Virtuaaliset häämessut 12-14.6.2020

10.06.2020

Tapahtuma on pättynyt! Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja virtuaalisessa tapahtumassa vierailleille - niin hääpareille, alan yrityksille, häistä kiinnostuineille kuin alan asiantuntijoillekin. Teitä oli aivan valtava määrä

Suomen ensimmäisillä virtuaalisille messuilla vierailija saattoi seikkailla aidosti virtuaalisessa messumaailmassa! Love me do - in the AIR oli tuottoa tavoittelematon pilottihanke, virtuaalinen häämessutapahtuma, joka järjestettiin alan yritysten tukemiseksi ja hääparien iloksi. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Taikalyhty Oy sekä Hääideasivusto amoriini.com.

Tapahtuma kolmella alustalla

Virtuaalinen messumaailma: In the AIRilla kävijä pääsee tutustumaan oikeaan virtuaaliseen messumaailmaan, joka on rakennettu virtuaalisesti Senaatintorille Helsinkiin. Messuosastoilta löytyy erilaisia messutuottteita, upeita tarjouksia, ihania arvontoja, kuva- ja inspiraatiogallerioita sekä esittelyvideoita - mitä kukin yritys onkaan omalle osastolleen valinnut. Monilla osastoilla voi myös keskustella yrityksen edustajan kanssa mesen kautta. Paikalla on mm. Hääpukuneuvonnan hääpukuasiantuntija Tiina Rauhala, jolta voit kysyä mieltä askarruttavista hääpuvun valintaan liittyvistä asioista ja tutustua samalla usean eri hääpukumalliston ihaniin pukuihin, niin itse osastolla kuin linkitysten kautta. Lue ohjeet virtuaalisessa maailmassa liikkumiseen hieman alempaa. Virtuaalinen messumaailma on kuin onlinepeli, joten anna sen latautua kunnolla ennen kun lähdet liikkeelle - tähän menee minuutista muutamaan, yhteyksistäsi riippuen.

In the AIR live: Toisena alustana teille tarjoillaan perjantaina 12.6.2020 klo 12-18 livelähetys suoraan hurmaavan Villa Ivan Falinin miljööstä. Luvassa on todella ihania juttuja koko päivän, melkein non stop! Livelähetyksessä tapaat mielenkiintoisia ihmisiä alan asiantuntijoista hääbloggaajiin, kuulet hääaiheisia infoja, Mirva Saukkola kertoo hää- ja juhlaetiketistä, näet häämuotinäytöksen, hääkampausten valmistusta sekä miesten pukeutumisvinkkejä, pääset ihailemaan hääkakkupöydän somistusta ja jopa morsiussaunan lauteille herraseurassa kuulemaan morsiussaunonnan perinteistä - vain muutaman mainitaksemme!

In the AIR some: Kolmannella alustalla, koko viikonlopun ajan, somessa tarjoillaan jatkuvasti nähtävää. On hääpukunäytöksiä, joiden takana yhteistyökumppaneineen on Hääkampaus 2020 -kilpailun voittaja Ida Kolari, kukkaworkshoppia, jossa voit opetella sitomaan itse heittokimpun Vuoden Hääfloristi Maria Hämäläisen ja näyttelijä Juha Veijosen kanssa, wine tasting ja hääviiniopastusta, hääkakkuinfoa, terveisiä Islannista erilaisesta häämatkasta haaveileville, vinkkejä hääohjelmiin, tietoiskuja vihkisormuksen valinnasta, materiaaleista ja myyteistä, voit osallistua uuden morsiuspäähineen suunnitteluun ja sen vision toteutumiseen, tarjolla on musiikkia, ohjattuja leikkituokioita lapsille, hääkauneusvinkkejä ja niin paljon muuta kaikkea tosi ihanaa!

