Mustion Linna

03.09.2019

Mustion Linnan kartanon ja alueen historia ulottuu yli 200 vuoden taakse. Museona nykyään toimiva kartano on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista.

Mustion Linna on eteläisen Suomen upein paikka juhlan kuin juhlan viettoon!

Mustion Linna sijaitsee Helsingistä noin 80 km rannikkoa pitkin länteen. Puurakenteista päärakennusta ympäröi yksi Suomen suurimmista yksityisistä vanhoista puistoista. Puiston ja ruukkialueella, kartanon läheisyydessä, sijaitsee myös vanhassa vaunuvajassa toimiva ravintola Linnankrouvi sekä historialliset ja ainutlaatuiset majoitus-, kokous-, juhla- ja saunatilat.

Täältä löytyy täydelliset puitteet unohtumattomien häiden viettoon. Mustion kirkko on vain kivenheiton päässä kartanon vanhalta portilta. Vihkiminen onnistuu kirkon lisäksi myös upeassa ja arvokkaassa kartanossa tai vaikkapa ainutlaatuisessa, kauniissa puistossa luonnon helmassa!

Mustion Linna sopii juhlan areenaksi, olivatpa juhlanne minkä kokoiset hyvänsä, 2 hengestä aina 250 henkeen saakka. Koosta riippuen tilaksi voi valita tunnelmallisen ravintola Linnankrouvin Paviljongin, Tallin, Makasiinin tai tyylikkään juhlateltan puistossa.

Mustion Linna räätälöi juuri teille sopivan juhlan. Voitte myös halutessanne jättää kaikki järjestelyt osaavan henkilökunnan käsiin, joilta löytyy kokemusta ja ammattitaito toteuttaa juhlat toiveidenne mukaan. Voitte vain rentoutua ja nauttia hienosta ja tärkeästä hetkestä historiallisessa ja kauniissa, niin upeassa ympäristössä.

Hääkoordinaattori Tom Bäckström sekä apulaismyyntipäällikkö Bettina Korhonen auttavat teitä kaikissa juhliinne liittyvissä asioissa!

Häät, ristiäiset, syntymäpäivät, sukujuhlat, valmistujaiset, polttarit tai jokin muu tärkeä juhlatilaisuus - autamme mielellämme Teitä tekemään juhlista ikimuistoiset!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

SULA mallisto

03.10.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.

Olla Ehe Oy

12.09.2019

OLLA-ranneke - maailma suloisin kaasolahjaidea! Mitä kiitoslahjaksi kaasolle? Miten muistaa kaasoa ja bestmania? Näitä kysymyksiä minulle tuli vastaan useita kertoja sosiaalisessa mediassa erilaisissa häät-ryhmissä, sekä blogeissa kun vuosi takaperin suunnittelin omia häitäni. Huomasin, että tämä pieni mutta tärkeä asia häiden suuressa...