Anttolanhovi

11.09.2019

Anttolanhovi on ympärivuotinen monien mahdollisuuksien lomakohde Saimaan rannalla. Anttolanhovin ainutlaatuinen sijainti puhtaan luonnon keskellä, Saimaan rannan tuntumassa tarjoaa lepoa, rauhaa ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Majoitusvaihtoehtoja riittää

Majoitusvaihtoehtoina Anttolanhovissa ovat Rantahotelli, kaksikerroksiset Ranta- tai Rinnehuvilat, sekä rivitalomajoitus.

Korkealaatuiset Art&Desing-huvilat ovat monikäyttöisiä

Rinnehuvilat ovat Timo Leiviskän suunnittelemia, joista löytyy monipuolinen varustelutaso ja näköalat suoraan Saimaalle. Majoituksen lisäksi Rinnehuvilat on varusteltu sopimaan myös kokouskäyttöön. Paritaloiksi suunnitellut huvilat voi yhdistää keskenään 5 makuuhuonetta käsittäväksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa laajan 1-10 hlö:n majoituskapasiteetin.

Arkkitehti Emma Johanssonin suunnittelemilla Rantahuviloilla on nimensä veroisesti oma ranta ja laituri. Ekopuusta ja muista luonnonmateriaaleista rakennetuissa huviloissa luonto on erottamaton osa arkitehtuuria. Rantahuvilat ovat erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta soveltuvat erinomaisesti myös perheiden lomanviettopaikaksi sekä pienempien kokousten ja perhejuhlien pitopaikaksi.

Rantahotellissa monipuoliset majoittumistilat kaiken kokoisille seurueille

Rantahotellissa hotellihuoneiden lisäksi tiloissa toimivat myös Wellness Center ja Rantaravintola, joten hotellin kaikki palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä.

Rantaravintola tarjoaa Anttolanhovin keittiömestarin, puhtaista raaka-aineista valmistamaa lähiruokaa

Anttolanhovi on jo vuosia panostanut eteläsavolaiseen ruokakulttuuriin ja paikallisilta tuottajilta hankittuihin puhtaisiin raaka-aineisiin. Lihat noudetaan yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös ruoka-annosten marjat ja sienet poimitaan puhtaasta Saimaan alueen luonnosta.

Uutuutena, Keittiömestarin menun kasvis-, liha-, kala- ja kasvisruoka-annosten lisäksi Anttolanhovin Rantaravintola tarjoilee myös kiviarinauunissa paistettuja pizzoja. Rantaravintolan lisäksi Anttolanhovissa palvelee kaikilla mukavuuksilla varusteltu, tunnelmallinen Kotaravintola tilauksesta, 20-60 henkilön ryhmille ympäri vuoden.

Wellness Centeristä hyvinvointihoitoja

Anttolanhovin Wellness Centerin hierontahoidot, kosmeettiset hoidot, kasvo- käsi ja jalkahoidot, erilaiset kylvyt, suolahoitohuone ja monipuoliset hoitopaketit hemmottelevat kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen Wellness Center -tiimi auttaa asiakasta valitsemaan kaiken kattavasta hoitovalikoimasta sopivan hoidon.

Saimaan järviluonto tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Anttolanhovista löytyvät mm. Frisbeegolfrata, geokätköjä ja moneen tasoon soveltuvat ulkoilumaastot, niin Fatbike-pyöräilyyn, hiihtoon, kävelyyn, juoksuun kuin esimerkiksi retkiluisteluun. Saimaa tarjoaa myös monenlaiseen aktiviteettiin omat mahdollisuutensa. Anttolanhovista voikin vuokrata mm. kanootteja, soutuveneitä ja SUP-lautoja. Ulkoilman ystäville alueelta löytyvät myös lasten leikkikenttä, grillikatos ja nuotiopaikka.

Myös sisäliikkujat huomioitu

Liikuntasali tarjoaa hyvät sisäliikuntamahdollisuudet mm. joukkuepeleihin. Monikäyttöisessä liikuntasalissa järjestetään myös tanssi-iltoja. Allasosasto ja kuntosali täydentävät sisäliikuntamahdollisuuksia, luoden monipuoliset puitteet kaikentasoiseen liikuntaan.

Kokoukset ja juhlat

Anttolanhovi tarjoaa useita erityyppisiä kokoustiloja aina perinteisistä hotellikokouksista - luovuutta ruokkiviin huvilakokouksiin. Muuntautuvat ja nykyaikaiset tilat, illanviettomahdollisuudet, aktiviteetit ja elämykset sekä lähiruoka täydentävät kokouspalveluja.

Tilat löytyvät myös esimerkiksi hääjuhlalle ja intiimille perhejuhlalle. Isommalle juhlaseurueelle on vuokrattavissa yksityiskäyttöön Rantaravintola ja pienemmälle seurueelle persoonallinen Kotaravintola. Perhetilaisuuksia voidaan järjestää pienellä seurueella myös Art&Design -huviloissa, joihin on saatavilla ravintolapalvelut. Anttolanhovin kokenut henkilökunta auttaa myös tilaisuuksien suunnittelussa.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Suomen suurimmilla häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Love me do Winter Fair ohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa, mutta ohessa muutama makupala! Luvassa on satojen pukujen häämuotinäytöksiä, runsaasti hääaiheisia luentoja ja workshoppeja, joihin pääsee osallistumaan myös itse, omin käsin, Kaunein morsiuskimppu -näyttely ja kilpailu kymmenine hääkimppuineen, häämusiikkia,...

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

SULA mallisto

03.10.2019

Vuoden 2019 kotimaisen häämuotinäytöksen avaa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan ja Eero Hintsasen yhteinen SULA mallisto.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

Häähakemisto

17.09.2019

amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.

SOUP

12.09.2019

SOUP is a unique catering company based in Helsinki. We pride ourselves on creating beautiful food for beautiful occasions. Our delicious plant based food, with its focus on fresh and seasonal produce is served along with our vintage collection of tableware.

Kukkatehdas

12.09.2019

Kukkatehdas toteuttaa kukkaunelmia Uudellamaalla tilauspohjaisesti. Studiomme sijaitsee Leipätehtaalla Helsingissä. Jokaiset juhlakukat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, hääparin toiveiden mukaan.

Olla Ehe Oy

12.09.2019

OLLA-ranneke - maailma suloisin kaasolahjaidea! Mitä kiitoslahjaksi kaasolle? Miten muistaa kaasoa ja bestmania? Näitä kysymyksiä minulle tuli vastaan useita kertoja sosiaalisessa mediassa erilaisissa häät-ryhmissä, sekä blogeissa kun vuosi takaperin suunnittelin omia häitäni. Huomasin, että tämä pieni mutta tärkeä asia häiden suuressa...