Kaunein rakkaustarina

30.12.2022

Kerro meille Teidän Rakkaustarinanne ja osallistu kilpailuun!

Häämessutapahtumassa on ajatuksissa päällimmäisenä itse hääpäivä ja avioliittoon astuminen. Me haluamme kerätä tarinoita rakkaudesta, siitä olennaisimmasta. Hääpäivä tulee ja menee - on ikimuistoinen ja tärkeä, mutta kuitenkin vain yksi päivä parisuhteessa ja liitossa, ehkäpä koko elämän kestävässä. Haluamme kuulla ja jakaa kertomuksia kuinka tapasitte, kuinka rakkaus leimahti, kuinka se syveni tai kuinka se voitti esteet. Kertokaa meille kuinka Rakkaus iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ja vei jalat alta, kuinka se muutti elämän yllättäen, tai kuinka se on kantanut vuosia ja vaiheita, ja vielä aikojen päästä puolisosi katse saa sydämen läikähtämään.

Haluamme jakaa erilaisia tarinoita erilaisten pariskuntien kertomina. Tämä kilpailu on tarkoitettu ihan kaikille, ei vain häitä suunnitteleville. Keräämme tarinoita 27.1.2023 saakka. Yleisöäänestys alkaa 31.1.2023 ja päättyy 12.2.2023. Voittanut rakkaustarina, sekä yleisöäänestyksen arvonnan voittaja julkaistaan ystävänpäivänä 14.2.2023.

Olitte sitten naimisissa tai parisuhteessa, oli suhteenne tuore tai vuosikymmeniä kestänyt - anna meidän kertoa tarinanne maailmalle!

Rakkaustarinat ovat kaikki uniikkeja ja arvokkaita, eikä niitä voi vertailla tai laittaa paremmuusjärjestykseen. Haluamme kuitenkin kannustaa tarinoiden jakamiseen, ja tarjota rakkaiden yhteistyökumppaniemme kanssa yhdelle onnekkaalle pariskunnalle laatuaikaa yhdessä. Siksi päädyimme järjestämään tarinoille yleisöäänestyksen, jonka voittajapariskunta saa palkinnoksi yhden yön majoituslahjakortin kahdelle Superior -huoneessa herkullisine aamiaisineen, missä tahansa Primehotelsin hotelleista.

Primehotelsilla on seitsemän uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta. Voitokas pariskunta pääsee nauttimaan tästä upeasta palvelusta, valitsemassaan ainutlaatuisessa hotellissa!

Rakkaustarinoiden lukijoita ja äänestäjiä ei ole myöskään unohdettu, vaan kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Kalevalan uuden huikean kauniin korumalliston korvakorut. Korumallisto lanseerataan Love me do -häämessuilla 21.-22.1.2023, joten emme vielä voi kertoa siitä lisää (shhh), mutta tule tutustumaan koruihin paikan päälle Helsingin Kaapelitehtaalle! Sen voimme paljastaa jo etukäteen, että uusi korusarja tulee olemaan kotimaista laatua, modernissa, tunteita herättävässä ja hurmaavassa muodossa. Luvassa jotakin ihan uutta ja samalla kertaa ikuista.

Lämmin kiitos kaikille tarinansa jakaville, jo etukäteen! Kiitos kun olette mukana jakamassa tärkeää sanomaa - rakkaus voittaa aina.


Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!

Tervetuloa juhlimaan rakkautta Love me do Winter Fairille Helsingin Kaapelitehtaalle 21.-22.1.2023! Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.