Anttolanhovi

11.09.2019

Anttolanhovi on ympärivuotinen monien mahdollisuuksien lomakohde Saimaan rannalla. Anttolanhovin ainutlaatuinen sijainti puhtaan luonnon keskellä, Saimaan rannan tuntumassa tarjoaa lepoa, rauhaa ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Majoitusvaihtoehtoja riittää

Majoitusvaihtoehtoina Anttolanhovissa ovat Rantahotelli, kaksikerroksiset Ranta- tai Rinnehuvilat, sekä rivitalomajoitus.

Korkealaatuiset Art&Desing-huvilat ovat monikäyttöisiä

Rinnehuvilat ovat Timo Leiviskän suunnittelemia, joista löytyy monipuolinen varustelutaso ja näköalat suoraan Saimaalle. Majoituksen lisäksi Rinnehuvilat on varusteltu sopimaan myös kokouskäyttöön. Paritaloiksi suunnitellut huvilat voi yhdistää keskenään 5 makuuhuonetta käsittäväksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa laajan 1-10 hlö:n majoituskapasiteetin.

Arkkitehti Emma Johanssonin suunnittelemilla Rantahuviloilla on nimensä veroisesti oma ranta ja laituri. Ekopuusta ja muista luonnonmateriaaleista rakennetuissa huviloissa luonto on erottamaton osa arkitehtuuria. Rantahuvilat ovat erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta soveltuvat erinomaisesti myös perheiden lomanviettopaikaksi sekä pienempien kokousten ja perhejuhlien pitopaikaksi.

Rantahotellissa monipuoliset majoittumistilat kaiken kokoisille seurueille

Rantahotellissa hotellihuoneiden lisäksi tiloissa toimivat myös Wellness Center ja Rantaravintola, joten hotellin kaikki palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä.

Rantaravintola tarjoaa Anttolanhovin keittiömestarin, puhtaista raaka-aineista valmistamaa lähiruokaa

Anttolanhovi on jo vuosia panostanut eteläsavolaiseen ruokakulttuuriin ja paikallisilta tuottajilta hankittuihin puhtaisiin raaka-aineisiin. Lihat noudetaan yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös ruoka-annosten marjat ja sienet poimitaan puhtaasta Saimaan alueen luonnosta.

Uutuutena, Keittiömestarin menun kasvis-, liha-, kala- ja kasvisruoka-annosten lisäksi Anttolanhovin Rantaravintola tarjoilee myös kiviarinauunissa paistettuja pizzoja. Rantaravintolan lisäksi Anttolanhovissa palvelee kaikilla mukavuuksilla varusteltu, tunnelmallinen Kotaravintola tilauksesta, 20-60 henkilön ryhmille ympäri vuoden.

Wellness Centeristä hyvinvointihoitoja

Anttolanhovin Wellness Centerin hierontahoidot, kosmeettiset hoidot, kasvo- käsi ja jalkahoidot, erilaiset kylvyt, suolahoitohuone ja monipuoliset hoitopaketit hemmottelevat kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen Wellness Center -tiimi auttaa asiakasta valitsemaan kaiken kattavasta hoitovalikoimasta sopivan hoidon.

Saimaan järviluonto tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Anttolanhovista löytyvät mm. Frisbeegolfrata, geokätköjä ja moneen tasoon soveltuvat ulkoilumaastot, niin Fatbike-pyöräilyyn, hiihtoon, kävelyyn, juoksuun kuin esimerkiksi retkiluisteluun. Saimaa tarjoaa myös monenlaiseen aktiviteettiin omat mahdollisuutensa. Anttolanhovista voikin vuokrata mm. kanootteja, soutuveneitä ja SUP-lautoja. Ulkoilman ystäville alueelta löytyvät myös lasten leikkikenttä, grillikatos ja nuotiopaikka.

Myös sisäliikkujat huomioitu

Liikuntasali tarjoaa hyvät sisäliikuntamahdollisuudet mm. joukkuepeleihin. Monikäyttöisessä liikuntasalissa järjestetään myös tanssi-iltoja. Allasosasto ja kuntosali täydentävät sisäliikuntamahdollisuuksia, luoden monipuoliset puitteet kaikentasoiseen liikuntaan.

