Raquel Cake Designer

06.01.2020

Olen luonut satoja kakkuja täyttämään asiakkaitteni erikoisimmatkin toiveet. Opettelin sokerimassan työstötekniikan Pariisissa, jossa asuin kymmenen vuotta. Raquel Cake Designer on tarina kakusta, jota kukaan ei osannut tehdä.

Poikani halusi 4-vuotissyntymäpäivilleen aivan erityisen kakun. Niin erikoista kakkua tai sellaisen tekijää ei Pariisista löytynyt. Ja mitäpä ei äiti tekisi poikansa onnellisuuden eteen. Siitä tuli ensimmäinen sadoista "mahdottomista" kakuistani.


Alusta asti olen ajatellut, ettei kyseessä ole vain kakku vaan kyse on onnellisesta hetkestä. Elämämme suurissa juhlahetkissä on aina kakku. Juhlan huippukohta rakentuu usein kakun ympärille. Kun pikkuinen puhaltaa synttärikynttilät, kun yllätämme parhaan ystävämme, kun nimeämme pienen vauvamme tai kun vietämme työkaverin läksiäisiä. Ja tietenkin kun menemme naimisiin ja leikkaamme rakkaamme kanssa kakkua kädestä toisiamme pidellen - ja ehkä jalalle astuen.

Kyse ei siis ole vain kakusta vaan onnellisten hetkiemme kruunaajasta.

Siksi kakun pitää olla erityinen ja ainutlaatuinen.

Kun suunnittelen kakun häiden kaltaiseen unohtumattomaan tilaisuuteen, keskustelen mahdollisimman tarkkaan hääparin kanssa. Tahdon myös ymmärtää, mitä he haluavat, millaisia he ovat, missä juhlat pidetään..

... ja teen kaikkeni, jotta hääpari saisi juhliinsa unelmiensa kakun.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.