Kaikki ohjelmat löytyvät tämän julkaisun lopusta sekä Fb Eventistä Love me do in the AIR - Virtuaalinen häätapahtuma

Virtuaalisessa messumaailmassa liikkuminen

Koska kyseessä on virtuaalinen maailma, ei kotisivut, messuilla kannattaa vierailla tietokoneella tai tabletilla. Selaimet, jotka tukevat virtuaalista alustaa: Chrome, Firefox ja *Safari. Internet Explorer ei valitettavasti tue alustaa, joten messumaailma ei sillä toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Mobiililla voi vierailla messumaailmassa (pidä puhelin vaakatasossa), mutta messumaailma on raskas ja suuri alusta mobiilille (esim. Samsung ei tue), joten kaikkien herkkujen nauttimisen ja helpomman liikkumisen nimessä suosittelemme vahvasti käyttämään tietokonetta messumaailmassa liikkumiseen. Virtuaalinen messumaailma on kuin onlinepeli, joten anna sen latautua kunnolla ennen kun lähdet liikkeelle - tähän menee minuutista muutamaan, yhteyksistäsi riippuen.

Yleisesti

Käytössäsi on aakkostettu osastoluettelo, josta voit lentää milloin tahansa mille tahansa osastolle tai messualueen erikoiskohteelle. Luettelo löytyy vetovalikosta, joka aukeaa näkymän oikeasta alakulmasta, siis valkoinen nuoli mustalla alustalla. Samasta ikonista aukeaa ? (ks kuva alla) josta löydät liikkumista helpottavia vinkkejä sekä nuppipäinen aaltosauva, jota klikkaamalla voit lennellä ympäri toria kietoajelumaisesti!

Kysymysmerkistä aukeaa vinkit tehokkaaseen liikkumiseen virtuaalisessa messumaailmassa.

Osastojen aarteet

Kullakin osastolla on erilaisia funktioita. Käytämme mallina Hääpukuneuvonnan osastoa, jolla niitä on useita.

Painikkeet

★ (tähti): messutarjouksia, -tuotteita ja -arvontoja
i: yrityksen kotisivut tai edustus
Aaltoikoni (keltaisen puhelimen tai henkilön yhteydessä): meseyhteys yritykseen.
Some/muut ikonit: tunnisteen mukaisesti

Lisäksi osastoilla ja messualueella on erilaisia screenejä, joilla voi katsella esittely- ja inspiraatiovideoita sekä kuvagallerioita. Päälavalla voi katsella livelähetystä.

Saat kunkin yrityksen messutuotteita, -tarjouksia ja arvontoja kätevästi yhden näkymän ikkunaan klikkaamalla kullakin osastolla olevaa sormuksen ★ tähteä!

Tässä ihastellaan Karhujään osaston seinäscreeniltä löytyvän, pop-up -ikkunaan aukeavan videon jäätuotteita, kuten personoituja jääpaloja, joita voi tilata vaikkapa hääparin nimikirjaimilla!

Salaisia ja viihteellisiä paikkoja

Messualueella on kaksi salaista aluetta. Ehkäpä löydät ne ja ratkaiset miten niiden vahti päästää sinut sisälle.. Sisälle päässeiden kesken arvotaan VIP-lippupaketteja tuleville Suomen suurimmille häämessuille Kaapelitehtaalla Helsingissä!

Vieraile myös virtuaalimessujen viihdeareenalla, jossa voit kuunnella ja buukata esiintyjiä juhliinne!

Kuva on otettu rakennusvaiheesta 11.6.2020.

Pari vinkkiä, darlings!

- Virtuaalinen messumaailma on kuin onlinepeli. Anna sen latautua kunnolla ennen kun lähdet liikkeelle - tähän menee minuutista muutamaan, yhteyksistäsi riippuen.
- Tutustu osastojen tarjontaan ajan kanssa! Kullakin osastolla on erilaisia funktioita ja täppiä, joita klikkaamalla saat auki erilaisia ominaisuuksia.
- Seikkaile, seikkaile, seikkaile! Virtuaalimaailmassa on yllätyksiä ja pientä hupailuakin, ehkä löydätkin salahuoneita.. ihan sieltä torilta.. jos löydät, saatat voittaa VIP-lippuja Suomen suurimmille häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalla 2020 ja 2021!
- Käy kuuntemassa ja katsomassa messujen viihdeareenalla mitä hääartistibuukkaamossa teitä odottaa! Mukana on mm. monesta mediasta tuttu juontajamme Kristoffer Ignatius ja Euroviisufinalisti 2020 Catharina Zühlke sekä monissä häissä juhlakansaa ilahduttaneita artisteja, joita voi buukata myös omiin juhliin!
  Ole maltillinen. Tämä on tuottoa tavoittelematon pilottihanke, tehty täydestä sydämestä parhaamme mukaan, ihmisten iloksi ja hyvän mielen tuojaksi.

