in the AIR

Love me do:n elämyksellinen virtuaalinen häätapahtuma in the AIR järjestetään 12-14.6.2020. Tapahtumassa hääparit pääsevät suunnittelemaan ja tunnelmoimaan, kysymään neuvoja ja shoppailemaan, omalta kotisohvalta. Alan yritykset puolestaan pääsevät loistamaan omalla tarjonnallaan virtuaalisessa häämessumiljöössä, joka toteutetaan yhteistyönä Taikalyhty Oy:n kanssa - sekä itse tuottamansa, että Love me do:n tuottaman livemateriaalin kautta.

Tapahtumaviikonloppuna on tarjolla täysi ohjelma infoa, inspiraatiota ja hääiloa sivustomme ja somealustojen kautta, sekä tietenkin yritysten omia messutarjouksia. 

Hääparit voivat osallistua tapahtumaan ilmaiseksi. Tapahtumaan valituille yrityksille osallistuminen on myös ilmaista, mutta halutessaan he voivat valita erilaisia lisämausteita, joista peritään pieni korvaus kulujen kattamiseksi.

Yritys voi hakea mukaan tapahtumaan oheisella lomakkeella. Mitä ja miten, millä keinoilla juuri te voisitte esitellä osaamistanne, palveluanne ja tuotteitanne yleisölle virtuaalisesti joko omatoimisesti tai avullamme tuotettuna?