Dj Hykid

04.01.2020

Me kaikki halutaan välillä paeta arkea. Eikä tarvitse miettiä huomista. Meillä kaikilla on ne tietyt hetket, joita halutaan ikuistaa joko sukulaisten, ystävien taikka työkavereiden kanssa. Hetket, kuten hääjuhlat, jolloin itse mietin kuinka parhaiten vastaan odotuksiin.

Kuva: Areta Santos
Kuva: Areta Santos
Minusta häätilaisuus koostuu kolmesta elementistä, kuten ruoka-, juoma- ja viihdepuolesta. Kun otan viihdepuolen haltuun, minun päämääränäni on viedä kolmasosa asiakkaan huolista pois, jolloin asiakas voi keskittyä olennaiseen. Eli juhliin.

Esivalmistelut ovat tärkeä osa ennen esiintymistä. Sen takia rakennan asiakkaan kanssa musiikkilinjaa ja käymme tarkasti läpi hääohjelman. Mietitmme yhdessä palvelutarpeet, jolloin voin räätälöidä kokonaisuuden huolella.

Ennen hääjuhlaa asennan tapahtumatekniikkaa, pukeudun edustavasti ja valmistaudun esiintymiseen. Hääjuhlan alkaessa, sovitulla tavalla, aloitan musiikin soiton tai juonnot. Kuitenkin tilanne elää.
Kuvat: Areta Santos
Kuvat: Areta Santos
Seuraan juhlassa aktiivisesti tunnelmaa ja teen tarvittaessa muutoksia, eli eläydytään jatkuvasti tilanteen mukaan. Omalla persoonalla sekä musiikilla nostan tunnelmaa odotetulla tavalla. Se, kun saan juhlavieraat vapautumaan ja nauttimaan tilaisuudesta saa minut kokemaan olevani onnistunut.

Mutta kuka DJ Hykid oikein on ja mitä hän tekee?


Olen oikealta nimeltään Karnek Sarkarian. Aloitin Dj-harrastuksen nuorena, ja se on ollut ammattini viimeiset 13 vuotta. Olen myös insinööri ja taustaltani löytyy värikäs työhistoria niin työjohtajana, konsulttina, rakennusmestarina, asiakaspalvelijana kuin terveyshuollon teknikkona. Kuitenkin 2018 lähdin rohkeasti seuraamaan intohimoani ja lopetin työni insinöörinä.

Intohimoni juontaa juurensa aina siihen hetkeen saakka, kun tulin 9-vuotiaana pakolaisena Suomeen. Olin nähnyt sotaa kunnes saavutin vapauden ja kotouduin suomalaiseen yhteiskuntaan. Nuorena kohtasin halveksuntaa ja kamppailin henkisesti epäilyjen ja hylkäämisen kanssa. Se kaikki kuitenkin vain vauhditti ja rohkaisi minua olemaan juuri se, mitä nyt olen niin ihmisenä kuin esiintyjänäkin. 
Kuva: Areta Santos
Kuva: Areta Santos
Yritykseni tarjoaa viihdealan palveluita: Dj-palveluita, juontoa, tapahtumakonsultointia sekä tapahtumatekniikkaa eri kokoisille tilaisuuksille. Taustalla on lukemattomia kotimaisia ja kansainvälisiä häitä sekä muita juhlatilaisuuksia. Palvelut toteutetaan asiakaspalvelulähtöisesti ja ammattitaitoisesti. 13 vuoden ja tuhansien keikkojen kokemus takaa viihdyttävän ja mukaansatempaavan kokemuksen.

Taustani, ulkomailla asumisen sekä ammatillisen urani ansiosta sain rikkaan moninaisen sekä monikulttuurisen kokemuksen, joka mahdollistaa luotettavan yhteysymmärryksen eritaustaisten henkilöiden kanssa. Minulle jokainen hääjuhla on ainutlaatuinen tapahtuma. Päämääräni on ymmärtää asiakasta ja tarjota palveluitani suunnatusti hänen tarpeiden mukaisesti. Hääjuhlissa on paljon mietittävää ja hääparit saattavat olla kokemattomia juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Sitä varten tarjoan hääparille henkilökohtaista tapahtumakonsultointia viihdepuolella.

Minun missioni on auttaa asiakasta menestymään tapahtumissa ja visioni on saada ihmiset unohtamaan musiikin voimalla stressin ja nauttimaan hetkestä.

Jos etsit tilaisuudellesi joko suomen- tai englanninkielistä, kaiken tekniikan omaava monitaitoista ammattilaisesiintyjää, Dj Hykid se henkilö, kenen puoleen kääntyä.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.