Precious Records

07.01.2020

Olemme pieni, itsenäinen, Lounais-Suomeen maantieteellisesti sijoittuva yritys nimeltä Precious Records. Toimintamme ydin on artisteistamme huolehtiminen musiikin nimissä, jotta he voivat kertoa tarinansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille tärkeintä on hyvä musiikki ja yhteistyö josta se kumpuaa. Muusikko -ja taiteilijataustaisina ymmärrämme musiikkialan haastavuuden, ja ennen kaikkea taiteellisen vapauden merkityksen työssämme. Emme ole sidottuja tyyleihin tai genreihin. Meitä kiinnostaa vain ja ainoastaan hyvä musiikki!

Levy-yhtiötoiminnan lisäksi tarjoamme omia artistejamme esiintyjiksi erilaisiin tilaisuuksiin, sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ohjelmapalvelutoimistona voimme suunnitella koko tilaisuuden puolestanne. Tilaisuus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, ravintolassa tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa tai voitte jättää paikan miettimisen meidän huoleksemme.

Meiltä löytyy viihdyttäjiksi bilebändiä, Dj:tä ja trubaduuria jotka sopivat häihin, syntymäpäiväbileisiin, sukujuhliin, pikkujouluihin, karonkkaan, valmistujaisiin tai vaikka muistotilaisuuteen. Soitettavaan musiikkiin pääsette myös itse vaikuttumaan. Tarvittaessa autamme etsimään juuri teille sopivan esiintyjän.

Haluatko järjestää polttarit ennen häitä vaivaamatta ystäviäsi? Onko hääsi sateenkaaren värinen? Haluatko varmistaa hääpäiväksesi aurinkoa tai pitää juhlasi salassa ja siirtää ne Barcelonaan? Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana. Me autamme.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin kun alat suunnittelemaan häitäsi. Vuosi 2020 tulee olemaan kiireinen juhlavuosi. Kerromme mielellämme lisää ja teemme teille omannäköisenne hääjuhlan.

Lisää tietoa saat sivuiltamme. Kannattaa liittyä seuraamaan Facebook-sivujamme jolloin pysyt aina ajan tasalla tulevista tapahtumista, artisteista ja julkaisuista.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.