Näytteilleasettajainfo

01.08.2019

Tämä info koskee Love me do Winter Fair - häämessuja 18.-19.1.2020 la klo 10-17 ja su klo 10-16
Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola

Ennen messuja

Yleistä


Täytä näytteilleasettajien tietolomake ensitilassa täällä.
Kullekin näytteilleasettajalle on toimitettu sopimusehdot varausvahvistuksen yhteydessä.

Tapahtumassa saa vapaasti myydä tapahtumaan soveltuvia tuotteita koko aukioloajan! Pakatkaa siis matkaan koko putiikki ja tuokaa tuotteenne innokkaan messukansan ostettavaksi. Elintarvikkeita maistatettaessa tai myydessä näytteilleasettajan tulee tehdä omavalvontailmoitus Helsingin kaupungin elintarvikeviranomaiselle ja tuoda kopio ilmoituksesta mukaan tapahtumaan. Ks. lisätiedot Helsingin kaupungin sivuilta.

Oma osasto

Osaston hinta sisältää Merikaapelihallin tiloista sovitun kokoisen tilan, sähkön omalle osastolle sekä wifin, mutta EI KALUSTUSTA, MATOTUSTA TAI SERMEJÄ. Luethan siis infomme huolella, kalustuksesta löytyy lisätietoa alempaa. HUOM! Muita osastorakennuttajia, kuin Love me do:n yhteistyökumppania ei voi käyttää messuillamme (omat rakenteet luonnollisesti sallittuja). Osastorakenteet tulee tilata Love me do:n kautta - se on myös edullista!

Pohjakartta

Osaston jakaminen toisen yrityksen kanssa

Osaston voi halutessaan jakaa toisen yrityksen kanssa, tapahtumajärjestäjän erillisellä luvalla. Tällöin osaston jakavia yrityksiä kohdellaan omina asiakkuuksina, heille kuuluvat kaikki samat edut, oikeudet ja markkinointi, kuin mille tahansa yksittäiselle näytteilleasettajalle. Osaston jakamiseen tarvitaan AINA järjestäjän lupa. Alle 6m2 osastoja ei voi jakaa. Jakamisesta veloitetaan 70€ (+ alv) lisämaksu jokaiselta uudelta, osastolle kimppaan tulevalta yritykseltä. Osastolla ei saa ilman järjestäjän lupaa markkinoida toista yritystä millään tavalla, edes kirjallisesti.

Hyvä osasto

Tee osastostasi mahdollisimman avoin, jotta asiakkaat pääsevät osastolle juttelemaan kanssanne sen sijaan, että asiakas seisoo ruuhkaisella käytävällä tönittävänä. Asiakkaiden kanssa keskustelu kannattaa tehdä omalla osastolla, ei käytävällä, koska kontakti on tällöin huomattavasti laadukkaampi. Kalusta osastosi siten, että asiakas pääsee astumaan osastolle sisään. Pöytiä ja muita kalusteita ei kannata laittaa aivan kiinni käytävään. Hyödynnä osastosi koko syvyydeltä ja luo asiakkaille rauhaisampi tila keskustella kanssasi.

Huomioi, että merkkausteippien päälle matottaminen ja kalustaminen on kielletty, koska teipit poistetaan lattioista sen jälkeen kun osastojen rakennus on valmis.

Lue Häät- lehden päätoimittajan Sari Yli-Salomäen vinkit hyvän näytteilleasettajapaikan suunnitteluun ja rakennukseen, sekä messuiluun ylipäätään!

Markkinointi

Yrityksen nimi lisätään ja linkitetään näytteilleasettajalistalle.
Yrityksestä julkaistaan oma artikkeli sivustollamme, jota varten näytteilleasettaja toimittaa materiaalit alla mainittuun päivään mennessä. Artikkelin tulee koostua 3-5 kuvasta sekä tekstiosuudesta, jonka minimimitta on 1200 merkkiä (ei sanaa, vaan merkkiä). Tekstisi pituuden voit tarkistaa esimerkiksi täällä. Kuvien materiaaliohje: koko: vaakamalliset kuvat 900x600 px (suosittelemme vaakakuvia!) tai pystymalliset kuvat 450x600 px (huom. parillinen määrä kuvia). Tiedostomuoto jpg tai gif, ei pdf.

Artikkelimateriaalit toimitetaan osoitteeseen hello@lovemedo.fi otsikolla Artikkelimateriaali: oman yrityksen nimi
15.12.2019 mennessä tammikuun 2020 messuille

Määräajan jälkeen toimitettujen materiaalien käsittelystä ja julkaisusta veloitetaan 50€ + alv. julkaisu- ja lisätyökorvaus.

