Rantaravintola
tarjoaa Anttolanhovin keittiömestarin, puhtaista raaka-aineista valmistamaa
lähiruokaa
Anttolanhovi
on jo vuosia panostanut eteläsavolaiseen ruokakulttuuriin ja paikallisilta
tuottajilta hankittuihin puhtaisiin raaka-aineisiin. Lihat noudetaan
yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja
juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös ruoka-annosten marjat ja sienet
poimitaan puhtaasta Saimaan alueen luonnosta.
Uutuutena,
Keittiömestarin menun kasvis-, liha-, kala- ja kasvisruoka-annosten lisäksi
Anttolanhovin Rantaravintola tarjoilee myös kiviarinauunissa paistettuja
pizzoja. Rantaravintolan
lisäksi Anttolanhovissa palvelee kaikilla mukavuuksilla varusteltu,
tunnelmallinen Kotaravintola tilauksesta, 20-60
henkilön ryhmille ympäri vuoden.