Mustion Linna

03.09.2019

Mustion Linnan kartanon ja alueen historia ulottuu yli 200 vuoden taakse. Museona nykyään toimiva kartano on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista.

Mustion Linna on eteläisen Suomen upein paikka juhlan kuin juhlan viettoon!

Mustion Linna sijaitsee Helsingistä noin 80 km rannikkoa pitkin länteen. Puurakenteista päärakennusta ympäröi yksi Suomen suurimmista yksityisistä vanhoista puistoista. Puiston ja ruukkialueella, kartanon läheisyydessä, sijaitsee myös vanhassa vaunuvajassa toimiva ravintola Linnankrouvi sekä historialliset ja ainutlaatuiset majoitus-, kokous-, juhla- ja saunatilat.

Täältä löytyy täydelliset puitteet unohtumattomien häiden viettoon. Mustion kirkko on vain kivenheiton päässä kartanon vanhalta portilta. Vihkiminen onnistuu kirkon lisäksi myös upeassa ja arvokkaassa kartanossa tai vaikkapa ainutlaatuisessa, kauniissa puistossa luonnon helmassa!

Mustion Linna sopii juhlan areenaksi, olivatpa juhlanne minkä kokoiset hyvänsä, 2 hengestä aina 250 henkeen saakka. Koosta riippuen tilaksi voi valita tunnelmallisen ravintola Linnankrouvin Paviljongin, Tallin, Makasiinin tai tyylikkään juhlateltan puistossa.

Mustion Linna räätälöi juuri teille sopivan juhlan. Voitte myös halutessanne jättää kaikki järjestelyt osaavan henkilökunnan käsiin, joilta löytyy kokemusta ja ammattitaito toteuttaa juhlat toiveidenne mukaan. Voitte vain rentoutua ja nauttia hienosta ja tärkeästä hetkestä historiallisessa ja kauniissa, niin upeassa ympäristössä.

Hääkoordinaattori Tom Bäckström sekä apulaismyyntipäällikkö Bettina Korhonen auttavat teitä kaikissa juhliinne liittyvissä asioissa!

Häät, ristiäiset, syntymäpäivät, sukujuhlat, valmistujaiset, polttarit tai jokin muu tärkeä juhlatilaisuus - autamme mielellämme Teitä tekemään juhlista ikimuistoiset!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.