Sosiaalinen media

Teemme somenostoja näytteilleasettajista tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Koska näytteilleasettajia on paljon, joudumme valikoimaan tarjonnasta aiheet sen mukaan, miten ne palvelevat messukävijöitä. Kiinnostavat arvonnat, maistatukset, lanseeraukset ja muut yleisiloiset asiat nostetaan yleensä esille somessa, aina kun tapahtumajulkaisujen rinnalla niille on tilaa. Suosittelemme näytteilleasettajia tutustumaan facebookissa kullekin messuille luotavaan omaan tapahtumasivuun (event), jonne kaikki messuille osallistuvat yritykset voivat postata omaan osallistumiseensa liittyviä tarjouksia, arvontoja ja muita iloisia asioita.

Instagramissa käytetyt hastagit

 @lovemedofi #lovemedofi #lovemedo2020 sekä #häämessut #suomensuurimmathäämessut #häätapahtuma #häämessut2020 #häät2020 #häät2021

Messujen ohjelmasisältöön ilmoittautuminen

Juhlakattauskilpailu

Tapahtumassa on esillä näytteilleasettajien luomia juhlakattauksia. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kattauskilpailuun osallistuminen maksaa 20€ + alv pöytämaksun. Kattauksen voi tehdä yksin tai yhdessä toisen yrittäjän kanssa. Tapahtumakävijät äänestävät kattauksista parhaan ja tulos ilmoitetaan tapahtuman jälkeen. Kattauskilpailupöytiin ei saa tuoda esille muiden kuin näytteilleasettajan mainoksia ilman järjestäjän lupaa (esim. yhteistyökumppanit etc). Näytteilleasettaja vastaa kattauksesta itse, kilpailuun tuodaan ainoastaan pöytä järjestäjän toimesta.

Kattauskilpailun pöytäkoko: suorakaidepöytä 180x80cm. Suosittelemme pöydän liinoitusta!

Kuva: Amanda Lehtola
Kuva: Amanda Lehtola

Musiikkia & esityksiä

Musiikki- ja ohjelmapalveluita tarjoavilla yrityksillä on mahdollisuus esiintyä Podiumilla ennalta sovittuina aikoina. Musiikin esittäjät huolehtivat itse omista Teosto-ilmoituksista ja -maksuista.

Virtuaalinen messukassi

Messukassi toteutetaan virtuaalisesti sivustollamme lovemedo.fi. Se avautuu tapahtumapäivänä ja on auki sovittuun ajankohtaan saakka, arviolta 2 kuukautta. Messukassiin pääsee sisälle tapahtumassa esillä olevalla koodilla. Messukassiin kannattaa ilmoittaa asiakkaita kiinnostavia tarjouksia ja etuja, sekä kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa tuotteita tai palveluita. LMD toteutti virtuaalisen messukassin ensimmäisenä Suomessa 2015 ja se on ollut käytössä menestyksekkäästi siitä lähtien. Messutarjousten kannattaa antaa olla voimassa ainakin viikon tai pari, sillä monet hyvät kaupat tehdään vielä messujen jälkeen, kun messukävijä fiilistelee messutunnelmissa omalla kotisohvallaan, varsinkin jos tuleva puoliso tai juhlan suunnitteluun osallistuva henkilö ei ollut itse läsnä messuilla.

Messukassia varten tarvitaan yksi kuva (400x300 px) sekä haluttu lyhyt teksti, toimitettuna osoitteeseen hello@lovemedo.fi otsikolla messukassi: yrityksen nimi

Aineistot messukassiin tulee toimittaa
29.12.2019 mennessä tammikuun 2020 messuille

Muotinäytökset

Katso erillinen ohje muotinäytöksiin liittyen täältä.

Kuva: Arto Jaatinen
Kuva: Arto Jaatinen

Kilpailut ja arvonnat

tapahtumassa ja somessa

Yritys voi lahjoittaa tuotteita tai lahjakortteja järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin. Näitä yrityksiä markkinoidaan kilpailujen ja arvontojen yhteydessä livenä tapahtumassa, sekä sosiaalisessa mediassa (instagramissa ja facebookissa), ja mahdollisuuksien mukaan myös erillisissä artikkeleissa tällä sivustolla.

Tiedustele mahdollisuutta ryhtyä Vuoden morsian -sponsoriksi, jonka kautta tuotteesi tai palvelusi voi päästä osaksi aitoja esimerkkihäitä!

