Beautyland

11.09.2019

Laajan palvelutarjonnan kauneushoitola! Beautyland sijaitsee Kirkkonummella, keskeisellä paikalla keskustan Ervastintiellä. 6 vuotta täyttävä Beautyland on erityisesti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin keskittyvä monipuolinen kauneushoitola - asiakkaita hoidetaan päästä varpaisiin!

Hoitolassa toimii kaksi kosmetologia, urheiluhieroja, ripsiteknikko, kestopigmentoija, akupunktio ja täyteainehoidot, joista vastaa koulutettu sairaanhoitaja. Meillä on isot, avoimet ja valoisat tilat, jotka sopivat erinomaisesti asiakastilaisuuksiin, polttareihin ja synttärijuhliin. Hoitoihin voit tulla myös ystävän kanssa - pääsette yhdessä arjen hemmotteluun.


Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöimme kasvo- ja vartalohoidot, sekä hieronnat asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuodenajat vaikuttavat hoitojen suosioon, mutta ehdottomia kestosuosikkeja ovat erilaiset geelilakkaukset, kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit sekä ripsienpidennykset. Beautylandissa tehdään upeita häämeikkejä -ja kynsiä, jotka suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä.
Beautylandissa toimii myös 25:ssä eri maassa myytävän laadukkaan Organique kosmetiikan maahantuonti ja tuotteita on tuotu maahan jo yli kolme vuotta. Organique on kasvojen ja vartalon kosmetiikkaa yli 17 vuotta valmistanut Puolasta lähtöisin oleva yritys, jonka tuotteissa on runsaasti luonnosta peräisin olevia ainesosia ja suurin osa tuotteista tehdään edelleen tarkasti käsityönä.


Voiteet, puhdistustuotteet ja öljyt hellivät aisteja värikkyydellä ja tuoksuilla. Kasvoille, vartalolle, hiuksille, käsille ja jaloille löytyy omat ihanat tuotteet, joista mm. yli 40 on vegaanisia.


Organiquen tuotteista löytyy varmasti hyviä häälahjaideoita!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.