Love me do - in the AIR

Virtuaalisessa messumaailmassa Senaatintorilla mukana olivat

Anette Ahokas Design
Annalan Talli
Ateljee Aaria
Au3 Kultasepät
Bilebändi Ruby
Calligraphen Oy
Catharina Zühlke
Change Lingerie
Chérie
Design Sinivuokko
Duo E. Alavillamo
Duo Miska&Manni
Faber Art
Gasell GP
Hairstylist Ida Kolari
Hanna K Design & Jewellery
Heili Bridal Oy
Helsinki Event Designer
Home in Garden
Hääideasivusto amoriini.com & Häähakemisto
Hääpukuneuvonta
Häät-lehti & Häät.fi
Ice Adventures
Iloveparty
Juhlaviihde Mäntyset
Juli & Ode
Kajo 5
Karhujää Oy
Kas Catering Vantaa
Kauneusgalleria Pink Fairies
Kirkkohäät
Kotiseututalo Påkas
Kultajousi
Kultaseppä Kulmala
Kultaseppä Petri Pulliainen
Kultasepänpaja Eveliina Karhio
Kuopion Pukuliike Fauna
Lasten Juhlat
Lavem.net
Love me do
Make-up Tanja Warjonen
Miesten Pukuhuone
Miraque Group Oy
Niinatar
Parturi-Kampaamo Studio83
Penttala Floral Design
Petri Mast Photography
Pinja Inka
Ravintola Harmooni
Ravintola Tammisto
S-Saniainen
Salon Bella Pelo
Seremoniamestari Kristoffer Ignatius
Sonjasphoto
Tarinakoru
Taulun Kartano
The Art of Cakes
Tiina Somersuo Oriflame
Toscanan Tuuli
Vadelma Catering
Valkoinen Kreivitär
Vantaan Astiavuokraamo Oy
Vauhtifarmi
Victoria & Vincent
Viivi N. Media
Villa Hannus
Villa Ivan Falin
Villisilkki
Virtuaalimessut
Z Music Oy
Zanna
Zazabella
Zoja Experience & Wines

sekä lukuisia muita yrityksiä ja asiantuntijota somen ja liven puolella

Messuohjelmat

Virtuaaliohjelma

Kaikki ohjelmat olivat nähtävissä tapahtuman facebook-eventin kautta, ellei toisin mainittu
Katsojat saivat esittää kysymyksiä liven aikana, kun ohjelmassa mainittiin Q&A

Perjantai

Love me do:n oma livelähetys Villa Ivan Falinista klo 11:45-18:00

11:15 Heili Bridal: Morsiuspäähinetrendit kaudelle 2020-2021 - Instagram Live @heilibridal
Katsaus kiinnostavimpiin ja inspiroivimpiin morsiuspäähinetrendeihin maailmalta. Millaisia huntuja, hattuja ja koristeita kansainväliset morsius- ja muotialanjulkaisut ovat nostaneet tuleviksi trendeiksi, ja mitä Heili Bridalin trendinenät ovat nuuskineet.

11:45 Love me do:n livelähetys alkaa! Vinkit päivän ohjelmaan & Villa Ivan Falinin esittely - LMD Live

12:00 Toscanan Tuuli: Häiden järjestäminen Italiassa Q&A - Instagram Live @toscanantuuli
Toscanan Tuulen ihana Mari kertomassa mm. hääjärjestelyistä Italiassa yleisesti, millaisia häitä ensi vuodelle järjestetään, ym. kuulumisia kentältä!

12:15 Haastattelussa Petri Mast - häävalokuvauksen Q&A - LMD Live

13:00 The Art of Cakes: Kakkupöydän somistus ja kakunleikkauksen niksit & Q&A - ARVONTA! - LMD Live. The Art of Cakesin taitava Sonja Crockford somistaa kakkupöytää erilaisilla vaihtoehdoilla ja neuvoo kakunleikkauksen niksejä.