Rakenteiden ja kalusteiden tilaaminen

Rakenteet ja alla mainitut kalusteet tilataan osoitteesta hello@lovemedo.fi otsikolla Kalustetilaus: oman yrityksen nimi tai näytteilleasettajan tietolomakkeella. Huom! määräpäivän jälkeen kalustetilaukset laskutetaan 50% korotuksella kiirelisän vuoksi.

Kalustetilaukset on tehtävä:

29.12.2019 mennessä tammikuun 2020 messuille

Kalusteet

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%. Kaikki tilatut rakenteet toimitetaan asennettuina.

Messuseinät ja kehikkorakenteet toimitetaan 220cm korkeina, ellei erikseen toisin pyydetä. Rakenteet on saatavina osaston sijainnista riippuen myös 250cm korkeina.

Messuseinä à 1m 35€/kpl
Irtojalat messuseiniin 5€/kpl (näitä tarvitaan itsekseen seisoville sermeille, esim. pelkkää takaseinää varten)
Otsalauta 10€/m
Kirjaimet otsalautaan 3,50€/kpl
Spottivalo 50 wat (sisältää kiskon ja asennuksen, vaatii alumiinikehikon) 35€/kpl
Allasvitriini 99€/kpl 53 x 103 cm, korkeus 1m
Pystyvitriini 129€/kpl kork. 162 cm, lev. 40 cm, syv. 38 cm, 3 kpl lasihyllyt 38x28 cm

Messumatto (mustan tumman harmaa, ns. graffiti) 7,50€/m2 - muut värit mahdollisia, kysy hintaa (ks. lomake sivun alaosassa).
Sovituskopit ovat mahdollisia eri kokoisina, kysy hintaa (ks. lomake sivun alaosassa).

Alumiinikehikko on hyvä keino rajata osastoa, rakenteeksi valaistukselle, mainoskankaan tai somisteiden ripustusta varten. Kehikon esimerkkihinnat eri kokoisille osastoille ovat:
4m2 32€
6m2 40€
7,5m2 44€
9m2 48€
15m2 64€

Osaston kehikko on mahdollista rakentaa myös trussista, kysy hintaa.

Kuvassa alumiinikehikko otsalaudoilla ja lisäseinillä sekä kehikoita erilaisin lisukkein ja variaatioin messuilla.

HUOMIO! Mikäli suunnittelet osastollesi väliseiniä niin, että niiden toisella puolella on toinen yritys, olethan ystävällisesti yhteydessä naapuriyritykseen ennen messuja, jotta he osaavat varautua seinään. Tarvittaessa naapurin tiedot saa meiltä kalustetilauspäivämäärän umpeuduttua hello@lovemedo.fi - KIITOS!

Muut kalusteet ja huonekalut

Tapahtuman yhteistyökumppanina on helsinkiläinen Pågå, jonka tuotevalikoimaan ja hintoihin voi tutustua osoitteessa https://paga.nu. Huonekalut tilataan suoraan Pågåsta sähköpostilla myynti@paga.fi edulliseen toimitushintaan 25€ + alv /tilaus. Tuotteet toimitetaan suoraan Kaapelitehtaalle näytteilleasettajan osastolle ja viedään pois messujen jälkeen.
Laita tilauksiin viitteeksi: Love me do / osaston nimi + numero. Jos teillä on kysyttävää tuotteista, laittakaa tiedustelu sähköpostitse, Pågålta soitetaan takaisin tarvittaessa.

Sähkö ja netti

Kaikilla osastoilla on sähköpistoke, suosittelemme ottamaan mukaan jatkojohdon/jakajan.
Tila on valaistu Merikaapelihallin yleisvalaistuksella, joka on korkeassa tilassa loisteputket n. 14m korkeudessa ja matalassa tilassa alempana (normaali huonekorkeus). Yleisvalaistus on siis heikohko, suosittelemme lisävalaistusta spottien tai jalkalampun muodossa.

Kiinteä nettiyhteys: tiedustele hintaa (ks. lomake sivun alaosassa) järjestäjältä (perushinta 60-100€ + alv, kustannukset voivat vaihdella riippuen sijainnista).

Messuilla

Rakennuspäivä

Näytteilleasettaja vastaa oman paikkansa pystyttämisestä ja purkamisesta, somistamisesta ja siivoamisesta. Osastoa ei voi tulla rakentamaan ennen ilmoitettua rakennusaikaa.

