Beautyland

11.09.2019

Laajan palvelutarjonnan kauneushoitola! Beautyland sijaitsee Kirkkonummella, keskeisellä paikalla keskustan Ervastintiellä. 6 vuotta täyttävä Beautyland on erityisesti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin keskittyvä monipuolinen kauneushoitola - asiakkaita hoidetaan päästä varpaisiin!

Hoitolassa toimii kaksi kosmetologia, urheiluhieroja, ripsiteknikko, kestopigmentoija, akupunktio ja täyteainehoidot, joista vastaa koulutettu sairaanhoitaja. Meillä on isot, avoimet ja valoisat tilat, jotka sopivat erinomaisesti asiakastilaisuuksiin, polttareihin ja synttärijuhliin. Hoitoihin voit tulla myös ystävän kanssa - pääsette yhdessä arjen hemmotteluun.


Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöimme kasvo- ja vartalohoidot, sekä hieronnat asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuodenajat vaikuttavat hoitojen suosioon, mutta ehdottomia kestosuosikkeja ovat erilaiset geelilakkaukset, kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit sekä ripsienpidennykset. Beautylandissa tehdään upeita häämeikkejä -ja kynsiä, jotka suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä.
Beautylandissa toimii myös 25:ssä eri maassa myytävän laadukkaan Organique kosmetiikan maahantuonti ja tuotteita on tuotu maahan jo yli kolme vuotta. Organique on kasvojen ja vartalon kosmetiikkaa yli 17 vuotta valmistanut Puolasta lähtöisin oleva yritys, jonka tuotteissa on runsaasti luonnosta peräisin olevia ainesosia ja suurin osa tuotteista tehdään edelleen tarkasti käsityönä.


Voiteet, puhdistustuotteet ja öljyt hellivät aisteja värikkyydellä ja tuoksuilla. Kasvoille, vartalolle, hiuksille, käsille ja jaloille löytyy omat ihanat tuotteet, joista mm. yli 40 on vegaanisia.


Organiquen tuotteista löytyy varmasti hyviä häälahjaideoita!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2021! Johtuen huonontuneesta koronatilanteesta Suomessa ja maailmalla, olemme pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena päätyneet ratkaisuun, jossa joudumme siirtämään Love me do Autumn Fair 3.10.2020 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi 2.10.2021.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä ...

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.