Kokoukset ja juhlat

Anttolanhovi tarjoaa useita erityyppisiä kokoustiloja aina perinteisistä hotellikokouksista - luovuutta ruokkiviin huvilakokouksiin. Muuntautuvat ja nykyaikaiset tilat, illanviettomahdollisuudet, aktiviteetit ja elämykset sekä lähiruoka täydentävät kokouspalveluja.

Tilat löytyvät myös esimerkiksi hääjuhlalle ja intiimille perhejuhlalle. Isommalle juhlaseurueelle on vuokrattavissa yksityiskäyttöön Rantaravintola ja pienemmälle seurueelle persoonallinen Kotaravintola. Perhetilaisuuksia voidaan järjestää pienellä seurueella myös Art&Design -huviloissa, joihin on saatavilla ravintolapalvelut. Anttolanhovin kokenut henkilökunta auttaa myös tilaisuuksien suunnittelussa.

Tervetuloa  Love me do -häämessuille

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin saat tuoreimmat uutiset tulevista tapahtumista ja pääset tapahtumiin VIP-jonon kautta!  Follow us on facebook & instagram and get the latest news! Ohh the fun we're gonna have!

Tervetuloa jälleen Suomen suurimmille häämessuille! Helsingin Kaapelitehtaalla on luvassa lähes 150 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta sekä huikeaa häähuumaa Love me do:n tyyliin!

Suomen suurimmilla häämessuilla riittää näettävää, koettavaa ja hääinspiraatiota jokaiseen makuun. Messuovet avataan lauantaina 21.1.2023 klo 10:00 ja suljetaan jälleen häähuumakimalteiden laskeuduttua klo 17:00. Sunnuntaina 22.1.2023 olemme avoinna 10-16. Muistathan lukea vinkkimme täyspainoiseen häämessukokemukseen täältä.

Nauti häämessuista kaikilla aisteilla ja ota haltuun muutama messuvinkki mahdollisimman hyvän häämessukokemuksen saavuttamiseksi!

Stailatut kuvaukset kotimaisen häämuodin ja -tyylin yhteistyönä OSA 1 Vuoden hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun Yleisöäänestyksen voittaja on vastuullisia hääpukuja laadukkaista vintage-pitseistä sekä muista ekologisista kankaista valmistava Laura Hyvi. Koska vuonna 2020 ei varsinaista kilpailun finaalinäytöstä voitu pandemiatilanteesta johtuen...

Maanantaina 15.3. juhlistetaan kotimaista häämuotia somessa! Pandemiatilanteesta johtuen emme ole päässeet pitämään fyysisiä messuja, emmekä sitä myöten myöskään Vuoden Hääpukusuunnittelija 2020 -kilpailun finaalia. Haluamme kuitenkin nostaa esiin upeaa kotimaista osaamista ja siitä lähti ajatus kotimaisen häämuodin päivästä. Tällä kertaa se...

Suomen suurimmat häämessut pidetään seuraavan kerran tammikuussa 2022! Koronatilanteesta johtuen olemme viranomaismääräysten mukaisesti joutuneet siirtämään Love me do Autumn Fair 2021 tapahtuman eteenpäin pidettäväksi vuonna 2022.

Tähän artikkeliin on kerätty tietoa hääpareille vihkimiseen ja häiden sunnitteluun sekä niiden järjestämiseen poikkeusaikana. Tiedot on kerätty eri viranomais- ja asiantuntijalähteistä sen tiedon mukaan, mikä sillä hetkellä on ollut voimassa.

Kuohujuomat kruunaavat juhlan! Kuohujuoma kuuluu olellisena osana juhlaan. Perinteisellä ja kaikkien tuntemalla Henkell Trockenilla on pitkät perinteet. Saksalainen kuohuviini on kauniin vaaleankeltainen, sen kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää, omenaa ja hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä.

amoriini.com

09.01.2020

Osallistu messuilla ihaniin arvontoihin! amoriini.com on kattava Häähakemisto satoine hääyrityksineen ja Suomen vanhin, vuonna 2001 perustettu online-hääopas, joka tarjoaa ideoita ja vinkkejä hääjuhlien toteutukseen budjetista huolimatta.