kestävä materiaalien käyttö. Suunnittelijana minua ohjaa ja inspiroi voimakkaat tunteet, luontoon liittyvät tarinat, muotojen ja värien kontrastit sekä ajan kuluminen, niin luonnossa kuin elämässäkin. Tältä pohjalta toteutan omaa tyyliäni - korpiromantiikkaa.

Jewellery 

Tuotannon pääpaino on omien mallistojeni valmistuksessa ja suunnittelussa. Valmistan mallistoani pääasiassa piensarjatuotantona perinteisistä materiaaleista kuten kullasta, valkokullasta ja hopeasta. Muutaman viime vuoden aikana olen kuitenkin lisännyt merkittävästi kokeilevampien metallien kuten titaanin ja zirkoniumin käyttöä. Varsinkin zirkoniumin kestävä musta pinta kiehtoo minua suunnattomasti.

Tärkein on asiakas

Lähes puolet asiakkaistani haluaa tuunata olemassa olevia mallejani tai suunnitella yhdessä kokonaan uuden tuotteen toiveidensa pohjalta. Koen tämän joka kerta mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettu vihkisormus on ammatissani se ehkä herkin ja arvokkain työ. On suuri kunnia olla mukana asiakkaan tärkeässä hetkessä, arjessa ja elämässä tekemäni työn kautta.

Kultaseppä/muotoilija Tommi Salonen, Lahdessa 2019

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Love me do Winter Fair ohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa, mutta ohessa muutama makupala! Luvassa on satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttely ja kilpailu kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia,...

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

SULA mallisto

03.10.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.

Olla Ehe Oy

12.09.2019

OLLA-ranneke - maailma suloisin kaasolahjaidea! Mitä kiitoslahjaksi kaasolle? Miten muistaa kaasoa ja bestmania? Näitä kysymyksiä minulle tuli vastaan useita kertoja sosiaalisessa mediassa erilaisissa häät-ryhmissä, sekä blogeissa kun vuosi takaperin suunnittelin omia häitäni. Huomasin, että tämä pieni mutta tärkeä asia häiden suuressa...