Penttala Floral Design

05.09.2019

Stop hääpäivän aaamun stressille!

Häiden suunnittelu on ihanaa. Ja kamalaa. Pitää muistaa sata ja kaksi asiaa, laatia aikatauluja ja varmistaa, että kaikki tulee noudettua ajoissa. Niin morsiuspuku, kuin se sormuskin. Ja missä se hääkimppu on?

PENTTALA FLORAL DESIGN tarjoaa tähän helpotusta. Kolme vaivatonta hääkukkapakettia Elegance, Exclusive ja Extravagance sisältävät kaiken tapaamisesta suunnitteluun, toteutukseen ja kuljetukseen paikan päälle hääpäivän aamuna. Morsiuskukat ja juhlapaikan koristelut ovat siellä missä tarvitaan, silloin kun ne tarvitaan. Ammattitaidolla ja luotettavasti. Eikä kenenkään tarvitse hääpäivän aamuna stressata. Niistä kukista ainakaan!

Jokainen kukka on uniikki. Samalla tavalla jokainen hääpari on ainutlaatuinen. Niinpä jokaisen hääparin kanssa suunnitellaan yhdessä kukkakoristelukokonaisuus, joka kertoo heidän tarinansa. Ja viimeistelee unelmien häät - on se sitten salavihkiminen metsäkappelissa tai kaikkien aikojen bileet Finlandia-talolla! Annetaan kukkien puhua!

Hääkukkapaketti on myös erinomainen lahja hääparille. Sitä ei tarvitse kaivaa kaapista esille, kun sen antaja tulee kylään. Se ei vie kotona tilaa - ja se sopii taatusti jokaiseen makuun!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!