Osastojen rakennuspäivät
Perjantaina 17.1.2020 klo 16-20 sekä messupäivänä lauantaina klo 8-9 tammikuun 2020 messuilla.
Kullekin näytteilleasettajalle varataan 3 näytteilleasettajatunnusta (rintanapit) kiinnitettäväksi henkilökunnan vaatteisiin. Kaikilla tilassa liikkuvilla tulee olla rintanappi kiinnitettynä näkyvälle paikalle. Rintanappeja jaetaan rakennuspäivänä, sekä niitä saa messupäivän aamuna crewn toimistolta lastauslaiturin vierestä.

Kuorman purkaminen ja lastauslaiturin käyttö

Rakennuspäivänä Merikaapelihalliin pääsee ovista M1 (rannan puoli), M3 ja M4 (kaapelitehtaan sisäkujalla), sekä lastauslaiturin kautta. Lastauslaituri sijaitsee osoitteessa Tammasaarenkatu 1. Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin ei saa ajaa autolla, mahdollinen purku tapahtuu lastauslaiturin luiskalla. Lastauslaituria saa käyttää tavaroiden tuomiseen rakennus- ja purkuaikana first come first serve -periaatteella. Auto ajetaan luiskalle, tavarat puretaan autosta ripeästi hallin puoleiselle seinälle, auto ajetaan ulos (jotta seuraava pääsee purkamaan) ja sen jälkeen omat tavarat viedään osastolle. Purussa tavarat tuodaan ensin lastauslaiturin lähelle, josta omalla vuorolla auto täytetään ja ajetaan ulos. Suosittelemme rakennusta ja purkamista ilman auton ajamista luiskalle - näin säästyy kaikkien aikaa!

Lastauslaiturille voidaan erityisluvalla ajaa sisään tarvittaessa rakennuspäivänä perjantaina aamulla. Tästä on kuitenkin AINA sovittava etukäteen järjestäjän kanssa, jottei lastauslaiturin käyttö häiritse rakennusta tai jo sijoiteltuja rakenteita. Mikäli yritykselle tulee messukalusteita yms. lavalla, joka tarvitsee noutaa erikseen vasta maanantaina kuljetusyrityksen toimesta, tulee asiasta sopia erikseen etukäteen järjestäjän kanssa.

Parkkeeraus

Kaapelitehtaalla on oma pieni parkkipaikka sekä tienvierusparkkipaikkoja. (ks. lisätiedot Kaapelitehtaan sivuilta), mutta suosittelemme käyttämään viereisen kauppakeskuksen parkkitaloa. Purkaessa ja lastatessa voi auton jättää mahdollisimman lähelle sisäänkäyntejä (tuolloin auki M1, M3 ja M4), mutta alueelta tulee herkästi sakkoja ja se kannattaa ottaa huomioon autoa parkkeeratessa. Valitettavasti Love me do:lla ei ole mahdollisuutta järjestää näytteilleasettajille parkkipaikkoja, eikä LMD ole vastuussa mahdollisista sakoista.

Roskat

Järjestäjällä on alueella muutamia roskasäiliöitä, mutta koska emme voi niitä tyhjentää Kaapelitehtaan roskasäiliöihin, tulee näytteilleasettajien viedä isommat rakennuksessa ja purussa tai messujen aikana syntyneet jätteet mukanaan.

Kaapelitehtaan rakenteet ja materiaalit

Seiniin ei saa kiinnittää mitään siten, että rakenteisiin jää jälkiä. Sama koskee messurakenteita. Pyydämme myös huomioimaan, että Merikaapelihallin omat mustat verhot on pidettävä auki! Verhojen sulkeminen ilman lupaa on kiellettyä, sekä ikkunapaikoilla, että tolppien välissä, jotta tila pysyy mahdollisimman valaistuna päivänvalon aikaan ja ilmankierto toimii koko messualueella.

Hyvän ja toimivan osaston periaate

Tee osastostasi mahdollisimman avoin, jotta asiakkaat pääsevät osastolle juttelemaan kanssanne sen sijaan, että asiakas seisoo ruuhkaisella käytävällä tönittävänä. Asiakkaiden kanssa keskustelu kannattaa tehdä omalla osastolla, ei käytävällä, koska kontakti on tällöin huomattavasti laadukkaampi. Kalusta osastosi siten, että asiakas pääsee astumaan osastolle sisään. Pöytiä ja muita kalusteita ei kannata laittaa aivan kiinni käytävään. Hyödynnä osastosi koko syvyydeltä ja luo asiakkaille rauhaisampi tila keskustella kanssasi.

Huomaa, että merkkausteippien päälle matottaminen ja kalustaminen on kielletty.

Kuva: Arto Jaatinen
Kuva: Arto Jaatinen

Näytteilleasettajat pääsevät messutilaan

Lauantaina 18.01.2020 klo 08:00 ja sunnuntaina 19.1.2020 klo 09:00 tammikuun 2020 messuilla.

