Kurkkaa  virtuaalimessujen kulisseihin!

07.05.2020

Suomen suurimmat häämessut järjestää elämykselliset virtuaaliset häämessut 12-14.6.2020 alan yritysten tukemiseksi ja hääparien iloksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Taikalyhty Oy:n ja Hääideasivusto amoriini.comin kanssa tuottoa tavoittelemattomana pilottitempauksena, joka yhdistää hääparit ja hääyritykset kautta Suomen.

Tervetuloa kurkkaamaan virtuaalisten häämessujen kulisseihin 

Love me do in the AIR tekee historiaa, kun ensimmäistä kertaa häämessutapahtuma valtaa Senaatintorin virtuaalisesti ja kävijät pääsevät tutustumaan osastoihin ja osallistumaan workshoppeihin ja muihin ohjelmiin omilta kotisohviltaan monelle tutussa miljöössä.

Tuomiokirkon edessä olevalle Senaatintorille rakentuu häämessuja imitoiva virtuaalinen messumiljöö virtuaalisine messuosastoineen. Virtuaalimaailmaan rakennetaan yli 50:n yrityksen erilaiset, personoitavat messuosastot.

Virtuaalihäämessuilla pääset kävelemään osastojen sisälle, joista löytyy mm. messutarjouksia tai vaikkapa seinäscreenillä pyörivä kuvagalleria yrityksen tuotteista ja palveluista. Kaikilla osastoilla on mainosteline, josta löytyy yrityksen info ja linkkejä. Messutarjouksia on tarjolla kunkin osaston hienolla sormusvitriinillä, jonka tähteä klikkaamalla näet yrityksen messutarjouksia ja arvontoja!

Tällä osastolla on myös screeni, jonka painiketta klikkaamalla pääset katsomaan yrityksen tuottaman videon tai vaikkapa livefiidiä suurennetulla näkymällä!

Videot aukeavat omaan näkymäänsä, tarvittaessa koko näytön laajuuteen.

Tapahtuma kolmella eri tasolla

Senaatintorin virtuaalisella messualueella pääsee tutustumaan yrityksiin, messutarjouksiin, kontaktoimaan palveluntarjoajia, katsomaan screeniltä ohjelmaa ja seikkailemaan Tuomiokirkon helmaan rakennetussa häämaailmassa.

Perjantaina 12.6. LMDn studiona toimii upea Villa Ivan Falin, josta lähetämme klo 12-18 livelähetyksiä erilaisista aiheista, haastatteluita, Q&A:ta sekä häämuotinäytöksen. Livelähetystä isännöi ihana Kristoffer Ignatius

Iloinen meno jatkuu koko viikonlopun, jonka aikana kävijät voivat osallistua ja katsoa ohjelmaa myös mukana olevien yritysten omien somekanavien kautta. Ohjelmasisällöstä tulee iloinen, mielenkiintoinen ja asiantunteva, sillä mukana on mm. häämuodin, tyylin, floristiikan ja juhlaetiketin asiantuntijoita, vain muutaman mainitaksemme. Viikonlopun aikana voit osallistua tähän kaikkeen interaktiivisesti, jopa konkreettisesti, silti kotoasi poistumatta!

Kaikki tapahtumat kerätään viralliseen ohjelmaamme, josta hääpari voi helposti valikoida itseään kiinnostavat aiheet ja klikkautua mukaan häähuumaan! Voit siis osallistua tapahtumaan mistä vain ja löydät kaiken sivustomme kautta, facebookista tai instagramista.

Ohjelma

Julkaistaan kesäkuun alussa tässä!

Seuraa menoa ♥

in the AIR eventissä
FB & IG @lovemedofi

ARVONTA! Mitä haluaisit nähdä ja kokea virtuaalisilla häämessuilla?

Haluamme luoda hyvää energiaa ja alustan ihmisille tulla yhteen, inspiroitumaan ja innostumaan taas hääsuunnittelusta. Meillä on ihania ideoita työn alla ja olemme iloksemme saaneet mukaan hääyrityksiä runsain joukoin rakentamaan kaikille iloista pilottitapahtumaa, mutta haluamme myös kuulla teitä hääpareja! Mitä sinä haluaisit nähdä ja kokea virtuaalisilla häämessuilla? Kerro se meille ja osallistut samalla Oriflame Swedish Spa  hemmottelevan setin arvontaan, joka sisältää Salt crystals body scrubin, Ocean foam shower gelin ja Whipped waves body butterin.

Yhteystietojasi ei luovuteta ulkopuolisille. Mikäli haluat tilata uutiskirjeemme, voit tehdä sen samalla. Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa.

Nähdään pian, nähdään usein! Tervetuloa kurkkimaan kulisseihin somekanavissamme Ohh the fun we're gonna have!

UUTISIA

Love me do järjestää syksyn Autumn Fairin yhteydessä 3.10.2020 Helsingin Kaapelitehtaalla Vuoden Hääpukusuunnittelija -kilpailun, nyt viidettä kertaa. Kilpailun tavoite on nostaa kotimaisia pukusuunnittelijoita esille, tarjota heille näkyvyyttä kotimaassa ja samalla kehittää alaa kansainväliseen suuntaan.

Yleisö ja hääbloggaajat ovat äänestäneet Vuoden hääblogeiksi kaksi hääblogia kategorioissa Vuoden Hääblogi 2020 ja Vuoden Hääblogi - Hääbloggaajien oma valinta 2020. Lisäksi Love me do -häämessujen yhteydessä pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa kilpailun järjestäjä palkitsi yhden hääblogin kunniakirjalla, jonka perusteena tänä vuonna oli...

Ensimmäistä kertaa käydyssä hääkampauskilpailussa voiton vei Punavuoren Velvet-kampaamossa työskentelevä Ida Kolari. Sunnuntaina 19.1. kisattiin 11 taitavan kampaajan voimin kovatasoinen kampauskilpailu, jota häämessujen kävijät saivat seurata ensin työskentelyn aikana kampauksien syntyessä ja lopuksi upeassa finaalinäytöksessä.