Beautyland

11.09.2019

Laajan palvelutarjonnan kauneushoitola! Beautyland sijaitsee Kirkkonummella, keskeisellä paikalla keskustan Ervastintiellä. 6 vuotta täyttävä Beautyland on erityisesti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin keskittyvä monipuolinen kauneushoitola - asiakkaita hoidetaan päästä varpaisiin!

Hoitolassa toimii kaksi kosmetologia, urheiluhieroja, ripsiteknikko, kestopigmentoija, akupunktio ja täyteainehoidot, joista vastaa koulutettu sairaanhoitaja. Meillä on isot, avoimet ja valoisat tilat, jotka sopivat erinomaisesti asiakastilaisuuksiin, polttareihin ja synttärijuhliin. Hoitoihin voit tulla myös ystävän kanssa - pääsette yhdessä arjen hemmotteluun.


Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöimme kasvo- ja vartalohoidot, sekä hieronnat asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuodenajat vaikuttavat hoitojen suosioon, mutta ehdottomia kestosuosikkeja ovat erilaiset geelilakkaukset, kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit sekä ripsienpidennykset. Beautylandissa tehdään upeita häämeikkejä -ja kynsiä, jotka suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä.
Beautylandissa toimii myös 25:ssä eri maassa myytävän laadukkaan Organique kosmetiikan maahantuonti ja tuotteita on tuotu maahan jo yli kolme vuotta. Organique on kasvojen ja vartalon kosmetiikkaa yli 17 vuotta valmistanut Puolasta lähtöisin oleva yritys, jonka tuotteissa on runsaasti luonnosta peräisin olevia ainesosia ja suurin osa tuotteista tehdään edelleen tarkasti käsityönä.


Voiteet, puhdistustuotteet ja öljyt hellivät aisteja värikkyydellä ja tuoksuilla. Kasvoille, vartalolle, hiuksille, käsille ja jaloille löytyy omat ihanat tuotteet, joista mm. yli 40 on vegaanisia.


Organiquen tuotteista löytyy varmasti hyviä häälahjaideoita!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut tarjoavat kävijöilleen häähuumaa ja elämyksiä kaikille aisteille! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme iloisesta Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä

Täältä löydät Love me do Autumn Fair -häämessujen näytteilleasettajalistan. Tutustu rauhassa ja ihastu Suomen laajimpaan hääyrityskattaukseen, joka on tarjolla 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohh the fun we're gonna have!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

SULA mallisto

03.10.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.

Olla Ehe Oy

12.09.2019

OLLA-ranneke - maailma suloisin kaasolahjaidea! Mitä kiitoslahjaksi kaasolle? Miten muistaa kaasoa ja bestmania? Näitä kysymyksiä minulle tuli vastaan useita kertoja sosiaalisessa mediassa erilaisissa häät-ryhmissä, sekä blogeissa kun vuosi takaperin suunnittelin omia häitäni. Huomasin, että tämä pieni mutta tärkeä asia häiden suuressa...