Kahvia on tarjolla Merikaapelihallin pohjakerroksessa näytteilleasettajien taukotilassa, jonne on käynti hallin puolivälistä C-portaan kautta, ikkunallisen ulokkeen alta.
Säilytystilat: Merikaapelihallissa on erittäin huonosti säilytystilaa tapahtuman aikana, joten mahdolliset lavat ja rullakot tulee viedä pois tapahtuman ajaksi, tai naamioida osaksi osastoa. Näytteilleasettajien ulkovaatteita ja laukkuja saa halutessaan säilyttää kellarikerroksen taukotilassa, mutta tila on pieni ja vartioimaton. Yleiseen narikkaan emme valitettavasti voi tilanpuutteen takia ottaa näytteilleasettajien ulkovaatteita.

Vartiointi ja turvallisuus

Tapahtuman aikana paikalla on viranomaisten vaatima määrä järjestysmiehiä. Järjestäjällä on tapahtuman ajaksi vastuuvakuutus, mutta se ei kata järjestäjästä riippumattomista syistä sattunutta vahinkoa näytteilleasettajien omaisuudelle. Jokainen näytteilleasettaja vastaa oman omaisuutensa vakuuttamisesta. Kaksipäiväisien tapahtumapäivien välisen yön ajan Merikaapelihallissa on päällä automaattiset murtohälytinlaitteet (tammikuussa). Näytteilleasettaja jättää tuotteensa osastolle yöksi omalla vastuullaan.

Osaston purku

heti tapahtuman päätyttyä

tammikuun messuilla klo 16:00-18:00.

Osastoja ei saa alkaa purkamaan ennen tapahtuman päättymistä! Määräyksen rikkomisesta seuraa järjestäjälle suoritettava 500€ sopimussakko. Mitään näytteilleasettajan tavaroita tai kalusteita ei voi jättää tilaan maanantaille, poikkeuksen tekee ennalta sovitut kuljetusyrityksien toimittamat noutotuotteet, joita ei voida viikonloppuna kuljettaa pois. Järjestäjä ei vastaa tilaan jätetyistä tavaroista.

Kaikkein tärkein asia

Love me do on hauska tapahtuma. Me kannustamme ja rohkaisemme teitä kaikkia astumaan ulos työhuoneistanne ja työpaikoiltanne, esittelemään upeita tuotteitanne ja osaamistanne, sekä pitämään hauskaa siinä samalla. Love me do:n tarkoitus on tavata uusia ihmisiä, viettää mukavaa aikaa vanhojen ystävien kanssa, esitellä teidän juttujanne uusille, innokkaille asiakkaille. Tarkoitus on myydä samalla kun nauttii itsekin olostaan. Tarkoitus on verkostoitua ja kylvää uusien, hienojen yhteistyöprojektien siemeniä. Olla osa tätä suurta juhla-alan perhettä.
Ohh the fun we're gonna have!

We all of you,
Love me do Crew

Olemme mukana -bannerit

Oheisia bannereita saa vapaasti käyttää kertoakseen asiakkailleen osallistumisesta Love me do -häämessuille. Käytäthän oikean kokoista banneria oikealle alustalle, jottei kuvan laatu kärsi!

Instagramissa käytetyt hastagit: @lovemedofi #lovemedofi #lovemedo2020 sekä #häämessut #suomensuurimmathäämessut #häätapahtuma #häämessut2020 #häät2020 #häät2021

Kuva saattaa tässä näyttää kovin suurelta, mutta kukin kuva on optimoitu kohteensa suositusten mukaan! Kopioi kuva klikkaamalla kuvan yläosaa hiiren oikealla napilla ja valitse "tallenna kuva nimellä". Kuvassa vasemmalla esiintyvä "tämä kuva sopii" -teksti ei jää kuvaan kun tallennat sen!

Yleiskuva
Yleiskuva
tämä kuva sopii: Facebook kansikuva/ yleismainos kotisivuille ja blogeihin
tämä kuva sopii: Facebook kansikuva/ yleismainos kotisivuille ja blogeihin
tämä kuva sopii: Instagram ja Facebook -postaus
tämä kuva sopii: Instagram ja Facebook -postaus
tämä kuva sopii: kotisivut/blogit laitabanneri
tämä kuva sopii: kotisivut/blogit laitabanneri

Kysyttävää?

Laita meille viestiä Huomaa, että messuviikolla olemme hyvin kiireisiä, emmekä ehdi vastata tiedusteluihin nopeasti.

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!