13:30 Gasell GP:n Petri Palovaara keskustelemassa miesten juhlapukeutumisesta & Q&A - LMD Live

14:00 Vihki-infoa ja vertaistukea - LMD Live

Pappi Henri Järvinen vastaamassa kysymyksiin vihkiasioista, sekä Mon Revê d'Amour -blogin Sarah, Vuoden Hääblogin 2020 Minttupersikoita & proseccoa Sissi, sekä Metallipäät menee naimisiin -blogin Sanna keskustelemassa 'häiden kriisivuoden' tuomista haasteista ja ratkaisuista.

14:30 Helsinki Event Designer: Kuka on hääsuunnittelija? Q&A. Mihin hääsuunnittelijaa oikeasti tarvitaan? Hääsuunnittelu vie keskimäärin 700 tuntia ja koostuu parhaimmillaan 60 eri osa-alueesta ja ainoastaan hääsuunnittelija tietää tämän kokonaisuuden sekä kaikki mahdolliset kompastuskivet matkan aikana -️ Livestream FB & IG kautta @helsinkieventdesigner sekä Love me do in the AIR -eventissä.

14:30 Heili Bridal: Infinity-mekon solminta - Instagram Live @heilibridal
Iida neuvoo, kuinka solmitaan 5 erilaista infinity-mekkomallia ja mitä tykötarpeita tyylit vaativat: hihallinen, olkaimeton, yksiolkaiminen... Toivo malleja liveen Heili Bridalin instagramissa!

15:00 Hääkauneuden ajankohtaiset trendit - ARVONTA! - LMD Live
Parturikampaaja Tanja Argillander Studio83:sta tekee näytösmallin kampausta, mukana kommentoimassa ajankohtaisia trendejä Tyyli.comin Anne Teräväinen & näytöstuottaja, stailisti Heidi Sjöberg. Hääkampauksien ja häämeikin Q&A

15:30 Moderni juhlaetiketti - kirjailija, muotiasiantuntija Mirva Saukkola Q&A - ARVONTA! - LMD Live
Mitä kannattaa mainita kutsussa? Miten teen pöytäkartan? Saako päivällä käyttää smokkia? Kysymyksiä ja vastauksia juhlaetiketistä, modernisti

16:00 Vuoden Hääpukusunnittelija 2020 -kilpailun finalistien julkistaminen - LMD Live
Kilpailusta puhumassa tuomaristosta Love me do:n vastaava tuottaja Nonna Sjöberg, muotiasiantuntija Mirva Saukkola, muotisuunnittelija Mert Otsamo & Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019 Terhi Löfman Ateljee Aariasta
FINALISTIEN ESITTELYVIDEOT KESKUSTELUN LOPUSSA!

16:45 Morsiussaunontaperinteet - ARVONTA! - LMD Live
Villa Ivan Falinin rantasaunan lauteilla komeita miehiä kertomassa morsiamen saunottamisesta, ihana, maamme vanhin polttariperinne.

17:00 Helsinki Event Designer: Kaasojen ja bestmanien roolit? Q&A - Workshop Zoom.us
Jokaiselle kaasolle ja bestmanille on olemassa oma roolinsa häissä. Tule osallistumaan workshoppiin, jossa avataan nämä tehtävät! Osallistuminen maksutonta! - Zoom-linkki ilmoitetaan n. 30 min ennen workshopin alkua @helsinkieventdesigner facebookissa ja instagramissa

17:00 Zoja Experience & Wines: Näin avaat viinipullot ja kuohuvat ammattimaisesti
How to Wine? Vuosien tapahtumajärjestämisen ja sommelierin otteella Soja esittelee kuinka taklata häähumussa viinihetket ennen häitä, niiden aikana ja jälkeen. Sojan rennossa otteessa pääsette aina 15min tehokkaan hetken myötä tutustumaan lisää viineihin; sekä lähdette viini-livestä luovempina, rohkeampina ja valmiimpina taklaamaan omat unelmat hääjärjestelyissä. Facebook Live Zojan omalla sivulla @zojaexperience sekä Love me do in the AIR -eventissä.

17:15 Viivi N. Media: Mitä kannattaa kysyä valokuvaajalta kun tapaatte, ja miten tehdä valinta Q&A - Instagram Live @viivinmedia

17:30 Love me do in the AIR - häämuotinäytös - LMD Live

18:00 Love me do:n oma livelähetys päättyy, vinkkejä tulevasta ohjelmasta - LMD Live

18:15 Kultaseppä Petri Pulliainen: Erikoismateriaalit, 316L teräs ja Damascusteräs
Mielenkiintoinen video korujen erikoismateriaaleista - Facebook

Ensiesitys Pulliaisen omalla sivulla @goldsmithpetripulliainen sekä Love me do in the AIR -eventissä.

