a Paper Tale

11.09.2019

Ciao! Olen Claudia, Paper Talen perustaja, joka rakastaa askartelua ja kaikkea kaunista. Lämminverinen italialainen, joka asuu viileässä Helsingissä. Paper Tale sai alkunsa, kun muutama häitään suunnitellut ystäväni pyysi apuani somisteiden kanssa.

 Askartelimme yhdessä yksilöllisiä kutsuja ja koristeita. Sana lähti kirimään ja pian muutkin pyysivät minua suunnittelemaan heidän juhliensa ilmeen. Harrastuksestani tuli hiljalleen työ.

Tiedän kokemuksesta, miten ihanaa ja stressaavaa häiden suunnittelu voi olla. Yhdessä voimme toteuttaa hääunelmasi ja suunnitella kaikki juhliesi koristeet toiveidesi mukaisesti. Yksi työni upeimmista puolista on se, että voin etsiä uniikkeja materiaaleja ja luoda hääpareille heidän näköisensä, yksilöllisen kokonaisuuden. Rakastan uppotua maalaamaan ja nautin siitä, kun näen hääparin toiveiden täyttyneen.

Paperi, maali, värit ja tyyli. Teen kaikki Paper Talen kokonaisuudet käsin ja tarkkudella viimeistä yksityiskohtaa myöten. Voin räätälöidä juhliisi täysin oman designin toiveidesi pohjalta tai voimme valita suunnittelun pohjaksi mieleisesti ilmeen valikoimastani. Mitä valitsetkaan, täyteen kokonaisuuteen kuuluu kutsut, logo, ruokalistat, pöytänumerot, nimikortit, käsiohjelma, viukat ja riisikupit. Yllätä vieraasi luomalla kattava teema, joka toistuu kaikissa koriste-elementeissä!

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Love me do Winter Fair ohjelma tarjoilee satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttelyn ja -kilpailun kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia, kokonaisen juhlakattausmaailman inspiroivine ideoineen, hääpukuneuvontaa, ruokaa,...

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.