Haluatko mukaan Suomen suurimmille häämessuille?

11.08.2019

Tammikuussa 2020 Kaapelitehtaalle mahtuu jälleen n. 180 juhla-alojen näytteilleasettajaa säihkymään ja säkenöimään kanssamme hurmaavan erilaiseen häätapahtumaan.
Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola
Seuraavat Love me do -häämessutapahtumat järjestetään 18-19.1.2020

Tapahtuma on avoinna la klo 10-17. ja su klo 10-16.


Love me do on ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma morsiamille, sulhoille ja kaikille rakastaville. Messukonsepti jollaista ei ole Suomessa ennen nähty, tapahtumamme on elämyksellinen ja mukaansatempaava. Kävijät viihtyvät paikalla pitkään, eivätkä vain kierrä näytteilleasettajia kertaalleen läpi. Syy siihen on yksinkertainen; Love me do sanoo jyrkän EI pönötykselle, meillä ei kuljeta esitteet kädessä. Yhdeksän tapahtuman kokemuksella voidaan todeta, että tunnelma on LMD:ssä ainutlaatuinen, aito, lämmin ja huipussaan koko päivän.

Kaapelitehtaan häämessutapahtumissa mukana on messukohtaisesti n. 200 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa per tapahtuma. Love me do -messuilla vierailee vuosittain n. 10 000 tyytyväistä kävijää.

Luvassa on häähuumaa Love me do:n tyyliin, eli tarkoin valittuja näytteilleasettajia, monipuolista ohjelmaa, satojen pukujen muotinäytöksiä lavalla sekä tietenkin ruokaa, juomaa ja maistiaisia.
Love me do:ssa on Suomen häämessutapahtumista eniten kävijöitä ja eniten näytteilleasettajia sekä eniten messukohtaista ohjelmasisältöä.

Kaikki näytteilleasettajapaikat tammikuun 2020 messuille on myyty loppuun, mutta voit halutessasi lähettää meille peruutuspaikkatiedustelun alla olevalla lomakkeella. Laitamme yrityksesi peruutuspaikkajonoon ja ilmoitamme vapautuvasta paikasta, mikäli sellainen syntyy.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan häätapahtumaan!

Hinnat

Tammikuun 2020 kaksipäiväisillä messuilla (18-19.1.2020) neliöhinta on 90€+ alv/m2.
Hinta sisältää valitun kokoisen kalustamattoman tilan messualueelta, sähkön omalle osastolle sekä wifin.

Tammikuun 2020 messupaikat on myyty loppuun. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella alla olevalla lomakkeella. Tutustuthan näytteilleasettajainfoomme ennen lomakkeen täyttöä!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!