18:30 Miraquen magneettiripsilive Q&A - ARVONTA!
Miraquen ihana Riikka Pääkkö esittelee erilaisia magneettiripsiä ja niiden asennustekniikoita - Facebook Live Miraquen omalla sivulla @miraquemagneettiripset sekä Love me do in the AIR -eventissä.

19:00 Zoja Experience & Wines: Ruoka - check, mutta miten valita viinit kaikkien vieraiden makuun?
Facebook Live Zojan omalla sivulla @zojaexperience sekä Love me do in the AIR -eventissä.

Lauantai

10:30 FB: Lasten Juhlat: Ohjattu hääaiheinen leikkituokio 4-8 vuotiaille
Vanhempien viikonlopun vapaahetki! Mukana jumppaa, tarinankerrontaa ja leikkiä villeille viikareille ja pirteille prinsessoille. Facebook Live Lasten Juhlat omalla sivulla @haapalvelulastenjuhlat sekä Love me do in the AIR -eventissä.11:00 Love me do:n aamulive, päivän ohjelmavinkit ja arvonta - LMD Live

11:15 Helsinki Event Designer: Hääpäivän aikataulut Q&A
Hääpäivän aikatauluissa menee aina jotain pieleen. Mutta ei hätää! Tule kuuntelemaan vinkit siitä, mitä ehdottomasti kannattaa ottaa huomioon. -️ Livestream FB & IG kautta @helsinkieventdesigner sekä Love me do in the AIR -eventissä.

11:15 Heili Bridal: Osallistu uuden morsiuspäähineen suunnitteluun ja näe, kuinka visio toteutuu! - Instagram Live @heilibridal
Love me do in the AIR -messuja edeltävällä viikolla seuraajamme pääsevät luomaan instagramissa unelmien morsiuspäähineen silkkikukilla. Interaktiivisesti suunniteltu päähine toteutetaan Heili Bridalin instalivessä. Näe, kuinka kangas taipuu kukiksi ja kerro, miltä sinun unelmien morsiusasusteesi näyttää!

11:45 Kauneusgalleria Pink Fairies: Morsiamen ihonhoito ja kestävä juhlameikki
Facebook Live Kauneusgallerian omalla sivulla @Kauneusgalleriapinkfairies sekä Love me do in the AIR -eventissä.

12:00 Kultajousi: Vihkitimanttien valinta
Jenna Ruohola haastattelee Kultajousen timanttilähettiläs Emmiä Kultajousen timanttisormusvalikoimasta, mm. millaisia seikkoja tulisi ottaa huomioon vihkisormusta valittaessa - Facebook Ensiesitys Love me do in the AIR -eventissä.

12:30 Helsinki Event Designer: Vuoden hääaikataulut Q&A - Workshop Zoom.us
Mitä tulisi tehdä missäkin järjestyksessä? Tule osallistumaan workshoppiin, jossa avataan hääaikataulujen järjestystä.
- Zoom-linkki ilmoitetaan n. 30 min ennen workshopin alkua @helsinkieventdesigner facebookissa ja instagramissa

12:30 Kultaseppä Petri Pulliainen: Erikoismateriaalit, Zirkonium ja mustat pinnoitteet
Mielenkiintoinen video korujen erikoismateriaaleista - Facebook Ensiesitys Pulliaisen omalla sivulla @goldsmithpetripulliainen sekä Love me do in the AIR -eventissä.

13:00 Home in Garden: Heittokimppu-workshop, tähtioppilaana näyttelijä Juha Veijonen
Tule mukaan tekemään häihisi heittokimppu Vuoden hääfloristi Maria Hämäläisen johdolla. Tähtioppilaana mukana kanssanne näyttelijä Juha Veijonen. Tilaa ennakkoon DIY-heittokimppu, joka sisältää niittymäisen heittokimpun materiaalit, mm. puutarharuusua ja eukalyptusta. DIY-setin tilaukset suoraan home@homeingarden.fi viimeistään torstaina 11.6. DIY-paketin hinta 27€ sis. toimituksen kotiin PK-seudulla perjantaina 12.6. Katseluosallistuminen on tietenkin maksutonta!
Facebook Live Home in Gardenin omalla sivulla @homeingarden sekä Love me do in the AIR -eventissä.

