Haluatko mukaan Suomen suurimmille häämessuille?

11.08.2019

Tammikuussa 2020 Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen n. 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.
Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola
Seuraavat Love me do -häämessutapahtumat järjestetään 18-19.1.2020


Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Yhdeksän tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Kaapelitehtaan häämessutapahtumissa mukana on messukohtaisesti n. 200 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain n. 10 000 tyytyväistä kävijää, viime tammikuun tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana n. 5500 häitä tai muita juhlia suunnittelevaa ihmistä shoppailemassa ja nauttimassa juhlahumusta. Love me do Autumn fair 2018 kokosi Kaapelitehtaalle yhden päivän aikana yli 4500 kävijää ja tapahtumassa klo. 13 alkaen järjestettyyn kolmituntiseen hääkakku-tastingiin osallistui 1500 messuvierasta!

Järjestyksessään yhdestoista Love me do -häätapahtuma - Autumn Fair - järjestetään 18-19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa. Tapahtuma on avoinna la klo 10-17. ja su klo 10-16.

Luvassa on häähuumaa Love me do:n tyyliin, eli tarkoin valittuja näytteilleasettajia, monipuolista ohjelmaa, satojen pukujen muotinäytöksiä lavalla sekä tietenkin ruokaa, juomaa ja maistiaisia.
Love me do:ssa on Suomen häämessutapahtumista eniten kävijöitä ja eniten näytteilleasettajia sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan häätapahtumaan!

Hinnat

Tammikuun 2020 kaksipäiväisillä messuilla (18-19.1.2020) neliöhinta on 90€+ alv/m2.
Hinta sisältää valitun kokoisen kalustamattoman tilan messualueelta, sähkön omalle osastolle sekä wifin.

Tammikuun 2020 messuille on tarjolla enää muutamia paikkoja. Vapaita paikkoja voi tiedustella alla olevalla lomakkeella. Muistathan mainita paikkakokotoiveesi! Tutustuthan näytteilleasettajainfoomme ennen lomakkeen täyttöä!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!