Kuninkaan Lohet

06.01.2020

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet, Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano - Elämä koostuu monista tarinoista ja parhaimmillaan kaksi tarinaa kohtaavat yhdeksi yhteiseksi matkaksi. Häät ovat yksi elämänne ikimuistoisimmista tapahtumista, jossa hienolla tavalla yhteistä tarinaanne juhlistetaan tärkeimpien läheistenne seurassa. Häät ovat Teidän juhlanne ja tärkeintä onkin tehdä juhlistanne juuri Teidän tarinanne näköiset. Meillä Kuninkaan Lohissa tarinat ja kokonaisvaltaisien elämysten tarjoaminen Vanhan Viilatehtaan koskimiljöössä tai Kartanon kristallikruunujen loisteessa, hyvän ruuan ja loistavan palvelun keinoin, ovat kunnia-asioita!

Idyllistä Kartanotunnelmaa vehreässä maalaismaisemassa.


Kuninkaan Kartanon ihastuttava kustavilainen kartanotunnelma luo upeat puitteet häiden järjestämiseen. Kartanon kristallikruunuiset kabinetit luovat juhlavan tunnelman ja vaaleasävyiset ja valoisat kabinetit ihastuttavat tunnelmallaan. Kuninkaan Kartanolla on käytettävissä viisi erikokoista juhlakabinettia, sekä tilaussauna yläkerrassa. Kartanon L-malliseen tilaan mahtuu vieraita 110 henkilöä ja pienemmät kabinetit sopivat myös 10 - 60 henkilön juhlien järjestämiseen.
Tunnelmallinen tehdasrakennus aivan Vantaankosken kuohujen äärellä!


Dahlforsin Viilatehtaassa taottiin viiloja 1960 - luvulle saakka ja tämä upea, kunnostettu tehdassali toimii tyylikkäänä tilana monentyylisiin hääjuhliin. Vanhan Viilatehtaan jylhissä kivi- ja tiiliseinäisissä tiloissa voit aistia historian havinaa vielä nykypäivinä sekä nauttia Vantaankosken kuohuista terassilla, aivan joen äärellä. Vanhan Viilatehtaan yläkerran tiloista löytyvät myös ainutlaatuinen, puulämmitteinen sauna sekä laavakivikiukain varustettu sähkösauna. Vanhalla Viilatehtaalla yhtenäiseen tilaan mahtuu 130 vierasta sekä käytettävissä on myös 20-paikkainen pienempi kabinetti.
Minkälaiset häät Teille saisi olla?

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.