13:30 IG: Heili Bridal: Kaikki laahuksista - Instagram Live @heilibridal Q&A
Tunnin tietoisku laahuksista: onko valssilenkille vaihtoehtoja, voiko laahus olla irrotettava, mitä tarkoittaa katedraalilaahus ja kuinka laahuksen kanssa liikutaan? Lähetä kysymyksiä etukäteen tai kysy Heili Bridalilta livessä!

14:00 Justin Alexanderin pääsuunnittelija Tony Mentel Instagram Livessä Love me do:n näytöstuottaja Heidi Sjöbergin kanssa juttelemassa häämuodista - @lovemedofi - LMD Live

14:00 Tiina Somersuo Oriflame: Morsiamen kauneudenhoito ja hääpäivään valmistautuminen - ARVONTA!
- Facebook Ensiesitys Love me do in the AIR -eventissä

14:00 Zoja Experience & Wines: Viinimatikkaa ja juhlajuomien tilaaminen
Facebook Live Zojan omalla sivulla @zojaexperience sekä Love me do in the AIR -eventissä.

14:30 Hääpukuneuvontaa Tiina Rauhala: Hääpuvun valinta, vaikeaa vai helppoa? Q&A - Instagram Live @lovemedofi - LMD Live
Ihana Tiina auttaa morsiamia hääpuvun valinnassa, sekä neuvoo tärkeimmät perusasiat kuinka löytää unelmien hääpuku.

15:00 Juhlaviihde Mäntyset & Madafakin Marketer: Kiitosvideo
Mahtavasti editoitu 1 minuutin mittainen video voi toimia kutsuna, neuvoa hääinfot tai kiittää vieraita ikimuistoisesta päivästä! Tsekkaa tällaisen videon arvonta @madafakinmarketer omalta sivulta! - Facebook Ensiesitys Love me do in the AIR -eventissä

15:15 Suvi Helmi Photography: Huomenlahjakuvaus Q&A
Valokuvaaja Suvi Mikkanen kertoo ja vastaa kysymyksiin huomenlahja- ja boudoir-kuvauksista, miten kuvaus voi olla ihana itsetunnon vahvistus ja kuinka kuvaukset käytännössä tapahtuvat - Facebook Live.

15:30 Kultaseppä Petri Pulliainen: Kultasepänalan isoimmat myytit, totta vai tarua?
Kultaseppien superman Petri Pulliainen kertoo salaisuuksia koruista ja niiden teettämisestä - Facebook Ensiesitys Pulliaisen omalla sivulla @goldsmithpetripulliainen sekä Love me do in the AIR -eventissä.

16:00 Lasten Juhlat: Ohjattu hääaiheinen leikkituokio 4-8 vuotiaille
Vanhempien viikonlopun vapaahetki! Mukana jumppaa, tarinankerrontaa ja leikkiä villeille viikareille ja pirteille prinsessoille. Facebook Live Lasten Juhlat omalla sivulla @haapalvelulastenjuhlat sekä Love me do in the AIR -eventissä.

16:15 Hanna K Design & Jewellery: Uniikkisormuksen valmistusprosessi
Taitavan Hannan videossa voit tutustua siihen, kuinka uniikkisormus valmistetaan alusta loppuun. - Facebook Ensiesitys Love me do in the AIR -eventissä

16:30 Zoja Experience & Wines: Viinipohjaisen alkudrinkin teko: Klassisen kuohuvan trendikäs vaihtoehto!
Facebook Live Zojan omalla sivulla @zojaexperience sekä Love me do in the AIR -eventissä.

