Dj Hykid

04.01.2020

Me kaikki halutaan välillä paeta arkea. Eikä tarvitse miettiä huomista. Meillä kaikilla on ne tietyt hetket, joita halutaan ikuistaa joko sukulaisten, ystävien taikka työkavereiden kanssa. Hetket, kuten hääjuhlat, jolloin itse mietin kuinka parhaiten vastaan odotuksiin.

Kuva: Areta Santos
Kuva: Areta Santos
Minusta häätilaisuus koostuu kolmesta elementistä, kuten ruoka-, juoma- ja viihdepuolesta. Kun otan viihdepuolen haltuun, minun päämääränäni on viedä kolmasosa asiakkaan huolista pois, jolloin asiakas voi keskittyä olennaiseen. Eli juhliin.

Esivalmistelut ovat tärkeä osa ennen esiintymistä. Sen takia rakennan asiakkaan kanssa musiikkilinjaa ja käymme tarkasti läpi hääohjelman. Mietitmme yhdessä palvelutarpeet, jolloin voin räätälöidä kokonaisuuden huolella.

Ennen hääjuhlaa asennan tapahtumatekniikkaa, pukeudun edustavasti ja valmistaudun esiintymiseen. Hääjuhlan alkaessa, sovitulla tavalla, aloitan musiikin soiton tai juonnot. Kuitenkin tilanne elää.
Kuvat: Areta Santos
Kuvat: Areta Santos
Seuraan juhlassa aktiivisesti tunnelmaa ja teen tarvittaessa muutoksia, eli eläydytään jatkuvasti tilanteen mukaan. Omalla persoonalla sekä musiikilla nostan tunnelmaa odotetulla tavalla. Se, kun saan juhlavieraat vapautumaan ja nauttimaan tilaisuudesta saa minut kokemaan olevani onnistunut.

Mutta kuka DJ Hykid oikein on ja mitä hän tekee?


Olen oikealta nimeltään Karnek Sarkarian. Aloitin Dj-harrastuksen nuorena, ja se on ollut ammattini viimeiset 13 vuotta. Olen myös insinööri ja taustaltani löytyy värikäs työhistoria niin työjohtajana, konsulttina, rakennusmestarina, asiakaspalvelijana kuin terveyshuollon teknikkona. Kuitenkin 2018 lähdin rohkeasti seuraamaan intohimoani ja lopetin työni insinöörinä.

Intohimoni juontaa juurensa aina siihen hetkeen saakka, kun tulin 9-vuotiaana pakolaisena Suomeen. Olin nähnyt sotaa kunnes saavutin vapauden ja kotouduin suomalaiseen yhteiskuntaan. Nuorena kohtasin halveksuntaa ja kamppailin henkisesti epäilyjen ja hylkäämisen kanssa. Se kaikki kuitenkin vain vauhditti ja rohkaisi minua olemaan juuri se, mitä nyt olen niin ihmisenä kuin esiintyjänäkin. 
Kuva: Areta Santos
Kuva: Areta Santos
Yritykseni tarjoaa viihdealan palveluita: Dj-palveluita, juontoa, tapahtumakonsultointia sekä tapahtumatekniikkaa eri kokoisille tilaisuuksille. Taustalla on lukemattomia kotimaisia ja kansainvälisiä häitä sekä muita juhlatilaisuuksia. Palvelut toteutetaan asiakaspalvelulähtöisesti ja ammattitaitoisesti. 13 vuoden ja tuhansien keikkojen kokemus takaa viihdyttävän ja mukaansatempaavan kokemuksen.

Taustani, ulkomailla asumisen sekä ammatillisen urani ansiosta sain rikkaan moninaisen sekä monikulttuurisen kokemuksen, joka mahdollistaa luotettavan yhteysymmärryksen eritaustaisten henkilöiden kanssa. Minulle jokainen hääjuhla on ainutlaatuinen tapahtuma. Päämääräni on ymmärtää asiakasta ja tarjota palveluitani suunnatusti hänen tarpeiden mukaisesti. Hääjuhlissa on paljon mietittävää ja hääparit saattavat olla kokemattomia juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Sitä varten tarjoan hääparille henkilökohtaista tapahtumakonsultointia viihdepuolella.

Minun missioni on auttaa asiakasta menestymään tapahtumissa ja visioni on saada ihmiset unohtamaan musiikin voimalla stressin ja nauttimaan hetkestä.

Jos etsit tilaisuudellesi joko suomen- tai englanninkielistä, kaiken tekniikan omaava monitaitoista ammattilaisesiintyjää, Dj Hykid se henkilö, kenen puoleen kääntyä.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.