Precious Records

07.01.2020

Olemme pieni, itsenäinen, Lounais-Suomeen maantieteellisesti sijoittuva yritys nimeltä Precious Records. Toimintamme ydin on artisteistamme huolehtiminen musiikin nimissä, jotta he voivat kertoa tarinansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille tärkeintä on hyvä musiikki ja yhteistyö josta se kumpuaa. Muusikko -ja taiteilijataustaisina ymmärrämme musiikkialan haastavuuden, ja ennen kaikkea taiteellisen vapauden merkityksen työssämme. Emme ole sidottuja tyyleihin tai genreihin. Meitä kiinnostaa vain ja ainoastaan hyvä musiikki!

Levy-yhtiötoiminnan lisäksi tarjoamme omia artistejamme esiintyjiksi erilaisiin tilaisuuksiin, sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ohjelmapalvelutoimistona voimme suunnitella koko tilaisuuden puolestanne. Tilaisuus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, ravintolassa tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa tai voitte jättää paikan miettimisen meidän huoleksemme.

Meiltä löytyy viihdyttäjiksi bilebändiä, Dj:tä ja trubaduuria jotka sopivat häihin, syntymäpäiväbileisiin, sukujuhliin, pikkujouluihin, karonkkaan, valmistujaisiin tai vaikka muistotilaisuuteen. Soitettavaan musiikkiin pääsette myös itse vaikuttumaan. Tarvittaessa autamme etsimään juuri teille sopivan esiintyjän.

Haluatko järjestää polttarit ennen häitä vaivaamatta ystäviäsi? Onko hääsi sateenkaaren värinen? Haluatko varmistaa hääpäiväksesi aurinkoa tai pitää juhlasi salassa ja siirtää ne Barcelonaan? Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana. Me autamme.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin kun alat suunnittelemaan häitäsi. Vuosi 2020 tulee olemaan kiireinen juhlavuosi. Kerromme mielellämme lisää ja teemme teille omannäköisenne hääjuhlan.

Lisää tietoa saat sivuiltamme. Kannattaa liittyä seuraamaan Facebook-sivujamme jolloin pysyt aina ajan tasalla tulevista tapahtumista, artisteista ja julkaisuista.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.