17:00 DOO.YOU? Livehäämuotinäytös
Tule seuraamaan kesän ihaninta häämuotinäytöstä Wanhasta Satamasta omalta kotisohvaltasi! Näytös toteutetaan suomalaisten pienyrittäjien yhteistyönä. Näytöksen kampaukset toteuttaa Love me do Hääkampaus 2020 -voittaja Ida Kolari Velvet-kampaamosta. Upeassa näytöksessä yhteistyössä: hääpuvut by Katariina, miesten puvut Turo 1938, lokaatio Wanha Satama, valokuvaus NxXM Foto, makeup Tanja Warjonen, korut Korkeila, kukat Viherpalvelu Greenhome, hiukset Ida Kolari & hiustuotteet KEVIN.MURPHY/ Frameda
- Facebook Live Kevin.Murphyn omalla sivulla @kevinmurphyfin sekä Love me do in the AIR -eventissä.

17:00 Toscanan Tuuli: Minnan livelähetys Toscanasta Q&A - Instagram Live @toscanantuuli
Toscanan Tuulen Minna livelähetyksessä Toscanasta. Agritusmot ja juhlapaikat ovat auki taas, elämä jatkuu!

17:30 Hääbändi Kajo 5 & lauantai-illan rakkausmusaa
- Facebook Ensiesitys Kajo 5 omalla sivulla @kajo5band sekä Love me do in the AIR -eventissä.

18:00 Love me do:n päivän päätöslive, sunnuntain ohjelmatärpit ja arvonta! - LMD Live

18:15 Helsinki Event Designer: Viimeiset trendit hää-alalla Q&A
Mitkä ovat antitrendit tällä hetkellä? Mikä on jo vanhaa ja mennyttä? Kannattaako trendejä seurata? Tule kuuntelemaan vinkit näistä aiheista ja tee päivästäsi kaunis ja ikimuistoinen -️ Livestream FB & IG kautta @helsinkieventdesigner sekä Love me do in the AIR -eventissä.

19:00 Helsinki Event Designer: Miten järjestää budjettihäät? Q&A - Workshop Zoom.us Onko edes mahdollista järjestää häät jos taskussa on vain 2000 euroa? Kyllä on! Tule osallistumaan workshoppiin, jossa avataan budjettihäiden salat - Zoom-linkki ilmoitetaan n. 30 min ennen workshopin alkua @helsinkieventdesigner facebookissa ja instagramissa

Sunnuntai

10:30 Lasten Juhlat: Ohjattu hääaiheinen leikkituokio 4-8 vuotiaille
Vanhempien viikonlopun vapaahetki! Mukana jumppaa, tarinankerrontaa ja leikkiä villeille viikareille ja pirteille prinsessoille. - Facebook Live Lasten Juhlat omalla sivulla @haapalvelulastenjuhlat sekä Love me do in the AIR -eventissä.

10:45 Love me do:n aamulive, päivän ohjelmavinkit ja arvonta - LMD Live

11:00 Viivi N. Media: Livekeskustelu hääkuvauksesta, ja miten kokea olosi mukavaksi kameran edessä Q&A - Instagram Live @viivinmedia

11:30 Kultaseppä Petri Pulliainen: Sormuksen koon valitseminen
- Facebook Ensiesitys Pulliaisen omalla sivulla @goldsmithpetripulliainen sekä Love me do in the AIR -eventissä.

12:00 Penttala Floral Design: Kysy ja kummastele kukkia! Q&A - ARVONTA!
Floristi Minna Penttala vinkkaa kesäisten kukkien käytössä ja vastaa kukkiin liittyviin kysymyksiin sunnuntain FB-livessä. Milloin niitä pioneita oikein saa? Miksi jotkut kukat ovat kalliimpia kuin toiset? Mikä ihme siinä morsiuskimpussa maksaa? Ja pitääkö olla kukkia ylipäänsä? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen kuulet vastaukset, kun liityt mukaan. Minnalle voit myös lähettää kysymyksiä etukäteen minna@penttalafloral.fi. Jutustelun ja kysymysten lomassa Minna tekee kesäisen pöytäkukkakoristelun ja antaa neuvoja luonnonmateriaalin käyttöön. Tervetuloa mukaan kukkien lumoavaan maailmaan! HUOM! Livessä arvotaan unelmien morsiuskimppu yhdelle onnekkaalle (arvo 160€), arvontaan voi osallistua aiemmassa postauksessa Penttala Floral Designin facebook-sivuilla.
- Facebook Live Penttala Floral Designin omalla sivulla @PenttalaFloralDesign sekä Love me do in the AIR -eventissä.

12:30 Niinatar - ARVONTA!
Kurkista Niinattaren upean morsiuspukuliikkeen kulissien taakse ja näe tämän hetken kauneimpia hääpukuja!
- Facebook Ensiesitys Niinattaren omalla sivulla @Niinatar.fi sekä Love me do in the AIR -eventissä.

12:45 Korkeila Jewellery: Mitä ovat laboratoriotimantit?
Eettisten laboratoriotimanttien suosio on kasvussa niiden positiivisten seikkojen mm. ympäristöystävällisyyden johdosta ja ovat vaihtoehtoehtona luonnontimanteille. Katso Marika Korkeilan @korkeilajewellery videoesitys laboratoriotimanteista ja tiedät enemmän.
- Facebook Ensiesitys Korkeilan omalla sivulla @korkeilajewellery sekä Love me do in the AIR -eventissä.

13:00 DOO.YOU? Livehäämuotinäytös
Tule seuraamaan kesän ihaninta häämuotinäytöstä omalta kotisohvaltasi! Näytös toteutetaan suomalaisten pienyrittäjien yhteistyönä. Näytöksen kampaukset toteuttaa Love me do Hääkampaus 2020 -voittaja Ida Kolari Velvet-kampaamosta.
- Facebook Live Kevin.Murphyn omalla sivulla @kevinmurphyfin sekä Love me do in the AIR -eventissä.

13:45 Hääpukuneuvontaa Tiina Rauhala: Mitä hääpukuneuvonta on? Q&A - Instagram Live @lovemedofi - LMD Live
Mitä hääpukuneuvonta on? Miksi sitä tehdään ja kenelle? Mitä se maksaa? (Ei mitään!) Miten saan hääpukuneuvontaa? Mitä hääpukuneuvonta voi tarjota alan yrityksille? Hääpukuasiantuntija Tiina Rauhala vastaa kaikkeen tähän ja enemmän!

14:15 Helsinki Event Designer: Teemahäät & lapsettomat häät? Q&A
Miksi monet hääparit haluavat lapsettomat häät ja mitkä on hyvä puolet tällaisessa ratkaisussa? Miksi järjestää teemahäät? -️ Livestream FB & IG kautta @helsinkieventdesigner sekä Love me do in the AIR -eventissä.

14.15 Heili Bridal: Uuden huntumalliston maistiaiset ensiesittelyssä - Instagram Live @heilibridal
Näe ensimmäisten joukossa Heili Bridalin ensimmäiset maistiaiset uudesta huntumallistosta!

15:00 Salon Bella Pelo: Hääpäivän kauneusvinkit morsiamelle & sulhaselle Q&A - ARVONTA!
- Facebook Live Bella Pelon omalla sivulla @ParturikampaamoBellaPelo sekä Love me do in the AIR -eventissä.

15:30 FB: Kultaseppä Petri Pulliainen:  Mitä eroa on kokonaan käsityönä tehdyillä sormuksilla ja valusormuksilla?
- Facebook Ensiesitys Pulliaisen omalla sivulla @goldsmithpetripulliainen sekä Love me do in the AIR -eventissä.

15:45 Helsinki Event Designer: Sopimukset Q&A
Miksi sopimusten laatiminen on välttämätön asia kaikkien palveluntarjoajien kanssa? Mitä tapahtuu, jos sopimuksia ei laadita? Tule osallistumaan workshoppiin, jossa avataan näitä asioita.
-️ Livestream FB & IG kautta @helsinkieventdesigner sekä Love me do in the AIR -eventissä.

16:00 FB: La Dolce Musica: Rakkautta ilmassa - musiikkihetki Amiran kanssa
Amira on turkulainen muusikko joka säestää itseään pianolla tai kitaralla kuudella eri kielellä. Tunnelmallisella musiikillaan hän haluaa herättää ajatuksia ja tunteita tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Tule nauttimaan sunnuntai-iltapäivän romanttisesta musiikkihetkestä - katso live La Dolce Musican Facebook Eventistä!
- Facebook Live La Dolce Musican omalla sivulla @ladolcemusicablog sekä Love me do in the AIR -eventissä.

18:00 Love me do:n messujen päätöslive, kiitokset ja Kultajousen 500€ lahjakortin arvonta! - LMD Live

Love me do in the AIR - virtuaalinen häätapahtuma